2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama kızmaaa
midemde bulanıyo ondan şimdi bide canım istemeyen bişeyi yediğimde daha beter oluyorum o yüzden akıl verin o zaman yicek bişeyler yazın bana yeğeniniz vitaminsiz kalmasınn:kedi:

bende süt içemiyorum çok fena tiksindim.onun yerine peynir,yoğurt,ayran falan idare ediyordum.Doktorum nesquikle içebileceğimi söyledi şimdi günde 1 bardakta süt içiyorum.
Sende öyle deneyebilirsin.

arkadaşlar bişey sorucam..ben 3 aydır sakaryadayım çok ilginçtir ne marketlerde nede pazarda gerçek limon bulamıyorum hepsi mandalina kokuyo.dün bi manavda rastladım aldımhemen sizin oralarda da böylemi yoksa buraya özel bi durum mu ben daha önce antalyada yaşıyordum ve hiç böle bişeyle karşılaşmamıştım.bu gidişle narenciyeyi antalyadan yollattırıcam

düşük tehlikesi olan biri olarak haklısın böyle endişelenmekte ama üzülme bende yani birazda herşey olucağına varır
sen tabiki önlemini al ama herşeyi kafanı takma oda etkiler bebeği biliyosun
inş. hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:

amin canım çok sağol inşallah, karnıma kramplar giriyo heyecandan.

ikili teste mi gidiyosun canım benim de bu gün ikili testim vardı ama bi bebişin acil geliceği tutmuş yarına kaldı çok heyecanlıyım bende rüyalarıma giriyo cumartesi günü kabus gördüm valla bebişimin sesini duydum görmüyorum dedi çok korktum ters bişey olmaz inşallah.. sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olur biz de bebeklerimizi anlatırız seneye mayıstan sonra burda....

bundan önce kaç haftalıktın gittiğinde canım dr. a peki ... kusura bakma söylediysen kaçırmış olabilirim ama risklimiydi gebeliğin

kelebek01 9 haftalıksa 3 - 4 hafta sonra ikili teste çağrırlar seni... inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin canım

canım benim eşim alıyo çok güzel ağzım sulandı bak hali biliyomusun orada araştır
kelebek senin adın neydi sende inşallah iyi haberlerle gelirsin kanaman olmaığına göre belki kese duruyodur

Ya dün kabuslar gördüm. rüyamda kanamam vardı. Rabbim hayırlara çıkarsın. çok kafama takıyorum galiba. birde birsürü kakaolu süt gördüm:kediaket paket sepetlerin içi süt dolukaydirigubbakcemile3.

bundan önce kaç haftalıktın gittiğinde canım dr. a peki ... kusura bakma söylediysen kaçırmış olabilirim ama risklimiydi gebeliğin

en son 7+4 de gitmiştim. 10 gün sonraya verdi sonra, normalde hep haftalık kontrol oluyodum. Bebeğim son gittğimde sağlıklıydı ama içerde bi boş kese daha var yani ikizmiş biri boş gebelik olarak kalmış. Biraz da kan pıhtılaşması vardı içerde. Ama bu 10 gün allaha çok şükür kanamasız geçti, inşallah içerdede herşey yolundadır.

Kızlar yaa ben şimdi yemeğimi yedim. Başım dönmeye başladı, şimdi de pul pul görüyorum( Ay migren var bende. Yoksa başım mı ağrıyacak. Tansiyonum düştü gibi( Napsam ki??

inşallah canımmm sorunsuz geçer herşeyyy

yaaa ben sana rüya anlatacaktım
sen güzel yorumlarsın diye düşünmüştüm ama kaynadı gitti ben ilk yorumlandığı gibi çıkacağına inanırım rüyanın o yüzden inançlı birine anlatmak istiyodum ama sana nasiip olmadı
neyse anlarmısın rüyalardan ya bide gözün sevem gerçek adını sölede çok uzun oluyo hem yaprak hem sarma sengözlerimebaksanab

canım benim eşim alıyo çok güzel ağzım sulandı bak hali biliyomusun orada araştır
kelebek senin adın neydi sende inşallah iyi haberlerle gelirsin kanaman olmaığına göre belki kese duruyodur

inşallah canım, diğer kesenin sağlıklı bebeğime bi zararı olmasında dursun hiç önemli değil. Bende iyi olduğunu düşünüyorum. inşalah öyle olur. Adım Sevil

Şuanda düşük riskin olduğu için o kabusları görmüşsündür canım, ister istemez takıyoruz oda rüyalara yansıyo, hayıra yor hayır olsun canım.

ya bebem gerçek adımı söylemiştim ama sen gözden kaçırmışsınlmaz: adım Çiğdem. Hamdolsun inançlı biri olmaya çalışan ama çokta hatası, kusur ve günahı olan bir kulum işte ama imanın kimde oldugu belli olmazyerimseniben

Nurem bir tansiyonunu ölçtür istersen. tansiyonun düştüğünü düşünüp tuzlu birşey yeme. bu arada biri ayrandan bahsetti demin canım feci ayran istiyor ya:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…