selam kızlarrr
dün drdaydık maaşallah bebişim çok iimiş 3100 gr olmuş dr çok beğendi gelişimini
veeeeeeeee doğum tarihi aldıkkkkkkk
26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus
çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii
selam kızlarrr
dün drdaydık maaşallah bebişim çok iimiş 3100 gr olmuş dr çok beğendi gelişimini
26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus
geçmiş olsun, inşallah bekler daha prensesin diyeceğim ama baksana kızlar dünyaya gelmeye pek hevesliler, sırayla geliyorlar maşallahAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Amanınnnn gözün aydın:) cok mutlu oluyorum bennn sevinçten doguracagım şimdi:)))
maşallah bebeğineçok az kalmış, ben bile heyecanlanıyorum sizlerin doğumları belli oldukça eyvahedigeldismile
Allah hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Hayirli olsun, saglikla insallah :)
canım hayırlısı olsunn inşallah belirli olması da ne güzellllselam kızlarrr
sağol canım darısı başınızaagökkuşak :) hadi hayırlısı:) kızlar bu hafta peş peşe geliyo bebişler galiba:)
çok kolay olmuş belik normal doğursam daha fazla sancım olurdu sadece ilk gece yattım dedi
ay şimdiid de ben kaçmış oldumnaniknanik
aklında bulunsun 23 nisanda doğurma demiş kadın sana
lülülülülülü
sağol canımmm...bende korktum vallahi ne kadar bekler bilmiyorum doktorumda pek renk vermedi haftaya yine gel dedi .23 nisan yokum inşallah o gün gelmez dedi.sezeryana erken daha dedi.falan çorba oldum bende.......ama hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de gelişim ni tamamladıysa gelsin artık............opuyorumnanaktan ooffff çok heyecanlııı..dün geliyo zannettik.eşiminde doğum günüydüüüüopuyorumnanaktan o yüzden atak yaptı sanırım.ama yorulup bıraktı kuşum küçük dahaaopuyorumnanaktan
selam kızlarrr
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim...kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah
hayırlısı canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:
kızlar herkese günaydınlarrrrrrr
şule gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
ayyyyy selmayı duyunca çok heyecanlandım çok temiz kalpliymiş arkadaşım hep ben nisan 15 de doğururum diyorduuu............
tıfımm demek 2 cm açılmaaaa...hayırlısı olsun kuşummmm.......
bende dün oradaydım pazar regl tarzında sancım oldu ve hafif bir akıntı geldi diğerlerinde farklı korktum bekledim...dün yine devam etti istirahat ettim dün de bıçak saplanması gibi sancılar aşağıdan bu kez....sertleşiyor sürekli...akşam üstü gittim caleciğime
çatıya baktı....veeeeee 1 cm açıklıkkk.....ama ne olucak bilmiyorum 10 gün içinde olur falan da demedi bana....zamanını beklerse de kilo artışından dolayı sezeryan yapabiliriz dedi. yine belirsiz yani....hala çatı bölgem sızlıyor haftaya yine gideceğim bayağıda erkenbenim...birde 23 nisanda yokum haberin olsun dedi bana........ama zaten doğar demedi kafam karıştıı..benim kızda aceleci galiba kızlar
selam kızlarrr
canım hayırlısı olsunn inşallah belirli olması da ne güzellll
sağol canım darısı başınızaa
dalga geçme kızzzzlaelaelaelaelae
maşallah oğluşuna....
ayy az kaldı haftaya kollarında kuzun...geçmezde günler şimdi...
sağlıkla kolay doğum yaparsın inşallah...
nilaycım hayırlı olsun oğluşunun gelişi inşallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim...
hayırlısı canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ayyy,kızlar durmuyor,benide korku sardı,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım...
