Şuanda düşük riskin olduğu için o kabusları görmüşsündür canım, ister istemez takıyoruz oda rüyalara yansıyo, hayıra yor hayır olsun canım.
ya bebem gerçek adımı söylemiştim ama sen gözden kaçırmışsınlmaz: adım Çiğdem. Hamdolsun inançlı biri olmaya çalışan ama çokta hatası, kusur ve günahı olan bir kulum işte ama imanın kimde oldugu belli olmazyerimseniben
Nurem bir tansiyonunu ölçtür istersen. tansiyonun düştüğünü düşünüp tuzlu birşey yeme. bu arada biri ayrandan bahsetti demin canım feci ayran istiyor ya:kedi:
kaydirigubbakcemile3en az iş bizde demekkikaydirigubbakcemile3
sulecim bildirimlerde iki msj vardı okuyayım dedim bilinmeyen bir yerden msjınız var dedi korktum ne oluyo diye senmişsin ya teşekkür ederim canım çok mutlu oldum zemuszemus
iştahımada kendi kendime nazar değdirdim canım bişey istemiyo artık:sinifsinif:
Ayranı içebiliyorum o da gaz yapıyo kaydirigubbakcemile3 ya çok değişik bi tecrube bu hamilelik allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kocamla çok yakınlaştık yani gazıma tuzuma alıştı zavallı naapsın :kedi:
Kızlar yaa ben şimdi yemeğimi yedim. Başım dönmeye başladı, şimdi de pul pul görüyorum( Ay migren var bende. Yoksa başım mı ağrıyacak. Tansiyonum düştü gibi ( Napsam ki??
kaydirigubbakcemile3 öyle valla baksana kaydirigubbakcemile3 yok bide muhasebecinin karışanı görüşeni olmuyo sonuca bakılıyo ya ama bende kdv yok hala içimden gelmiyoki midem bulanırken :kedi:
noldu canım bazen yazılanlar kaynıo arada bende de çok oluyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum ama öyle değil o kadar çok şey konuşuyoruz ki kaynıyor bazen arada bazıları üzülme olurmuteşekkür ederim tuğba.bi sen cevap yazıyorsun zaten.sanırım aranıza girmek mümkün değil.alınan arkadaşları anlıyorum şimdi......
nidahcım şuleye özelden msj at atki yesin bişiler çeksinde canııı
teşekkür ederim tuğba.bi sen cevap yazıyorsun zaten.sanırım aranıza girmek mümkün değil.alınan arkadaşları anlıyorum şimdi......
şimdi nerden bulup yicek ki ya bulamazsaa:uhm:
ant. ben seni yeni gördüm hayatım hoş geldin ya a.s. alınmak kırılmak yok burdaaaklava:
kaydirigubbakcemile3 aşermeye bu kadar istekli birini ilk defa görüyorum kız şuleee kaydirigubbakcemile3nida bulurum ben sen yaz dışardan söylerim:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 aşermeye bu kadar istekli birini ilk defa görüyorum kız şuleee kaydirigubbakcemile3
nida bulurum ben sen yaz dışardan söylerim:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 aşermeye bu kadar istekli birini ilk defa görüyorum kız şuleee kaydirigubbakcemile3
aynen bende iş yapmak istemiyorum aslında ssk ları yapsaydım buğün ii olacaktı son güne kaldımı sistem kitlenioo ama kim yapacakk işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?