2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slmlar herkese selmaaa bebeğin nekadar doğu sağlığınız nasıl sezeryan zormu anlat azcık zamanın varsa:))

Haftanın talihlisi şule ve ANT. :)))) ve bakalım daha baska kimler bu haftaya damga vuracak:) sanırım TIFF sürpriz yapabilir:) hadi kızlar doğuma:))

Allahım cok guzel gunler bunlar sen hayat boyu mutluluklar ver...

Yok canım ben gordum de senın yazını baska bı arkadasta calısabılır raporundan sonra 35 gun calısman lazım yoksa o eksık gunlerı dogum sonrası ıznınden gıdıyormus dıye rıske atmayım dedım.bırde benım gıttıgım hastane tam 37 olunca verıyoruz dedı doktorda dırek sekreterlıge attı topu o yuzden kaldıım calsıyorum oyle

kızlar herkese günaydınlarrrrrrr

şule gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

ayyyyy selmayı duyunca çok heyecanlandım çok temiz kalpliymiş arkadaşım hep ben nisan 15 de doğururum diyorduuu............

tıfımm demek 2 cm açılmaaaa...hayırlısı olsun kuşummmm.......

bende dün oradaydım pazar regl tarzında sancım oldu ve hafif bir akıntı geldi diğerlerinde farklı korktum bekledim...dün yine devam etti istirahat ettim dün de bıçak saplanması gibi sancılar aşağıdan bu kez....sertleşiyor sürekli...akşam üstü gittim caleciğime

çatıya baktı....veeeeee 1 cm açıklıkkk.....ama ne olucak bilmiyorum 10 gün içinde olur falan da demedi bana....zamanını beklerse de kilo artışından dolayı sezeryan yapabiliriz dedi. yine belirsiz yani....hala çatı bölgem sızlıyor haftaya yine gideceğim bayağıda erkenbenim...birde 23 nisanda yokum haberin olsun dedi bana........ama zaten doğar demedi kafam karıştıı..benim kızda aceleci galiba kızlar

tıff sen ağrıyla mı gittin yoksa rutin kontrol müydü canım.....benim ilkinde 2 cm açıklık var dendikten sonra 48 ssat içinde doğurmuştummm.........

TIFF ve gokkusak hayirli olsun haydi bakalim :)))

sağol canımmmmopuyorumnanaktan

selam kızlarrr

dün drdaydık maaşallah bebişim çok iimiş 3100 gr olmuş dr çok beğendi gelişimini

veeeeeeeee doğum tarihi aldıkkkkkkk

26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus

çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii

slmlar herkese selmaaa bebeğin nekadar doğu sağlığınız nasıl sezeryan zormu anlat azcık zamanın varsa:))
çok kolay olmuş belik normal doğursam daha fazla sancım olurdu sadece ilk gece yattım dedi

buradayız şeker opuyorumnanaktan
ay şimdiid de ben kaçmış oldumnaniknanik

aklında bulunsun 23 nisanda doğurma demiş kadın sana
lülülülülülü

Amanınnnn gözün aydın:) cok mutlu oluyorum bennn sevinçten doguracagım şimdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…