2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy dün gece kisancılarım benimde öyleydioğluşum çok sertti yani ne bileyim regl olacakmışım gibi bel ağrısı filan...açılmamı var dersinizzzzz kafamçokkarıştı

kızlar ben geldim biliyorum çok hayırsız çıktım aranızda :kedi: kızmayın emi. perşembe izne ayrılıyorum o zaman sık sık yazarım burda...
bende çok heyecanlıyım. 18 mayıs deiyor doktorum ama. kızım çok hareketli. bir de kasıklarda ve vajinal bölgede çok ağrım oluyor doktor çatı genişlemesi oluyor dedi. p.tesi nst var bakalım nasılız ??

biliyorum çok saçma ama alttan muane olmamak için söylemiyorum şikayetlerimi
senin doğum yaklaşdı o zaman,mayıs anneleri değil nisan anneleri olduk biz delikafadulden

çılgın senii iiisempatiksalakcinni canım ben bayağı rahatsız oldum..özellikle istedim nerdeyse içim rahat etsin diyeee....zaten eninde sonunda alttan bakacak..çatı için kurtuldum seninkiler braxton hicks kasılmalarıdır senin haftalarındayken oluyordu bende o zaman da söylemiştim normal dedi doktorum....çok rahatsız ederse baktır 2 dk sürdü hiç bir şey yook kuşum merak etmeee............

seninde zaman belli oldu ne güzel gözün aydın maşallah osuncuğa

hoşgeldin sesi nasılsın hadi gözün aydın benimde bugün son çok mutluyum

ayy dün gece kisancılarım benimde öyleydioğluşum çok sertti yani ne bileyim regl olacakmışım gibi bel ağrısı filan...açılmamı var dersinizzzzz kafamçokkarıştı

canım onlar hazırlık da olabilirr......seni çok rahatsız ediyorsa baktırırsın doktora kafanızı karıştırmayın ya üzülüyorum bak şimdi..insan hissediyor ya zaten bir şekilde farklı oluyorr...bende daha önceki haftalarda da vardı sertleşmeler normal dedi doktorum benim en farklı olarak pazar günü öğlende şu nişan dedniliyor ya onun gibi çok kıvamlı bir akıntım geldi saece pembelik belli belirsizdi belli ki açılma olunca az miktar geldi onlara dikkat edin...kızlar size öneri artık renkli çamaşır giymeyin mutlaka beyaz kullanın ...ooo pembemsilik çok belli olmayabiliyor.her tuvalette kontrol edin.zaten ediyorsunuzdur yalnız durduk yere endişelemnmeyin üzülüyorumbilmiyorumkismile doktorlarınızla paylaşın ama...............

hayırlısı olsun sesi...... kızlar çok beklemiyor canım sat mı 18 mayısss...... satsa genelde kızlar satı beklemiyor sen 15 gün öne al onu canım ..benim sat 17 mayıs ama doktorum 5-7 mayıs gibi gelir diyorr..........

hoşgeldin sesi nasılsın hadi gözün aydın benimde bugün son çok mutluyum

canımcım sağolasın. çok yoğun çalışma ortamım oldu artık evde durmak istiyorum. ayaklarım çok şiştiği için canım çok yanıyor yürürken. bir de şu çatı açılması mıdır nedir canımı çok yakıyor. sünnet çocuğu gibi yürüyom valla. gece bile yatakta dönerken ya da normal yatarken bile canım acıyor. sanki biri vajinamı tutup ikiye ayırıyor gibi....

doktor bana tarih söylemedi ama baş çevresi 9cm olmuş,10cm olunca doğmuyorlarmı?eşimin kafası büyük,oğluşun büyük olursa yandım ben ,benim daha çokkkk var ama son 1ay böyle giderse çevremdekilere yazık olur,tüm acı ve sinirimi onlardan çıkarmayı planlıyorum :)

evet evde uzanırsın ohhhhh kalmaz ağrın işte zor oluyo bel ağrısı karın sertlemesi çok yoruyo şükür işte yardımcı varda çok yorulmuyom

nasıl yani devrim cim kafa çapı mı 9cmm...canım doğumun başlamasının çocuğun kafa çapı ile ilgisi yok kii.... vajinal bölgede açıklık 10 cm ulaştığında doğum gerçekleşiyorr...

