selmayla konuştum herkese selamı var, kızı o kadar tatlı olmuş ki
ne guzel bi haber bu maşallah ikisine de
ay keşke dogum yapanlardan birisi bari bebişinin resmını koysa bize moral olurdu yahuuu boshayallersmile
yine tek başıma konuşuyorummmmmm
hu huuuuuuu
kimse yok muuuuuu?
ediyo canım senden sonra biraz soğudu sanırım 2 defa daha gitti hepsi seni çok seviyormuş, bana doktor 31+ olunca zaten 32 haftalık oluyorsun dedi personel de uyardı 31+1 de 5 haftayı başlattım sanırım senide uyardım ama görmedin dolayısıyla 35 +2de çalışamaz alıcam haftaya yani gerçekten bu 2 gün çok zorlanıyorum öğleden sonraları felaketim gece öyle kasılmalar var sürekli zaten eskisi gibi öyle rahat hareketlerini hissedemiyorum hayırlısı diyelim artık
kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:
TIFF ve gokkusak hayirli olsun haydi bakalim :)))
ama nerdesiniz yaaaa
çok kolay olmuş belik normal doğursam daha fazla sancım olurdu sadece ilk gece yattım dedislmlar herkese selmaaa bebeğin nekadar doğu sağlığınız nasıl sezeryan zormu anlat azcık zamanın varsa:))
ay şimdiid de ben kaçmış oldumnaniknanikburadayız şeker opuyorumnanaktan
aklında bulunsun 23 nisanda doğurma demiş kadın sanakızlar herkese günaydınlarrrrrrr
şule gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
ayyyyy selmayı duyunca çok heyecanlandım çok temiz kalpliymiş arkadaşım hep ben nisan 15 de doğururum diyorduuu............
tıfımm demek 2 cm açılmaaaa...hayırlısı olsun kuşummmm.......
bende dün oradaydım pazar regl tarzında sancım oldu ve hafif bir akıntı geldi diğerlerinde farklı korktum bekledim...dün yine devam etti istirahat ettim dün de bıçak saplanması gibi sancılar aşağıdan bu kez....sertleşiyor sürekli...akşam üstü gittim caleciğime
çatıya baktı....veeeeee 1 cm açıklıkkk.....ama ne olucak bilmiyorum 10 gün içinde olur falan da demedi bana....zamanını beklerse de kilo artışından dolayı sezeryan yapabiliriz dedi. yine belirsiz yani....hala çatı bölgem sızlıyor haftaya yine gideceğim bayağıda erkenbenim...birde 23 nisanda yokum haberin olsun dedi bana........ama zaten doğar demedi kafam karıştıı..benim kızda aceleci galiba kızlar
selam kızlarrr
dün drdaydık maaşallah bebişim çok iimiş 3100 gr olmuş dr çok beğendi gelişimini
veeeeeeeee doğum tarihi aldıkkkkkkk
26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus
çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?