2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 walla öylee iş var ama yapacak adam yok kaydirigubbakcemile3

maden suyu aldım ben de sadesinden. biraz rahatlattı ama on dk sonra yine bulanmaya başlıyo midem. acaba mide niye bulanıyo bebiş hareket mi ediyo dicem , sürekli hareket halinde olamazz:ecrin_bebek:

bu arada aklıma süper bi yemek geldi kimler iştahsız kime özelden atalım allahtan öğlen yedim canım istemiyokaydirigubbakcemile3

maden suyu aldım ben de sadesinden. biraz rahatlattı ama on dk sonra yine bulanmaya başlıyo midem. acaba mide niye bulanıyo bebiş hareket mi ediyo dicem , sürekli hareket halinde olamazz:ecrin_bebek:

b hcg devamlı yükseliyorya bulantıya o sebep oluyo 2li test zamanında artık azalmaya başlıyo ve bulantı bitiyoooooo

sonunda yemek sparişi verdim kızlarrr hemde iştahım açıldıcokacimcoook
işe yaradı herkesin bi yemek yazmasıÇok üzgünüm çoook

kızlar yemek için ben kulupteki tariflere bakıyorum bide googlede yazıp resimlerine bakıyorum ciğere bakan kedi gibi na olacak bizim bu hallerr yemek resmi banada yollayın ne olur çok açım görünce doyarım belki

şulecim evet cicim hocalık yapıyorum kursun müdürüyüm aynı zamanda :icecream:
iyi şükür acıkabilmişsin, tatlı çeşitleri de ister misin cicim cokacimcoook

yollıycam size arkadaşlar biraz daha mesaj yazmalıymışım 50 msj olmadan özele msj atamıyomuşum neyse aklımda yemekler aç açın halinden anlar valla ama mide bulantısına en iyi gelen şey soda bunu bilir bunu söylerim bi de son noktada eti cicibebe çok yemeyin ama bisküvi ya zararlı fazlası bebeklere bile çok önermiyolar dramamine içmek yerine 3-5 tane eti cici bebeyi tercih ederim heralde içinde bebeklerin kusmasını engelleyen bişey var bana iyi geldi bide beyaz leblebi süper bulantıya birebir en az bi saat rahatlatıyo

teşekkür ederim tuğba.bi sen cevap yazıyorsun zaten.sanırım aranıza girmek mümkün değil.alınan arkadaşları anlıyorum şimdi......
canım benimde yazdıklarıma cevap almadığım oluyo ama burdaki herkes cevap yazmaya çalışıyo inan sadece sayfalar hızlı ilerliyo bazen gözden kaçabiliyo canım sen de mayıs annesisin ve aramızdaasın canım hamilelikten alınganlığımız üzülme
kızlar yemek için ben kulupteki tariflere bakıyorum bide googlede yazıp resimlerine bakıyorum ciğere bakan kedi gibi na olacak bizim bu hallerr yemek resmi banada yollayın ne olur çok açım görünce doyarım belki
oy kızlar ya zorla da olsa yiyin ille istediğinizi beklemeyin halsiz düşersiniz rabbim korudun

kızlar açıktan yazıym da herkesin canı çeksin, bulunmuyacak bişey değil çünkü, patlamış mısırı çok seviyorum bu ara ben, tuzlu tuzlu bulantıma da iyi geliyor, hemde çok fazla antioksidan içeriyormuş faydalıymış yanii

mide bulantımı bastıran şeyler
1. maden suyu(limonlu olabilir)
2. beyaz leblebi
3. makarna haşlama sade
4. patates haşlama az tuzlu
5.eti cicibebe
6.sarımsaklı şeyler çok olmamak kaydıyla(bildiğim kadarıyla sarımsakta bi enzim var bulantıyı azaltıyo )
7. yoğurt mutlaka yoğurt kanser hastalarına bile (allah vermesin) bulantıyı azaltsın diye yoğurt ayran tavsiye ediyolar

kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben

şulecim evet cicim hocalık yapıyorum kursun müdürüyüm aynı zamanda :icecream:
iyi şükür acıkabilmişsin, tatlı çeşitleri de ister misin cicim cokacimcoook

ne mutlu sana valla
tatlı aslında ilk aylar hiç istemiyodum ama canım istemeye başladı yavaş yavaş
belki yemekten sonra onuda düşünürümsositososito

kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben

ablamdan aldım ben bi tane pantalon beli lastikli alıştırma yapıyorum alıcam ama alışıyım dedim vallad süper çok rahat pantolon düğmesi çok sıkıyo beni kapatamıyorum artık bide gömlek aldım bol işyerinde rahat etmek için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…