2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sulecim bildirimlerde iki msj vardı okuyayım dedim bilinmeyen bir yerden msjınız var dedi korktum ne oluyo diye senmişsin ya teşekkür ederim canım çok mutlu oldum zemuszemus

Şuanda düşük riskin olduğu için o kabusları görmüşsündür canım, ister istemez takıyoruz oda rüyalara yansıyo, hayıra yor hayır olsun canım.

Evet canım hayra yordum zaten.Hayırlara çıkar inş:Saruboceq:. bu arada bu du eden smiley pekte hoşuma gitmedi. bizim inancımızda eller duada böyle durmazkiCADIARZU

pardon kaçırmışım
öyle tabi hatasız ve günahsız kul varmıki neyse bunun hesabını yapmak bize düşmez
sen rüyalardan anlıyomusun onu söyleee yaaaaa kaç oldu soruyorum:sinifsinif:

sulecim bildirimlerde iki msj vardı okuyayım dedim bilinmeyen bir yerden msjınız var dedi korktum ne oluyo diye senmişsin ya teşekkür ederim canım çok mutlu oldum zemuszemus

ya özelden 600 saniyede bi msj atılıyo ya o yüzden yazamadım ordan bende profil msjı atayım dedimşutarafagitti

iştahımada kendi kendime nazar değdirdim canım bişey istemiyo artık:sinifsinif:

ne oldu sana tatlımmm topicin obur şirineleriydik hanicokacimcoook toparl akendinii şimdi yemek isimleri sayardım yemekten geldim ama canı çeker kızlarınkaydirigubbakcemile3

aynen ay çok utanıyorum bazen ama hiç bişi demiyo alıştı bana:roflol:

Kızlar yaa ben şimdi yemeğimi yedim. Başım dönmeye başladı, şimdi de pul pul görüyorum( Ay migren var bende. Yoksa başım mı ağrıyacak. Tansiyonum düştü gibi( Napsam ki??

geçmiş olsun kıs tansiyondur tuzlu ayran iç imkanın varsa yat dinlen dicem ama..

kaydirigubbakcemile3 öyle valla baksana kaydirigubbakcemile3 yok bide muhasebecinin karışanı görüşeni olmuyo sonuca bakılıyo ya ama bende kdv yok hala içimden gelmiyoki midem bulanırken :kedi:

valla hele ben hiç bişey yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
ayrıca bi müşavir var bide muhsabede başka bi arkadaş daha var o daha çok çalışıyo ben bazen yoğun oluyorum bazen hiç iş yapmıyorum bide yeni bilg alındı ona muh. programı henüz kuruşlamadı o yüzden hiiiçççç işim yokkksositososito
ama gerçi o zaamanda vakit geçmiyo yaaa

teşekkür ederim tuğba.bi sen cevap yazıyorsun zaten.sanırım aranıza girmek mümkün değil.alınan arkadaşları anlıyorum şimdi......

aynen bende iş yapmak istemiyorum aslında ssk ları yapsaydım buğün ii olacaktı son güne kaldımı sistem kitlenioo ama kim yapacakk işteee

nurem sadece gülmüşsün o bana yaramıyo yediğini yaz bana özelden :mymeka:
ayy çok fena bişey oldum ben demekki beni aç bırakmay agelmiyo saldırıyorumyasakkelime

nida evet canım ya kendi kendime nazarım değdi iştahım yok artık eskisi gibi
sen o bir sürü yemek ismini bana özelden atsana benim canım çeksin tek

teşekkür ederim tuğba.bi sen cevap yazıyorsun zaten.sanırım aranıza girmek mümkün değil.alınan arkadaşları anlıyorum şimdi......
noldu canım bazen yazılanlar kaynıo arada bende de çok oluyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ama öyle değil o kadar çok şey konuşuyoruz ki kaynıyor bazen arada bazıları üzülme olurmu

nidahcım şuleye özelden msj at atki yesin bişiler çeksinde canııı

şimdi nerden bulup yicek ki ya bulamazsaa:uhm:

ant. ben seni yeni gördüm hayatım hoş geldin ya a.s. alınmak kırılmak yok burdaaaklava:

ayyy çok özür dilerim kendi adıma ama eminim diğer arkadaşlarda üzülmüştür bunu okuyunca
inan kimse kötü niyetli değil kaynamıştır arada görmemişizdir yazdığını kusra bakma hoşgeldin aramızaa.s.

aynen bende iş yapmak istemiyorum aslında ssk ları yapsaydım buğün ii olacaktı son güne kaldımı sistem kitlenioo ama kim yapacakk işteee

kaydirigubbakcemile3 allahtan ayın 15 ine kadar yapıyorum onu yoksa imkansız yetişmez allah yardım etsin çalışan hamilelere bide en zoru kafanallak bullak miden kötü otur ssk hesapla kdv hesapla işte ondan burdayız aslında iş var da yapıcak halimiz yok:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…