2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin, inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin miniklerimiz :ecrin_bebek:

geçmiş olsun, hayırlısı olsun canım hakkında inşallah...

sağol bacummmmmmmmmmopuyorumnanaktan

bu arada ben kaçar kızlar
bıraz dinlenip yarına hazırlık yapcam
annem gelcek yarın çok mutluyum
çok sık giremiyebilirm
hepiniz kendınıze çok ii bakın

bu arada ben kaçar kızlar
bıraz dinlenip yarına hazırlık yapcam
annem gelcek yarın çok mutluyum
çok sık giremiyebilirm
hepiniz kendınıze çok ii bakın

kolay gelsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz... sen de kendine ve yusuf a iyi bak opuyorumnanaktan

Tıff ay heyecanlanıyorum bu açılma haberleri falan gelinceeyvahedigeldismile. 2cm haaa:1shok: Şuleninde son kontrolünde 2cm açıklığı vardı bildiğim kadarıyla, iki gün sonrada doğurdu değil mi? Eee senin de heran gelebilir leylek oğlun. Allah sağlıkla bir avazda kavuştursun sizi inşallah.

selna hayırlısı olsun kuşummmmmm.........

iyi haberlerle gel inş bakalım sana dicek doktorun

sağolun ,bakalım hayırlısı ama sancılarım bayağı arttı,gerçi karnımda sertleşme olmuyor...
daha erken gibi geliyor yaa,en azından 39 .hafta felan olsaydı...neyse sağlıkla doğurayımda gerisi önemli değil...

günaydın kızlar

anlaşılan o ki mayıs bebekleri için leylekler fazla mesai yapmaya başlamış

keşke tel. nosunu alsaydık. ilk Eymen bebeğimiz doğmuş olabilir hayırlısıyla

şimdi okudum bazı insanların 4 hafta onceden bazılarının ise son dakikada iniyormus karnı:)) yani sen son dk cılardan olabilirsin:))

geçen cuma kontrole gittiğimde doktorum (tam 37 idim) daha doğum kanalına inmemiş demişti. ben de oh oh daha inmesin demiştim. doktor da olur mu bu haftalarda inmeli artık demişti. (bana kalsa sakalı bıyığı çıkana kadar tutçam içerde doğunca da helal süt emmiş bir kız bulup evlendiriveririm. sempatiksalakcinni)

kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah

ay tatlı kuzu ya. şule nin güzel kızı hoşgelmiş dünyamızaaa

bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.

Allahtan bugün kontrolün vardı Zeliha. beklesin daha anacığının karnı rahat

olumunekankayizsmile

lütfen bağlatma. spiral taktır. annem yıllarca spiralli idi. hiçbir risk yok. spiralle hamile kalmak diye bir şey yok. sadece 2yılda bir değiştirilmesi gerekiyor rahim dinlendiriliyor o arada sabredemeyen eşler genelde hamile kalıyor. daha çok gençsin hayat bizlere neler göstercek bilemeyiz.

üzülme benim de sezeryan olucak. normal doğum anneye çok faydalı ama sezeryan da da çocuk yıpranmadan yorulmadan çıkıyor. çocuk doktorlarının çoğu hep sezeryanla doğuruyor.

oooo hadi bakalım sıraya girdin. bir avazda inşallah

yavaş gelin mayıs anneleri hepimiz nisan da mı doğurucaz? maşallah bu arada..

26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus.çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii

senın adına cok sevindim canım.5 gun sonra bebişini kucagına alacaksın boshayallersmile

topiğin hızına yetişemiyorum, bebişler dunyaya gelmek için birbirleriyle sıra halindeler
giriş kartını alan geciyo o kapıdan :)
benım kız bugunu de atlattıgına göre kesın boğa burcu olacak demektir.çok istiyordum boğa burcu olmasını süper oldu.ana kız iki toprak burcu titizlenip dururuz artık kaydirigubbakcemile3

ay canım dalga geçmiyorum biraz gevşe diye dedim, vakti geldiğinde kendi bilirgelir hiç heyecan yapma korkma güzel anları düşün kucağına alacağını herşeyin ne kadar toz pembe bir hal alacağını ben hep onları düşünüyorum

günaydın kızlar

anlaşılan o ki mayıs bebekleri için leylekler fazla mesai yapmaya başlamış
evet :lepi:
bahar ya çocukların da kanları kaynıyor

ben yemeğe giidyorum, bu arada organizasyon işlerinden anlayan var mı aranızda kızlar?
sünnet düğün faln uygun fiyatlı bi yer tavsiye edecek olan var mı? bi fiyat araştırması ve karşılaştırması yapmam gerekiyor da bir arkadaş için

belirsizlik geriyor beni kuşum ya artık hazırım bir şeklde gelecek dünyaya ...sağlıkla gelsin bir şey istememmm

kolay gelsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz... sen de kendine ve yusuf a iyi bak opuyorumnanaktan

sağol canım teşşkür ettim

Vall abiz kimse tutamıyo açılın mayıs anneleri nisanda geliyoooo

sağol cnm tşk ederim

bu arada öneml bi duyurudur
lütfen duyanlar duymayanlara sölesin
2010 mayıs anneleri listemız güncellenmeye devam ediyor
bebiin hala kızmı erkekmı olduğunu yada ismini söylemeyenler var lütfen bunları o topice yazında güncelleyelim
aynı zamanda doğum tarıhı belli olanlarda yazsınlar da onlarıda cüncel bilgilere ekleyelim

evet :lepi:
bahar ya çocukların da kanları kaynıyor

evet mis gibi bahar kokusu içinde doğacaklar inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nilaycım senin adına da çok sevindim ne büyük mutluluktur 1 hafta içinde anne olacağını bilmek....

Tıfff sende yaklaştığını biliyorsun en azından garip bir heyacan bastı bende istiyorummmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaebayanssulusmilebayanssulusmile

hihoyyyt hihoyyyt :dance: amanınnnn, sıra ile geliyor bebişlerrrrr

kızlar özellikle hiç durmadı,benim kızda bu gidişle aceleci olacak,yarın öğreneceğim bakalım içeride durmak mı istiyor yoksa hemen mi gelmek istiyorohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…