sağol canım. yok benim sat01.08 di buna göre 4 - 5 mayıs olması gerek ama. bende geç yumurtlama olduğu için doktorum satımı hep 11 ağustos gibi değerlendirdi. buna göre de 18 mayıs diyor. kayınvalidem de 16 mayıs olsun deyip duruyor kendi doğumgünüyle aynı olsun istiyor. sanki sipariş veriyor. ohaoldumsmile

nasıl yani devrim cim kafa çapı mı 9cmm...canım doğumun başlamasının çocuğun kafa çapı ile ilgisi yok kii.... vajinal bölgede açıklık 10 cm ulaştığında doğum gerçekleşiyorr...
yok öyle demek istemedim,dr diyorki ortalama 10cm oluyor kafa çapı,bizimkinin şimdiden 9cm koca kafalı olursa zor olur diyorum normal doğumda,kesi atılır yada
herkesin 10cm açılması oluyormu?onu bilmiyordum ben,değişiyor sanıyordum

ant ve şule doğuma gitmiş hayırlı olsun inş, açılması olanlarda tez zamanda kavuşur inş, benim 26 sında kontrolüm sızlama var sanırım açıklık bende de var , şimdi çıkıyom ütü yapcam grşrz

aayy canım ben sata göre mi 18 mayıs demek istedimmm....kayınvalidende çok hoşşşş..çok şey istiyor..

ama muhtemel tarihi beklemiyorlar canım benim satda 17 mayıs ama başından bei doktorum maysın ilk haftaso olur diyor.ilk kızımda 12 gün erken geldi

selam kızlar...doktordan ggeldik az önce...bu gidişle mayısı görücem galiba doğurmak için...
önce ultrasonda baktı..herşeyi iyi suyu da iyi 30 nisana düşünüyorum doğumu dedi...nstye gönderdi...
sancı falan çıkmadı...bebek de gayet iyi...3 mayısa kadar bile bekeleyebiliriz dedi..
haftaya çarşamba tekrar çağırdı..
bebişim hala sıska mıska bişey..şu anda 2600 gr..beklerse 3 kg olur diyor ama ben sanmıyorum nedense...iki haftada 400 gr almış..10 gün daha dursa ancak 300 gr falan alır heralde...
nstdeki ebe sen yat hiç kalkma biraz toparlansın bebek dedi..ama nerdeeee.....
cumartesi kayınvaldemler geliyor...otur deseler de ben oturamam..eşim de oturtmaz zaten..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 anladım canım...senin doğuramayacağın kadar olursa doktorun söyler kuşum...inşallah çok koca kafalı olmaz...kaydirigubbakcemile3kıyamam yaaopuyorumnanaktan

genelde 10 cm olması gerekiyormuş.olmadan da doğuruverenler var sanırım ama işte onlar zorlanıyor zatennn.....normali 10 cmm...genelde bir aksilik olmazsa suyun gelip bebeğin kuruda kalması gibi mesela doktorlarda bekliyorlar 10 cm e kadar.........

hayırlı olsun canım gözün aydın.ne güzel bebekin rahatı yerinde bu senin için çok avantajlı bir durum..kendine dikkat edersen bebeğin ne güzel kilo toparlayacak..daha çok alır iyi olur..ne demek ya oturama m oturtmaz kızım sen hiç naz yapmıyormusun bu doktorun söylediklerini duymuyormu kocan....anlat kuşum kayınvaldene yatmam gerek diye....yoksa bebek küçük olur diyeee kıyama ben sana yaaa....bebiş için yaaa eşine sinirlendim hafiften eflatun...........

kızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?

gelip üzerinden yük alsınlAR HAMıLE KADINA MıSAFıRLıĞEMı GELıYORLAR SANKı AAYY SıNıR OLUYORUM BENıMKıLER DE GELECEK DOĞUMDA AMA MıSAFıR OLAMAYASCAKLAR YANıı.KUSURA BAKMASIN KıMSE...EŞıNDE HAYRET BıRŞEY HıZMET ZAMANI MI SANKıı...doktorunla konuştursaydın canım sen onu yaaa...ya eflatun yanlış konuşup seni kırmıyorum dur umarımmm..ama çk kızıyorum böyle adamlara ..yaş farkınız falan varmı eşinle ..özel olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…