[/FONT][/COLOR]
sesiiiiiiiiiii yaaaaaaaa kaç kere cvp yazdım sana ama net adreside gönderdim halamı görmedin
geldi canım ama 600 saniyede bi msj yazabildiğim için cevabı geç vermek zorunda kaldımsule msjı aldın mı anlamadım gönderilidi mi gönderilmedi mi
sen kuran kursunda hocalıkmı yapıyosun:uhm:canım ben diyanetin kursunda çalışıyorum işim öğlene kadarcık :) sonra evdeyim, ara ara da seminerlerimiz oluyor dönem başlarında
yaaa onuda canım istemiyo yaaamafoldumbenşulecim yaa üzüldm çok bak şimdi ama meyve ye o zaman bol bol madem yemek yiyemiosun oda faydalı bişey gerekli besinleiri bebeişimiz ordanda alır annesi yeterki miğden boş kalmasın
kelebek01 çok teşekkür ederim canım sabahtan beri bıraktım kdv yi tickerla uğraştım ama beceremedim vallahi sinir basmıştı... çok güzel olmuş sağol canım benim de artık bebişimin tickerı vaaarkaydirigubbakcemile5
aaa kızıcam amaa şimdi sana canım istemiyor diye yememek olurmu miğden bulanır istifra edersin tamam ama böyle yaparak yiğenimi vitamınsız bırakıyorsun annesiiigeldi canım ama 600 saniyede bi msj yazabildiğim için cevabı geç vermek zorunda kaldım
sen kuran kursunda hocalıkmı yapıyosun:uhm:
yaaa onuda canım istemiyo yaaamafoldumben
bayanlar ya benim iki sıkıntım var birincisi süt ikincisi balık ikisinden de tiksindim ağzımı süremiyorum napıcam bilmiyorum ekmek yiyemiyorum ekşi kokuyo ceviz yiyemiyorum abuk subuk şeylerle karnımı doyuruyorum nasıl bi mide bulantısıdır bu yaaa
rica ederim canım güle güle kullan. Bugün benim doktor kontrolüm var sende bana du et yeter :CüvCüv:
canım süt içemiyorsan peynir yee yoğurt ye ki onun yerini tutabilsinnnkaydirigubbakcemile3 iki dedim bissürü şey yazdım ama ilk ikisine bakamıyorum bile o derece tiksindim allahın gücüne gitmesin...
canıımmmm inş. ii geçecek kont. merak etme ii haberlerini bekliyoruzzkelebek01 kullanıcısından alıntı
rica ederim canım güle güle kullan. Bugün benim doktor kontrolüm var sende bana du et yeter
o zaman dr. a doğruuuvalla kızlar ben hep aç gariban geziyorum hiçbişey yiyemiyorum bulantım hiç kesilmiyo meyve bile iğrenç...napcaz biz yafff:bbo:
aaa kızıcam amaa şimdi sana canım istemiyor diye yememek olurmu miğden bulanır istifra edersin tamam ama böyle yaparak yiğenimi vitamınsız bırakıyorsun annesiiiklava:
canım inşallah güzel haberlerini getirirsin bebişinin... Allah sağlık sıhhat nasip etsin ikinize de inşallah ikiniz de iyisinizdir ...
canım süt içemiyorsan peynir yee yoğurt ye ki onun yerini tutabilsinnn
ay çok sağoll canımcımmm opuyorumnanaktan hepimizin inşallah
kaydirigubbakcemile3 iki dedim bissürü şey yazdım ama ilk ikisine bakamıyorum bile o derece tiksindim allahın gücüne gitmesin...
canıımmmm inş. ii geçecek kont. merak etme ii haberlerini bekliyoruzz
aa kelebek bugunmü senin doktorun
hadi hayırlı haberlerle gel
rutin kontrolmü yoksa ikili test falanmı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?