2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dikkat et kendine canım normalmi senin nasıl gün veriyo anamadım benimde normal bişi demiyo hiç
kızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?
bende girmedim daha gerek görmedi doktorum hiç

one yaaa? neden oturtmuyor ki? yanlıs anladım umarım. yoksa cok üzülürüm( ve kızarım tabii haddime degil ama ???kötükedihüso

kızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?

benimkide bahsetmedi sordum gerek olursa dedi..açılmam olduğu halde gerek görmedii

ERken daha canım sata göre olan doğum tarihinden 3 hafta önce başlıyorlar bakmaya genelde sorun yoksa
bir de sancı ölçüyor faln ya sen normal yapmıycan diye belk ibakmayacak bile olabilir sancı beklemeyecek çünkü, normal yapmycaktn dmi?

kayınvaldeme söylerim diye düşünüyorum ama nasıl söyliycem..ben kalkamam kendi işinizi kendiniz görün gibi bişey olur..zaten 2 yılda bir ancak geliyorlar evime...
eşimi iyice tembihlemem lazım...o da dili durmaz biliyorum...
kalk şunu getir bunu hazırla çay getir meyve götür...ancak böyle...
bazen kendi yapar ama toplamaz..yine bana kalır...bakıcaz artık...inşallah son güne kadar bekler bebişim...

kızlar eşime kızmakta haklısınız...ben de çok kızıyorum çünkü..doktor söyleyince o da yanımdaydı zaten...umarım anlayış gösterir...32 yaşında eşim..çok yaşlı başlı bi adam da değil...

evet canım sezaryen ve 2 hafta once alınacak. 14 matıs dediş yani. ama kanama falan artarsa hemen alıcaz artık durdurmayacagız dedi.

canım iki yılda bir gelsinler olur mu şu anda doğum için geliyorlar hizmeti ihtiyacı olan sensin....hiç bahsetmedin kayınvalidene bebek ile ilgili ..yada sorduğunda bebek nasılmış diye kibarca abartarak biraz doktorum küçük görüyor kesinlikle istirahat et sonra üzülürsün dedi falan de..hatta geldiğiniz iyi oldu ızlardan hiç istirahat fırsatım olmadı falan de....eşinde yardım etsin tabiii....akşamları çay içip meyve yemeyiversinler yaa bu önemli bir durummm kıyamam ezdirme kuşm kendini...

kızalar bişey soracağım ama hemen çıkamam gerekiyor acele cevap verirseniz sev,inirim lansinoh göğüs kremi sipariş vereceğimde acaba 10 gr lıkmı alsam yoksa 56 gr lıkmı fiyat olarak 56 grlık daha uygun 32 tl 10 gr lık 19 tl 56 grmlık alsam ziyan olurmu 10 gr lık yetiyor diye okumuştum acele cevap yazarsanız sevinirim

canım ben 32den beri giriyorum ama keşke girmesem,çok sıkıcı
eflatun sıkma lütfen canını,benim yiğenim 2600 doğdu,oda tek arterdi,şimdi 8kilo fazlası var,9yaşında:)zayıf çocuk daha çabuk gelişiyo,hem doğumunda kolay olur

tamam ozaman endişeye gerek yok yani??

tatlim nts nin sadece sanci ile alakasi yok ki bebeginin kalp atislari duzenlimi ona da bakiyorlar yani nts muhakkak yapilir canim haberin olsun zaten zevklide bisey gobegune baglantilatri takiyolar yatarak bebeginin kalp atislarini dinliyorsun yakinda yaparlar sana da kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile

ben almadim henuz tatlim :1rolleyes:

cok sinir oldum coookkkkk... bence senin soylemen yerine onun anlaması lazım. belkide anlamıstır??? ama sen bence yerinden kalkmamaya calıs anlasınlar canımmm... vallahi degil 2 yılda 1 ilk defa bile gelseler bile yazık degilmi bebişine insan kendi katlanıyorda o kucumen kuzu neden yorulsun ki???

ya senin hamile olduğunun,bebeğin tek arterle beslendiğinin farkındamı bu adam?çok bişey söylemek yada karışmak istemiyorum ama böyle durumdayken bile anlayış göstermeyen o kayınvalidelere ve buna izin veren eşlere çok kızıyorum

hihoyyyt hihoyyyt :dance: amanınnnn, sıra ile geliyor bebişlerrrrr

tşk ederim kızlar evet dökülüyoz heyecan başladı

cnm bende dün aldım 56 grmı aldım ben 10 grmına baktım çok küçüktü
ona o kadar para verilmez yani yazıktır
56 grmı 37,5 liraydı devamlı ilaç aldığımız eczaneydi 35e verdi valla

evet değilmiş.yaa oda az gördüğü için heyecanlanıyor olabilir tabiii.. ama bu özel bir durum.ilgi yalnızca hizmetle gösterilmez tatlı dil güler yüz çok önemlidirrr...bunlar oldumu onlarda rahat eder...

benim eşimde ailesi geldiğinde çok heyecanlanır oda hat safhada ilgi ister ama.ben çok sık konuşurum onunla..ilgi hizmet mi saygı çay vermek mi diyee.......anlayabiliyorum sizi yaniiii.... ama üzme en azından kendini steres olma elinden gelir sen yaparsın zamn gelir dinlenirsin.yapacak bir şey yok....allh yardım eder kuşumm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…