2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımmm ondan yani olabilir canım kendi görüşün kim ne diyebilir
ama merak ediliyosun yani en azından kendi adıma ben meraklanıyorum bazen nerde bu kız diye yerimseniben

hımmm ondan yani olabilir canım kendi görüşün kim ne diyebilir
ama merak ediliyosun yani en azından kendi adıma ben meraklanıyorum bazen nerde bu kız diye yerimseniben

sağolasın tahmin ettim şule olduğunu diyodun bi ara adımı değiştircem diye, bide siz sabahları fena kaynatıyorsunuz akşam kimse olmuyor :çok üzgünüm:

sağolasın tahmin ettim şule olduğunu diyodun bi ara adımı değiştircem diye, bide siz sabahları fena kaynatıyorsunuz akşam kimse olmuyor :çok üzgünüm:

evet canım sabahları enerjik oluyoruz ama öğlene doğru azalıyoruz akşam üstü kimse yazamamaya başlıyo:1ninca:
sende öğlen gir hiç değilse

sana msj attım canım.

evet canım sabahları enerjik oluyoruz ama öğlene doğru azalıyoruz akşam üstü kimse yazamamaya başlıyo:1ninca:
sende öğlen gir hiç değilse

ama ben 1e doğru ancak geliyorum eve zaten oda direk gelebilirsem, yemek yemedim bile daha mesela, oturym diyene kadar kalmıyor kimse hafta sonuda yok kimse

kızlar geldim ben yemekten ama miğdemden duramıyorum yaaa acayip yanıyorrr. kesmedi birşeryyyy

Benim midemde kötü yanıyo hala yemek yemedim bi meyve yedim adını demiyim şimdi bişeye yaramadı süt alıcam geçerse çıkıcam yemeğe hadi kaçtım bende

kızlar ben gece çok terliyorum şu anda mesela çok bunaldım ateş basıyo size de oluyo mu

ama ben 1e doğru ancak geliyorum eve zaten oda direk gelebilirsem, yemek yemedim bile daha mesela, oturym diyene kadar kalmıyor kimse hafta sonuda yok kimse

ayyy kıyamam kalk yemeğini ye o zaman doğru diyosun canım öğleden sonra herkes işine bakıyo o yüzden yazmıyo pek kimse
ama anlamadım sen neden 1e doğru eve geliyosun
geçenlerde de seminer falan demiştin
:uhm:

sule msjı aldın mı anlamadım gönderilidi mi gönderilmedi mi

canım ben diyanetin kursunda çalışıyorum işim öğlene kadarcık :) sonra evdeyim, ara ara da seminerlerimiz oluyor dönem başlarında

şulecim yaa üzüldm çok bak şimdi ama meyve ye o zaman bol bol madem yemek yiyemiosun oda faydalı bişey gerekli besinleiri bebeişimiz ordanda alır annesi yeterki miğden boş kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…