kaydirigubbakcemile3 walla öylee iş var ama yapacak adam yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allahtan ayın 15 ine kadar yapıyorum onu yoksa imkansız yetişmez allah yardım etsin çalışan hamilelere bide en zoru kafanallak bullak miden kötü otur ssk hesapla kdv hesapla işte ondan burdayız aslında iş var da yapıcak halimiz yok:kedi:
yollaıdm tatlım bak bakalımm:1hug:
sana yazarken benim canım çekti nolcek:roflol:
bana atsanaa akşama yaparımmbu arada aklıma süper bi yemek geldi kimler iştahsız kime özelden atalım allahtan öğlen yedim canım istemiyokaydirigubbakcemile3
maden suyu aldım ben de sadesinden. biraz rahatlattı ama on dk sonra yine bulanmaya başlıyo midem. acaba mide niye bulanıyo bebiş hareket mi ediyo dicem , sürekli hareket halinde olamazz:ecrin_bebek:
bu arada aklıma süper bi yemek geldi kimler iştahsız kime özelden atalım allahtan öğlen yedim canım istemiyokaydirigubbakcemile3
canım benimde yazdıklarıma cevap almadığım oluyo ama burdaki herkes cevap yazmaya çalışıyo inan sadece sayfalar hızlı ilerliyo bazen gözden kaçabiliyo canım sen de mayıs annesisin ve aramızdaasın canım hamilelikten alınganlığımız üzülmeteşekkür ederim tuğba.bi sen cevap yazıyorsun zaten.sanırım aranıza girmek mümkün değil.alınan arkadaşları anlıyorum şimdi......
oy kızlar ya zorla da olsa yiyin ille istediğinizi beklemeyin halsiz düşersiniz rabbim korudunkızlar yemek için ben kulupteki tariflere bakıyorum bide googlede yazıp resimlerine bakıyorum ciğere bakan kedi gibi na olacak bizim bu hallerr yemek resmi banada yollayın ne olur çok açım görünce doyarım belki
şulecim evet cicim hocalık yapıyorum kursun müdürüyüm aynı zamanda :icecream:
iyi şükür acıkabilmişsin, tatlı çeşitleri de ister misin cicim cokacimcoook
kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben
kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben
bu arada aklıma süper bi yemek geldi kimler iştahsız kime özelden atalım allahtan öğlen yedim canım istemiyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?