amin, inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelsin miniklerimiz :ecrin_bebek:ayy biran cok duygulandım:)) gebelişim boyunca bebişime yalvardım erken gelmesin diyehep sabretsin diye. oylece yattım bekledim:) şimdi gelmesini bekliyorum:) korkularım gecmiş gitmiş... allaha cok sukur .... dilerim hepimiz saglıkla kucagımıza alır uzun uzun saglıklı ömürlerine şahit oluruz:)
herkese merhaba,dün akşamdan beri sancılarım ve kasılmalarım var,doktorumu aradım,normal olabileceğini söyledi artık doğum yapsanda 36+ larda olduğun için durdurtmam dedi,,,yarın kontrolüm var ,açılma ve çatı muaynesi olacağım hayırlısı bakalım....
oyyy allahım gelen açık geliyo ya insan heyecan yapıyo göün yaydın tatlım
hayırlısı oldsun canım listeye baksana kızla aşırı aceleci çıktılar bizde nisan anneleri ne ka beklemişlerdi bizim kızlar napcak acaba
gözün aydın canım çok sevinidimmmmm
üzülme bende aynı durumdayım bu hafta temizlik yapcam haftayada çantamı hazır etcem yalnız değilsin tatlımolumunekankayizsmile
iyi haberlerle gel inş bakalım sana dicek doktorun
oyyy allahım gelen açık geliyo ya insan heyecan yapıyo göün yaydın tatlım
hayırlısı oldsun canım listeye baksana kızla aşırı aceleci çıktılar bizde nisan anneleri ne ka beklemişlerdi bizim kızlar napcak acaba
gözün aydın canım çok sevinidimmmmm
üzülme bende aynı durumdayım bu hafta temizlik yapcam haftayada çantamı hazır etcem yalnız değilsin tatlımolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile
bu arada ben kaçar kızlar
bıraz dinlenip yarına hazırlık yapcam
annem gelcek yarın çok mutluyum
çok sık giremiyebilirm
hepiniz kendınıze çok ii bakın
selna hayırlısı olsun kuşummmmmm.........
iyi haberlerle gel inş bakalım sana dicek doktorun
slm kızlar...gelemiyorum bikaçgündür..yeğenim yanımda malum kaynanada geldi...bugün son kontrolum vardı..allah nasip ederse yarın kuzum kollarımda olucak..epidural normal doğum yapıcam inş...açılmam 3 cm olmuş bebeğimde doğum kanalındaymış zaten doğum başlamış dedi dr.um..yarın 7:30 hastaneye yatıyorum..dualarınıza ihtiyacım var..sancım hala olmadığı için suni sancıyla başlıcaz.kendinize ve bebişlere iyi bakın..öpüyorummm...
şimdi okudum bazı insanların 4 hafta onceden bazılarının ise son dakikada iniyormus karnı:)) yani sen son dk cılardan olabilirsin:))
kızlar şule doğurmuş kendine benzeyen şirin bir kızı varmış maşallah
bende bugun doğurucam galiba kasılmalarım çoğaldı ve süreleri uzadı ayrıca midem bulanıyor. ve karnımın üstünden sanki biri aşağıya itiyor gibi bir his var hayırlısı.
günaydın kızlar sulecim ne şanslısın miniğin kucağında rabbim bizede gösteriri inş o günleri ant. senide rabbim bir avazda kurtarsın kolay doğum olur inş iyi ki burası var normalde bir iki kişi dua eder aama ne şanslıyızki arkamızda doğuma giderken 10larca insan dua edecek inş hepimizin doğumu kolay olur
kızlar bugün 1buçukta randevum var...bakalım ne diycek doktorum çok heycanlıyım...
kişisel temizliğimi de yaptım...hazır yapmışken yarın doğuma gel dese sevinicem walla...
ama bir o kadar da korkuyorum...eyvahedigeldismile
bi de doktorla kordonları bağlatma hakkında konuşucam...tamam bağlatıcam ama geçici olarak da bağlatılabiliyormuş...daha sonra açılmak üzere...öyle yapsa daha iyi olur aslında...
insanlık hali dünyada herşey gelebilir başımıza...veya 10 sene sonra çocuk isterim belki..bellimi olur....
yaşım 25...35 yaş çok da geç değil doğurmak için...nolur nolmaz...
bi de hangi konuda olursa olsun geri dönüşü olmayan bişeyi yapmak insanı korkutuyor..haksızmıyım...
