ama kızmaaa
midemde bulanıyo ondan şimdi bide canım istemeyen bişeyi yediğimde daha beter oluyorum o yüzden akıl verin o zaman yicek bişeyler yazın bana yeğeniniz vitaminsiz kalmasınn:kedi:
yok bacım ne ikilisi daha 9+1 im ben. Boş bi kese vardıya o ne oldu? bebeğim sağlıklımı merak ediyorum. Doktor kanaman olacak dedi olmadı. niye olmadı??? Olmamasıda iyimi kötümü bilmiyom, her gittiğimde bi gerginlikle gidiyom. İnşallah çözülür bu sefer.
amin canım çok sağol inşallah, karnıma kramplar giriyo heyecandan.
amin canım çok sağol inşallah, karnıma kramplar giriyo heyecandan.
bundan önce kaç haftalıktın gittiğinde canım dr. a peki ... kusura bakma söylediysen kaçırmış olabilirim ama risklimiydi gebeliğin
yok bacım ne ikilisi daha 9+1 im ben. Boş bi kese vardıya o ne oldu? bebeğim sağlıklımı merak ediyorum. Doktor kanaman olacak dedi olmadı. niye olmadı??? Olmamasıda iyimi kötümü bilmiyom, her gittiğimde bi gerginlikle gidiyom. İnşallah çözülür bu sefer.
canım benim eşim alıyo çok güzel ağzım sulandı bak hali biliyomusun orada araştırarkadaşlar bişey sorucam..ben 3 aydır sakaryadayım çok ilginçtir ne marketlerde nede pazarda gerçek limon bulamıyorum hepsi mandalina kokuyo.dün bi manavda rastladım aldımhemen sizin oralarda da böylemi yoksa buraya özel bi durum mu ben daha önce antalyada yaşıyordum ve hiç böle bişeyle karşılaşmamıştım.bu gidişle narenciyeyi antalyadan yollattırıcam
bundan önce kaç haftalıktın gittiğinde canım dr. a peki ... kusura bakma söylediysen kaçırmış olabilirim ama risklimiydi gebeliğin
inşallah canımmm sorunsuz geçer herşeyyyen son 7+4 de gitmiştim. 10 gün sonraya verdi sonra, normalde hep haftalık kontrol oluyodum. Bebeğim son gittğimde sağlıklıydı ama içerde bi boş kese daha var yani ikizmiş biri boş gebelik olarak kalmış. Biraz da kan pıhtılaşması vardı içerde. Ama bu 10 gün allaha çok şükür kanamasız geçti, inşallah içerdede herşey yolundadır.
Ya dün kabuslar gördüm. rüyamda kanamam vardı. Rabbim hayırlara çıkarsın. çok kafama takıyorum galiba. birde birsürü kakaolu süt gördüm:kediaket paket sepetlerin içi süt dolukaydirigubbakcemile3.
Kızlar yaa ben şimdi yemeğimi yedim. Başım dönmeye başladı, şimdi de pul pul görüyorum( Ay migren var bende. Yoksa başım mı ağrıyacak. Tansiyonum düştü gibi ( Napsam ki??
canım benim eşim alıyo çok güzel ağzım sulandı bak hali biliyomusun orada araştır
kelebek senin adın neydi sende inşallah iyi haberlerle gelirsin kanaman olmaığına göre belki kese duruyodur
Ya dün kabuslar gördüm. rüyamda kanamam vardı. Rabbim hayırlara çıkarsın. çok kafama takıyorum galiba. birde birsürü kakaolu süt gördüm:kediaket paket sepetlerin içi süt dolukaydirigubbakcemile3.
yaaa ben sana rüya anlatacaktım
sen güzel yorumlarsın diye düşünmüştüm ama kaynadı gitti ben ilk yorumlandığı gibi çıkacağına inanırım rüyanın o yüzden inançlı birine anlatmak istiyodum ama sana nasiip olmadı
neyse anlarmısın rüyalardan ya bide gözün sevem gerçek adını sölede çok uzun oluyo hem yaprak hem sarma sengözlerimebaksanab
ya burda bişey dikkatimi çekti ne kadar çok muhasebeci var burda ...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3nurem ne yedin
bana özelden ösj atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?