slm hoşgeldinzemuszemusslm arkadaşlar...herkese güzel bir gün diliyorummmm
kızlar yine misafirimiz var...
küsmeyin ayıp oluyor annişler hassas hamişler....
ya bu aralar yoğunum, bide aslında geldiğimde sayfalar uçmuş oluyor, bide geçen haftalarda kötü olaylar okudum bi sürü hem bu sdayfada hemde diğer topiclerde çok takıyorum o yüzden girmek istemedim bi süre ne yalan söliyim :tomato:
hımmm ondan yani olabilir canım kendi görüşün kim ne diyebilir
ama merak ediliyosun yani en azından kendi adıma ben meraklanıyorum bazen nerde bu kız diye yerimseniben
ben yemege gidiyorum kızlar bugün iş şansıma felaket yoğun ben eve gitmek istiyorum ya...
şimdi çıkıyorum yemekten gelince görüşürüz
sağolasın tahmin ettim şule olduğunu diyodun bi ara adımı değiştircem diye, bide siz sabahları fena kaynatıyorsunuz akşam kimse olmuyor :çok üzgünüm:
çok sağol canım ellerin dert görmesin son sat tarihim 27 temmuz bide 24 günde bir bide muhtemel doğum tarihim 3 mayıs çıkıyo ama bazı yerlerde 29 nisana.s yemekten geldiğinde müsait olduğunda hazırlarsan çok mutlu edersin beni sonra napıcam ben?? özelden kodu mu yollıcan
kızlar geldim ben yemekten ama miğdemden duramıyorum yaaa acayip yanıyorrr. kesmedi birşeryyyy
canım attım özelden ama umarım istemez canın üzülürüm sonraane yedin ne yedin bana özelden atsana ya canım hiç bişey istemiyo ama acıktım midem bulanıyo bişey yemem lazım :çok üzgünüm:
hala bişey yemedin mi canım ya zorla da olsa yemeye çalışne yedin ne yedin bana özelden atsana ya canım hiç bişey istemiyo ama acıktım midem bulanıyo bişey yemem lazım :çok üzgünüm:
evet canım sabahları enerjik oluyoruz ama öğlene doğru azalıyoruz akşam üstü kimse yazamamaya başlıyo:1ninca:
sende öğlen gir hiç değilse
kızlar geldim ben yemekten ama miğdemden duramıyorum yaaa acayip yanıyorrr. kesmedi birşeryyyy
hala bişey yemedin mi canım ya zorla da olsa yemeye çalış
ama ben 1e doğru ancak geliyorum eve zaten oda direk gelebilirsem, yemek yemedim bile daha mesela, oturym diyene kadar kalmıyor kimse hafta sonuda yok kimse
ayyy kıyamam kalk yemeğini ye o zaman doğru diyosun canım öğleden sonra herkes işine bakıyo o yüzden yazmıyo pek kimse
ama anlamadım sen neden 1e doğru eve geliyosun
geçenlerde de seminer falan demiştin
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?