günaydın güzel anneler
buraya gelmeyeli o kadar uzun bi zaman olmuşki
aslında ben boşlamışım sanırım koşuşturmalarla
doğum yapan güzel anneleri tebrik ederim
şulecim senide tebrik ederim cnm ne güzel normal doğum yapmışsın
benim malesef sezeryan olucak
çatı muayenesinde belli oldu çatım dar ve leğen kemiğim çok basıkmış
zaten muayenede çok canım acıdı dr sezeryan dedi
2 kilo bile olsa normal doğum yapamazmışım
çok moralim bozuldu ama napalım kızım iyi olsunda bi kaçgün geç kalkarım ayağa
23 nisanda nst
30 nisanda nst + ultrason ona göre gün vericek muhtemelen 4 üyle 7 si arası
rabbim bize bu günleri görmeyide nasip etti
kızlar günaydın herkese
dün bizimde görüş günümüzdü vee o meşum çatı muayenesini bende oldum sonuçç: 2 cm açıklıkkk!! doktor 10 güne kadar her an gelebilir dedi. en son ben doğurcam derken bu kadar yaklaştığımı hiç bilmiyordum acayip panik ve telaş oldum. ant arkadaşımıza allah kolay bir doğum nasip etsin inşallahh. bizleri de bir avazda kurtarsın.:Saruboceq:
selam kızlarrr
dün drdaydık maaşallah bebişim çok iimiş 3100 gr olmuş dr çok beğendi gelişimini
veeeeeeeee doğum tarihi aldıkkkkkkk
26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus
çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii
26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus.çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii
ay canım dalga geçmiyorum biraz gevşe diye dedim, vakti geldiğinde kendi bilirgelir hiç heyecan yapma korkma güzel anları düşün kucağına alacağını herşeyin ne kadar toz pembe bir hal alacağını ben hep onları düşünüyorumteşekkürler canımmmmmmmm
kız ayşeeealsanaalsanasmile dalga geç sen zaten korkuyorumm....haberin olsun dedi doktorum o gün olursa başka doktora yönlendirecek beni.....ama zaten o kadar erken gelmez benimki......sancılarım aynı şiddette devam etmiyor.....bir atak yaptı sanırım.birde hafta sonu bir alış veriş merkezinin altını üstüne getirdim eşimin doğum günü diyeeee....belki etkilemiştir krkuyorummmm...........eyvahedigeldismile
evet :lepi:günaydın kızlar
anlaşılan o ki mayıs bebekleri için leylekler fazla mesai yapmaya başlamış
ay canım dalga geçmiyorum biraz gevşe diye dedim, vakti geldiğinde kendi bilirgelir hiç heyecan yapma korkma güzel anları düşün kucağına alacağını herşeyin ne kadar toz pembe bir hal alacağını ben hep onları düşünüyorum
evet :lepi:
bahar ya çocukların da kanları kaynıyor
kolay gelsin canım, güzel haberlerini bekliyoruz... sen de kendine ve yusuf a iyi bak opuyorumnanaktan
keşke tel. nosunu alsaydık. ilk Eymen bebeğimiz doğmuş olabilir hayırlısıyla
geçen cuma kontrole gittiğimde doktorum (tam 37 idim) daha doğum kanalına inmemiş demişti. ben de oh oh daha inmesin demiştim. doktor da olur mu bu haftalarda inmeli artık demişti. (bana kalsa sakalı bıyığı çıkana kadar tutçam içerde doğunca da helal süt emmiş bir kız bulup evlendiriveririm. sempatiksalakcinni)
ay tatlı kuzu ya. şule nin güzel kızı hoşgelmiş dünyamızaaa
Allahtan bugün kontrolün vardı Zeliha. beklesin daha anacığının karnı rahat
olumunekankayizsmile
lütfen bağlatma. spiral taktır. annem yıllarca spiralli idi. hiçbir risk yok. spiralle hamile kalmak diye bir şey yok. sadece 2yılda bir değiştirilmesi gerekiyor rahim dinlendiriliyor o arada sabredemeyen eşler genelde hamile kalıyor. daha çok gençsin hayat bizlere neler göstercek bilemeyiz.
üzülme benim de sezeryan olucak. normal doğum anneye çok faydalı ama sezeryan da da çocuk yıpranmadan yorulmadan çıkıyor. çocuk doktorlarının çoğu hep sezeryanla doğuruyor.
oooo hadi bakalım sıraya girdin. bir avazda inşallah
yavaş gelin mayıs anneleri hepimiz nisan da mı doğurucaz? maşallah bu arada..
senın adına cok sevindim canım.5 gun sonra bebişini kucagına alacaksın boshayallersmile
topiğin hızına yetişemiyorum, bebişler dunyaya gelmek için birbirleriyle sıra halindeler
giriş kartını alan geciyo o kapıdan :)
benım kız bugunu de atlattıgına göre kesın boğa burcu olacak demektir.çok istiyordum boğa burcu olmasını süper oldu.ana kız iki toprak burcu titizlenip dururuz artık kaydirigubbakcemile3
evet :lepi:
bahar ya çocukların da kanları kaynıyor
selam kızlarrr
dün drdaydık maaşallah bebişim çok iimiş 3100 gr olmuş dr çok beğendi gelişimini
veeeeeeeee doğum tarihi aldıkkkkkkk
26 nisan 2010 pazartesi oğlum gelcek inşalah tabi eğer bekleyebilirse veledim zemuszemus
çok heyecanlıyım şafak 5 yaniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?