2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kelebek01 çok teşekkür ederim canım sabahtan beri bıraktım kdv yi tickerla uğraştım ama beceremedim vallahi sinir basmıştı... çok güzel olmuş sağol canım benim de artık bebişimin tickerı vaaarkaydirigubbakcemile5

sule msjı aldın mı anlamadım gönderilidi mi gönderilmedi mi
geldi canım ama 600 saniyede bi msj yazabildiğim için cevabı geç vermek zorunda kaldım

canım ben diyanetin kursunda çalışıyorum işim öğlene kadarcık :) sonra evdeyim, ara ara da seminerlerimiz oluyor dönem başlarında
sen kuran kursunda hocalıkmı yapıyosun:uhm:

şulecim yaa üzüldm çok bak şimdi ama meyve ye o zaman bol bol madem yemek yiyemiosun oda faydalı bişey gerekli besinleiri bebeişimiz ordanda alır annesi yeterki miğden boş kalmasın
yaaa onuda canım istemiyo yaaamafoldumben

bayanlar ya benim iki sıkıntım var birincisi süt ikincisi balık ikisinden de tiksindim ağzımı süremiyorum napıcam bilmiyorum ekmek yiyemiyorum ekşi kokuyo ceviz yiyemiyorum abuk subuk şeylerle karnımı doyuruyorum nasıl bi mide bulantısıdır bu yaaa

rica ederim canım güle güle kullan. Bugün benim doktor kontrolüm var sende bana du et yeter :CüvCüv:

geldi canım ama 600 saniyede bi msj yazabildiğim için cevabı geç vermek zorunda kaldım

sen kuran kursunda hocalıkmı yapıyosun:uhm:

yaaa onuda canım istemiyo yaaamafoldumben
aaa kızıcam amaa şimdi sana canım istemiyor diye yememek olurmu miğden bulanır istifra edersin tamam ama böyle yaparak yiğenimi vitamınsız bırakıyorsun annesiii klava:

kaydirigubbakcemile3 iki dedim bissürü şey yazdım ama ilk ikisine bakamıyorum bile o derece tiksindim allahın gücüne gitmesin...

valla kızlar ben hep aç gariban geziyorum hiçbişey yiyemiyorum bulantım hiç kesilmiyo meyve bile iğrenç...napcaz biz yafff:bbo:

aaa kızıcam amaa şimdi sana canım istemiyor diye yememek olurmu miğden bulanır istifra edersin tamam ama böyle yaparak yiğenimi vitamınsız bırakıyorsun annesiii klava:

ama kızmaaa
midemde bulanıyo ondan şimdi bide canım istemeyen bişeyi yediğimde daha beter oluyorum o yüzden akıl verin o zaman yicek bişeyler yazın bana yeğeniniz vitaminsiz kalmasınn:kedi:

canım süt içemiyorsan peynir yee yoğurt ye ki onun yerini tutabilsinnn

Ayranı içebiliyorum o da gaz yapıyo kaydirigubbakcemile3 ya çok değişik bi tecrube bu hamilelik allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kocamla çok yakınlaştık yani gazıma tuzuma alıştı zavallı naapsın :kedi:

kaydirigubbakcemile3 iki dedim bissürü şey yazdım ama ilk ikisine bakamıyorum bile o derece tiksindim allahın gücüne gitmesin...

aynı dert bende de var.et tavuk balık süt peynir....sağlıklı olan herşey anlıcan.şimdilik zorlamıyorumvitaminkullanıyorum zaten.dr.umda bulantıların geçince yiceksin dedi.bende her ekmeği yiyemiyorum kokuyo.klasik ekmekler varya gerçi onlarında içi boş oluyo onlardan yiyorum.denemediysen dene derim.

aa kelebek bugunmü senin doktorun
hadi hayırlı haberlerle gel
rutin kontrolmü yoksa ikili test falanmı:uhm:

yok bacım ne ikilisi daha 9+1 im ben. Boş bi kese vardıya o ne oldu? bebeğim sağlıklımı merak ediyorum. Doktor kanaman olacak dedi olmadı. niye olmadı??? Olmamasıda iyimi kötümü bilmiyom, her gittiğimde bi gerginlikle gidiyom. İnşallah çözülür bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…