dikkat et kendine canım normalmi senin nasıl gün veriyo anamadım benimde normal bişi demiyo hiçselam kızlar...doktordan ggeldik az önce...bu gidişle mayısı görücem galiba doğurmak için...
önce ultrasonda baktı..herşeyi iyi suyu da iyi 30 nisana düşünüyorum doğumu dedi...nstye gönderdi...
sancı falan çıkmadı...bebek de gayet iyi...3 mayısa kadar bile bekeleyebiliriz dedi..
haftaya çarşamba tekrar çağırdı..
bebişim hala sıska mıska bişey..şu anda 2600 gr..beklerse 3 kg olur diyor ama ben sanmıyorum nedense...iki haftada 400 gr almış..10 gün daha dursa ancak 300 gr falan alır heralde...
nstdeki ebe sen yat hiç kalkma biraz toparlansın bebek dedi..ama nerdeeee.....
cumartesi kayınvaldemler geliyor...otur deseler de ben oturamam..eşim de oturtmaz zaten..
bende girmedim daha gerek görmedi doktorum hiçkızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?
selam kızlar...doktordan ggeldik az önce...bu gidişle mayısı görücem galiba doğurmak için...
önce ultrasonda baktı..herşeyi iyi suyu da iyi 30 nisana düşünüyorum doğumu dedi...nstye gönderdi...
sancı falan çıkmadı...bebek de gayet iyi...3 mayısa kadar bile bekeleyebiliriz dedi..
haftaya çarşamba tekrar çağırdı..
bebişim hala sıska mıska bişey..şu anda 2600 gr..beklerse 3 kg olur diyor ama ben sanmıyorum nedense...iki haftada 400 gr almış..10 gün daha dursa ancak 300 gr falan alır heralde...
nstdeki ebe sen yat hiç kalkma biraz toparlansın bebek dedi..ama nerdeeee.....
cumartesi kayınvaldemler geliyor...otur deseler de ben oturamam..eşim de oturtmaz zaten..
kızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?
ERken daha canım sata göre olan doğum tarihinden 3 hafta önce başlıyorlar bakmaya genelde sorun yoksakızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?
hayırlı olsun canım gözün aydın.ne güzel bebekin rahatı yerinde bu senin için çok avantajlı bir durum..kendine dikkat edersen bebeğin ne güzel kilo toparlayacak..daha çok alır iyi olur..ne demek ya oturama m oturtmaz kızım sen hiç naz yapmıyormusun bu doktorun söylediklerini duymuyormu kocan....anlat kuşum kayınvaldene yatmam gerek diye....yoksa bebek küçük olur diyeee kıyama ben sana yaaa....bebiş için yaaa eşine sinirlendim hafiften eflatun...........
benimkide bahsetmedi sordum gerek olursa dedi..açılmam olduğu halde gerek görmedii
ERken daha canım sata göre olan doğum tarihinden 3 hafta önce başlıyorlar bakmaya genelde sorun yoksa
bir de sancı ölçüyor faln ya sen normal yapmıycan diye belk ibakmayacak bile olabilir sancı beklemeyecek çünkü, normal yapmycaktn dmi?
kayınvaldeme söylerim diye düşünüyorum ama nasıl söyliycem..ben kalkamam kendi işinizi kendiniz görün gibi bişey olur..zaten 2 yılda bir ancak geliyorlar evime...
eşimi iyice tembihlemem lazım...o da dili durmaz biliyorum...
kalk şunu getir bunu hazırla çay getir meyve götür...ancak böyle...
bazen kendi yapar ama toplamaz..yine bana kalır...bakıcaz artık...inşallah son güne kadar bekler bebişim...
canım ben 32den beri giriyorum ama keşke girmesem,çok sıkıcıkızlar su NTS nezaman yapılmaya baslıyor. benim dr hiç bahsetmiyor bile?? zaten etliye sutluye karısmaz sormasan konusmaz bir adam??? ben mi sormalıyım? yoksa erken mi?
tamam ozaman endişeye gerek yok yani??
kızalar bişey soracağım ama hemen çıkamam gerekiyor acele cevap verirseniz sev,inirim lansinoh göğüs kremi sipariş vereceğimde acaba 10 gr lıkmı alsam yoksa 56 gr lıkmı fiyat olarak 56 grlık daha uygun 32 tl 10 gr lık 19 tl 56 grmlık alsam ziyan olurmu 10 gr lık yetiyor diye okumuştum acele cevap yazarsanız sevinirim
kayınvaldeme söylerim diye düşünüyorum ama nasıl söyliycem..ben kalkamam kendi işinizi kendiniz görün gibi bişey olur..zaten 2 yılda bir ancak geliyorlar evime...
bazen kendi yapar ama toplamaz..yine bana kalır...bakıcaz artık...inşallah son güne kadar bekler bebişim...
ya senin hamile olduğunun,bebeğin tek arterle beslendiğinin farkındamı bu adam?çok bişey söylemek yada karışmak istemiyorum ama böyle durumdayken bile anlayış göstermeyen o kayınvalidelere ve buna izin veren eşlere çok kızıyorumkayınvaldeme söylerim diye düşünüyorum ama nasıl söyliycem..ben kalkamam kendi işinizi kendiniz görün gibi bişey olur..zaten 2 yılda bir ancak geliyorlar evime...
evet mis gibi bahar kokusu içinde doğacaklar inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nilaycım senin adına da çok sevindim ne büyük mutluluktur 1 hafta içinde anne olacağını bilmek....
Tıfff sende yaklaştığını biliyorsun en azından garip bir heyacan bastı bende istiyorummmmmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaebayanssulusmilebayanssulusmile
hihoyyyt hihoyyyt :dance: amanınnnn, sıra ile geliyor bebişlerrrrr
kızalar bişey soracağım ama hemen çıkamam gerekiyor acele cevap verirseniz sev,inirim lansinoh göğüs kremi sipariş vereceğimde acaba 10 gr lıkmı alsam yoksa 56 gr lıkmı fiyat olarak 56 grlık daha uygun 32 tl 10 gr lık 19 tl 56 grmlık alsam ziyan olurmu 10 gr lık yetiyor diye okumuştum acele cevap yazarsanız sevinirim
kızlar eşime kızmakta haklısınız...ben de çok kızıyorum çünkü..doktor söyleyince o da yanımdaydı zaten...umarım anlayış gösterir...32 yaşında eşim..çok yaşlı başlı bi adam da değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?