2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlar merhaba dilerim herkesler iyiyidir dunden beridir giremiyorum gecmise sole bir bakiyim geliyorum,,doguran var mi ki :))

kızlar sıradaki benim sanırım cuma günü sabah 8 de sezeryanla bebişimi kucaklıcam inşallah ...bana dua edin,,,,bugün de çok sancım var inşallah benim bebiş acele etmez babası ankarada çünkü pemşembe gelecek,,,,

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,ağrısız ,sızısız bir doğum geçirirsin inşallah,ne güzel 2 gün sonra bebişin kucağında olacak...

hayırlısı olsun canımmmmm.......opuyorumnanaktan sağlıkla al bebişini kucağınaaa

ayy doğum tarihi belli olanlar açılması olanlar maşallah Allah yardımcınız olsun sıra bize de gelsin vaktimiz gelince....çok heyecan yapıyorum sizleriduyunca...

hadi bakalım gözün aydın şimdiden. hayırlı haberlerini bekliyoruz..

gökkuşak canım açılma olmadan önce kasık ve makat ölgeisnde sancı oluyor mu???

kasıklarımda regl ağrısı gibi oldu canım.karnım sertleşti çok sık.makat bölgesinde olmadı..yada ben hşssetmedimmmm...birde vajinal bölgede bıçak saplanır gibi ani acı lar duydummm.....sendede varsa git baktır canım mutlaka

selamlar hastaneden geldim kızlar geçmişe bir bakayım geliyorum
gökkuşak açılmanmı oldu,söylediklerinin hepsi bende de var,kasılmalar,sertleşme,adet sancısı,vajinal bölgede ağrı,ama doktora söylemedim şikayetlerimi,nst ye düzenli giriyorum hiç sancı çıkmıyor,açılma olabilirmi?neyse haftaya ki kontrlde söylerim artık

selam kızlar;
ohhh doğuranlar, açılması olanlar,doğum tarihi belli olanlar epey hızlı gidiyoruz allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. bizde dün doktora gittik bizim paşa epey tembel çıkmaya pek niyeti yokmuş 3,5 kilo olmuş ay sonunu bulurmuş doğum. normal doğumda kesin karar verdik bir aksilik olmadığı sürece.

evet devrimcim iki gün bayağı yoğundu dün 1 cm di açıklığım ............haftaya tekrar gidicem o zaman yine bakacak doktorum..........

hayırlısı olsun canımmmm......sağlıkla gelsinlerde demekki keyfi iyi annesi....

evet devrimcim iki gün bayağı yoğundu dün 1 cm di açıklığım ............haftaya tekrar gidicem o zaman yine bakacak doktorum..........
biliyorum çok saçma ama alttan muane olmamak için söylemiyorum şikayetlerimi
senin doğum yaklaşdı o zaman,mayıs anneleri değil nisan anneleri olduk biz delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…