biliyorum çok saçma ama alttan muane olmamak için söylemiyorum şikayetlerimi
senin doğum yaklaşdı o zaman,mayıs anneleri değil nisan anneleri olduk biz delikafadulden
seninde zaman belli oldu ne güzel gözün aydın maşallah osuncuğaselam kızlar;
ohhh doğuranlar, açılması olanlar,doğum tarihi belli olanlar epey hızlı gidiyoruz allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. bizde dün doktora gittik bizim paşa epey tembel çıkmaya pek niyeti yokmuş 3,5 kilo olmuş ay sonunu bulurmuş doğum. normal doğumda kesin karar verdik bir aksilik olmadığı sürece.
hoşgeldin sesi nasılsın hadi gözün aydın benimde bugün son çok mutluyumkızlar ben geldim biliyorum çok hayırsız çıktım aranızda :kedi: kızmayın emi. perşembe izne ayrılıyorum o zaman sık sık yazarım burda...
bende çok heyecanlıyım. 18 mayıs deiyor doktorum ama. kızım çok hareketli. bir de kasıklarda ve vajinal bölgede çok ağrım oluyor doktor çatı genişlemesi oluyor dedi. p.tesi nst var bakalım nasılız ??
ayy dün gece kisancılarım benimde öyleydioğluşum çok sertti yani ne bileyim regl olacakmışım gibi bel ağrısı filan...açılmamı var dersinizzzzz kafamçokkarıştı
kızlar ben geldim biliyorum çok hayırsız çıktım aranızda :kedi: kızmayın emi. perşembe izne ayrılıyorum o zaman sık sık yazarım burda...
bende çok heyecanlıyım. 18 mayıs deiyor doktorum ama. kızım çok hareketli. bir de kasıklarda ve vajinal bölgede çok ağrım oluyor doktor çatı genişlemesi oluyor dedi. p.tesi nst var bakalım nasılız ??
hoşgeldin sesi nasılsın hadi gözün aydın benimde bugün son çok mutluyum
evet evde uzanırsın ohhhhh kalmaz ağrın işte zor oluyo bel ağrısı karın sertlemesi çok yoruyo şükür işte yardımcı varda çok yorulmuyomcanımcım sağolasın. çok yoğun çalışma ortamım oldu artık evde durmak istiyorum. ayaklarım çok şiştiği için canım çok yanıyor yürürken. bir de şu çatı açılması mıdır nedir canımı çok yakıyor. sünnet çocuğu gibi yürüyom valla. gece bile yatakta dönerken ya da normal yatarken bile canım acıyor. sanki biri vajinamı tutup ikiye ayırıyor gibi....
doktor bana tarih söylemedi ama baş çevresi 9cm olmuş,10cm olunca doğmuyorlarmı?eşimin kafası büyük,oğluşun büyük olursa yandım ben,benim daha çokkkk var ama son 1ay böyle giderse çevremdekilere yazık olur,tüm acı ve sinirimi onlardan çıkarmayı planlıyorum :)
hayırlısı olsun sesi...... kızlar çok beklemiyor canım sat mı 18 mayısss...... satsa genelde kızlar satı beklemiyor sen 15 gün öne al onu canım ..benim sat 17 mayıs ama doktorum 5-7 mayıs gibi gelir diyorr..........
yok öyle demek istemedim,dr diyorki ortalama 10cm oluyor kafa çapı,bizimkinin şimdiden 9cm koca kafalı olursa zor olur diyorum normal doğumda,kesi atılır yadanasıl yani devrim cim kafa çapı mı 9cmm...canım doğumun başlamasının çocuğun kafa çapı ile ilgisi yok kii.... vajinal bölgede açıklık 10 cm ulaştığında doğum gerçekleşiyorr...
sağol canım. yok benim sat01.08 di buna göre 4 - 5 mayıs olması gerek ama. bende geç yumurtlama olduğu için doktorum satımı hep 11 ağustos gibi değerlendirdi. buna göre de 18 mayıs diyor. kayınvalidem de 16 mayıs olsun deyip duruyor kendi doğumgünüyle aynı olsun istiyor. sanki sipariş veriyor. ohaoldumsmile
yok öyle demek istemedim,dr diyorki ortalama 10cm oluyor kafa çapı,bizimkinin şimdiden 9cm koca kafalı olursa zor olur diyorum normal doğumda,kesi atılır yada
herkesin 10cm açılması oluyormu?onu bilmiyordum ben,değişiyor sanıyordum
selam kızlar...doktordan ggeldik az önce...bu gidişle mayısı görücem galiba doğurmak için...
önce ultrasonda baktı..herşeyi iyi suyu da iyi 30 nisana düşünüyorum doğumu dedi...nstye gönderdi...
sancı falan çıkmadı...bebek de gayet iyi...3 mayısa kadar bile bekeleyebiliriz dedi..
haftaya çarşamba tekrar çağırdı..
bebişim hala sıska mıska bişey..şu anda 2600 gr..beklerse 3 kg olur diyor ama ben sanmıyorum nedense...iki haftada 400 gr almış..10 gün daha dursa ancak 300 gr falan alır heralde...
nstdeki ebe sen yat hiç kalkma biraz toparlansın bebek dedi..ama nerdeeee.....
cumartesi kayınvaldemler geliyor...otur deseler de ben oturamam..eşim de oturtmaz zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?