kızlar sıradaki benim sanırım cuma günü sabah 8 de sezeryanla bebişimi kucaklıcam inşallah ...bana dua edin,,,,bugün de çok sancım var inşallah benim bebiş acele etmez babası ankarada çünkü pemşembe gelecek,,,,
kızlar sıradaki benim sanırım cuma günü sabah 8 de sezeryanla bebişimi kucaklıcam inşallah ...bana dua edin,,,,bugün de çok sancım var inşallah benim bebiş acele etmez babası ankarada çünkü pemşembe gelecek,,,,
hayırlısı olsun canımmmmm.......opuyorumnanaktan sağlıkla al bebişini kucağınaaa
gökkuşak canım açılma olmadan önce kasık ve makat ölgeisnde sancı oluyor mu???
selamlar hastaneden geldim kızlar geçmişe bir bakayım geliyorum
gökkuşak açılmanmı oldu,söylediklerinin hepsi bende de var,kasılmalar,sertleşme,adet sancısı,vajinal bölgede ağrı,ama doktora söylemedim şikayetlerimi,nst ye düzenli giriyorum hiç sancı çıkmıyor,açılma olabilirmi?neyse haftaya ki kontrlde söylerim artık
selamlar hastaneden geldim kızlar geçmişe bir bakayım geliyorum
gökkuşak açılmanmı oldu,söylediklerinin hepsi bende de var,kasılmalar,sertleşme,adet sancısı,vajinal bölgede ağrı,ama doktora söylemedim şikayetlerimi,nst ye düzenli giriyorum hiç sancı çıkmıyor,açılma olabilirmi?neyse haftaya ki kontrlde söylerim artık
selam kızlar;
ohhh doğuranlar, açılması olanlar,doğum tarihi belli olanlar epey hızlı gidiyoruz allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. bizde dün doktora gittik bizim paşa epey tembel çıkmaya pek niyeti yokmuş 3,5 kilo olmuş ay sonunu bulurmuş doğum. normal doğumda kesin karar verdik bir aksilik olmadığı sürece.
biliyorum çok saçma ama alttan muane olmamak için söylemiyorum şikayetlerimievet devrimcim iki gün bayağı yoğundu dün 1 cm di açıklığım ............haftaya tekrar gidicem o zaman yine bakacak doktorum..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?