2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bebeğine çok az kalmış, ben bile heyecanlanıyorum sizlerin doğumları belli oldukça eyvahedigeldismile
Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Hayirli olsun, saglikla insallah :)

geçmiş olsun, inşallah bekler daha prensesin diyeceğim ama baksana kızlar dünyaya gelmeye pek hevesliler, sırayla geliyorlar maşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

sağol canımmm...bende korktum vallahi ne kadar bekler bilmiyorum doktorumda pek renk vermedi haftaya yine gel dedi .23 nisan yokum inşallah o gün gelmez dedi.sezeryana erken daha dedi.falan çorba oldum bende.......ama hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de gelişim ni tamamladıysa gelsin artık............opuyorumnanaktan ooffff çok heyecanlııı..dün geliyo zannettik.eşiminde doğum günüydüüüüopuyorumnanaktan o yüzden atak yaptı sanırım.ama yorulup bıraktı kuşum küçük dahaaopuyorumnanaktan

ay kızlar beni heycanlandırıyosunuz bazılarınız kuzucuklarını aldı kokluyo bazılarınızın açılmaları olmaya başladı en kısa zamanda hayırlısı inşallah sizde kucağınıza alırsınız.Allah bir avazda zorluksuz güzel doğumlar nasip etsin hepimize.
ama ben hala çalışıyorum ve daha çantam bile hazır değil eyvahedigeldismile eğer süpriz yaparsa ev bile dandini daha vakit var yaparız demekten :kedi:

Amanınnnn gözün aydın:) cok mutlu oluyorum bennn sevinçten doguracagım şimdi:)))

maşallah bebeğine çok az kalmış, ben bile heyecanlanıyorum sizlerin doğumları belli oldukça eyvahedigeldismile
Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Hayirli olsun, saglikla insallah :)

çok teşekkür ederim tüm kuzucuklar sağlıkla gelsin inşalahhhhh

canım hayırlısı olsunn inşallah belirli olması da ne güzellll
gökkuşak :) hadi hayırlısı:) kızlar bu hafta peş peşe geliyo bebişler galiba:)
sağol canım darısı başınızaa

dalga geçme kızzzzlaelaelaelaelae

babasının doğum gününü kutlamış kuşun evet canım gelişimi tamamlansın sonra istediği zaman gelsin miniğin :ecrin_bebek:

maşallah oğluşuna....
ayy az kaldı haftaya kollarında kuzun...geçmezde günler şimdi...
sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah...

kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim...

hayırlısı canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ayyy,kızlar durmuyor,benide korku sardı,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım...

maşallah gözünaydın canımi,

maşallah oğluşuna....
ayy az kaldı haftaya kollarında kuzun...geçmezde günler şimdi...
sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah...

nilaycım hayırlı olsun oğluşunun gelişi inşallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tşk ederim kızlar allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinn inşalahhhhhhhhhhhh:teytey:

doktor dalga geçmiş biraz kız
ben değil
elimde olsa ben de şöyle güzel bir gün sabah 11 gibi gelirim doğuma sizin için hangisi uygun falan deseydin ajandaları kontrol etseydiniz
o bi gün söyleseydi
sen de aaa o gün 11 olmaz ama o saatte doğarsa yükseleni şu olyo ben o yükselen burçla anlaşamayabilirim deseydin
planlı programlı çocuk :roflol:

selmayla konuştum kızlAR bebişi doktora götürüyor gelince ayrıntı alacağızzzz.........

ayy biran cok duygulandım:)) gebelişim boyunca bebişime yalvardım erken gelmesin diye hep sabretsin diye. oylece yattım bekledim:) şimdi gelmesini bekliyorum:) korkularım gecmiş gitmiş... allaha cok sukur .... dilerim hepimiz saglıkla kucagımıza alır uzun uzun saglıklı ömürlerine şahit oluruz:)

herkese merhaba,dün akşamdan beri sancılarım ve kasılmalarım var,doktorumu aradım,normal olabileceğini söyledi artık doğum yapsanda 36+ larda olduğun için durdurtmam dedi,,,yarın kontrolüm var ,açılma ve çatı muaynesi olacağım hayırlısı bakalım....

tıff sen ağrıyla mı gittin yoksa rutin kontrol müydü canım.....benim ilkinde 2 cm açıklık var dendikten sonra 48 ssat içinde doğurmuştummm.........

kız rutin kontrol benim 37. haftanın ilk çatı muayenesi 1-2 cm açıklık var dedi. mayıs başı tahminen gelir dedi az daha dursun ciğerleri iyice gelişsin dedi öle hemen doğcakmış gibi bişey sölemedi. ben tahmin sordum çünkü ısrarla. çatım darmış bebek iri olsaymış normal doğum yapamazmışım. bide tansiyonum hep yüksek çıkıo yaaa son haftalarda. 14-8 çıktı. rahimağzımda yara varmış fitil verdi iki tane. bundan sonra beklioz artık bakalım heyecan doruktaaa canım benimmmmmm!!hihoyyyt

babasının doğum gününü kutlamış kuşun evet canım gelişimi tamamlansın sonra istediği zaman gelsin miniğin :ecrin_bebek:

evet sanırım öyle olduuu......sağlıkla gelsinler inşallahh...aslında gelmesini çok istiyorummmm......ama korkuyorum birde ne kadar beklerse o kadar iyyiiii...........

:teytey:
ehhh hadi hayırlısı saglıkla kucagına al insallah :teytey:

teşekkürler canımmmmmmmm

kız ayşeeealsanaalsanasmile dalga geç sen zaten korkuyorumm....haberin olsun dedi doktorum o gün olursa başka doktora yönlendirecek beni.....ama zaten o kadar erken gelmez benimki......sancılarım aynı şiddette devam etmiyor.....bir atak yaptı sanırım.birde hafta sonu bir alış veriş merkezinin altını üstüne getirdim eşimin doğum günü diyeeee....belki etkilemiştir krkuyorummmm...........eyvahedigeldismile

oyyy allahım gelen açık geliyo ya insan heyecan yapıyo göün yaydın tatlım
hayırlısı oldsun canım listeye baksana kızla aşırı aceleci çıktılar bizde nisan anneleri ne ka beklemişlerdi bizim kızlar napcak acaba
gözün aydın canım çok sevinidimmmmm
üzülme bende aynı durumdayım bu hafta temizlik yapcam haftayada çantamı hazır etcem yalnız değilsin tatlımolumunekankayizsmile
iyi haberlerle gel inş bakalım sana dicek doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…