maşallah gözünaydın canımi,
canım hayırlısı olsunn inşallah belirli olması da ne güzellll
sağol canım darısı başınızaa
dalga geçme kızzzzlaelaelaelaelae
tıff sen ağrıyla mı gittin yoksa rutin kontrol müydü canım.....benim ilkinde 2 cm açıklık var dendikten sonra 48 ssat içinde doğurmuştummm.........
babasının doğum gününü kutlamış kuşunevet canım gelişimi tamamlansın sonra istediği zaman gelsin miniğin :ecrin_bebek:
herkese merhaba,dün akşamdan beri sancılarım ve kasılmalarım var,doktorumu aradım,normal olabileceğini söyledi artık doğum yapsanda 36+ larda olduğun için durdurtmam dedi,,,yarın kontrolüm var ,açılma ve çatı muaynesi olacağım hayırlısı bakalım....
teşekkürler canımmmmmmmmAllah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok sevindim...
hayırlısı canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
ayyy,kızlar durmuyor,benide korku sardı,Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım...
maşallah gözünaydın canımi,
doktor dalga geçmiş biraz kız
ben değil
elimde olsa ben de şöyle güzel bir gün sabah 11 gibi gelirim doğuma sizin için hangisi uygun falan deseydin ajandaları kontrol etseydiniz
o bi gün söyleseydi
sen de aaa o gün 11 olmaz ama o saatte doğarsa yükseleni şu olyo ben o yükselen burçla anlaşamayabilirim deseydin
planlı programlı çocuk :roflol:
oyyy allahım gelen açık geliyo ya insan heyecan yapıyo göün yaydın tatlımkızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:
hayırlısı oldsun canım listeye baksana kızla aşırı aceleci çıktılar bizde nisan anneleri ne ka beklemişlerdi bizim kızlar napcak acabakızlar herkese günaydınlarrrrrrr
şule gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
ayyyyy selmayı duyunca çok heyecanlandım çok temiz kalpliymiş arkadaşım hep ben nisan 15 de doğururum diyorduuu............
tıfımm demek 2 cm açılmaaaa...hayırlısı olsun kuşummmm.......
bende dün oradaydım pazar regl tarzında sancım oldu ve hafif bir akıntı geldi diğerlerinde farklı korktum bekledim...dün yine devam etti istirahat ettim dün de bıçak saplanması gibi sancılar aşağıdan bu kez....sertleşiyor sürekli...akşam üstü gittim caleciğime
çatıya baktı....veeeeee 1 cm açıklıkkk.....ama ne olucak bilmiyorum 10 gün içinde olur falan da demedi bana....zamanını beklerse de kilo artışından dolayı sezeryan yapabiliriz dedi. yine belirsiz yani....hala çatı bölgem sızlıyor haftaya yine gideceğim bayağıda erkenbenim...birde 23 nisanda yokum haberin olsun dedi bana........ama zaten doğar demedi kafam karıştıı..benim kızda aceleci galiba kızlar
gözün aydın canım çok sevinidimmmmmselam kızlarrr
üzülme bende aynı durumdayım bu hafta temizlik yapcam haftayada çantamı hazır etcem yalnız değilsin tatlımolumunekankayizsmileay kızlar beni heycanlandırıyosunuz bazılarınız kuzucuklarını aldı kokluyo bazılarınızın açılmaları olmaya başladı en kısa zamanda hayırlısı inşallah sizde kucağınıza alırsınız.Allah bir avazda zorluksuz güzel doğumlar nasip etsin hepimize.
ama ben hala çalışıyorum ve daha çantam bile hazır değil eyvahedigeldismile eğer süpriz yaparsa ev bile dandini daha vakit var yaparız demekten :kedi:
iyi haberlerle gel inş bakalım sana dicek doktorunherkese merhaba,dün akşamdan beri sancılarım ve kasılmalarım var,doktorumu aradım,normal olabileceğini söyledi artık doğum yapsanda 36+ larda olduğun için durdurtmam dedi,,,yarın kontrolüm var ,açılma ve çatı muaynesi olacağım hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?