2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çatı muaynesi olanlar bir şey sorucam. bu muaynede normal vajinal muayneden farkı el ile oluyor demi. yani aşağı yukarı aynı işlem yani ne bileyim bazı kişilerin o zaman bile acısı ağrısı oluyormuş. benim hiç olmamıştı. çatı buna benzer birşeyse korkulacak birşey yok demektir.

canım ben normal açılma muaynesi oldum ,doktorum elle yaptı ama ben kendimi kastığım için acıdı,çatı muaynesinide doktorum elle yapıyor...

teyzeleri bizde dr dan geldik çok şükür herşey yolunda..
oğlum daha doğum kanalına yerleşmemiş çatı muayenesini yapmak istemiyormuş uyarmayalım daha erken dedi 35+3 üz bu arada..ağrılarımı tek tek söledim hepsi normal dedi oğlum yüzünü göstermedi bu hafta fotosuz geldikkkk

ant zeyno geçmiş olsun Allah annelibabalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı günlerde inşallah...zeyno üzülme inş.sağlıkla gelir evine kuzucuğun...

yorumlarınız için sağolun kızlaropuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım.Kilosu iyi bebişin.ama ben mi yanlış anladım yoksa 37. hafta için mi doğar o hafta demiş oluyo drun.34tesin.3 hafta erkenn doğacağını nerden bilmiş şimdien :çok üzgünüm:

tatlım 38.haftada doğar diye tahmin ediyor dr bende anlamadım ama sanırım bişilere dayanarak söyledi..bol sancı çeken gecesi gündüzüne karışmış bir anne adayıyım:)

hm bide sanırım sebebi ultrasonla uyumsuz olması daha öncede anlatmıştım kist tedavim vardı yani benm sat ım yok ilk gittiğim dr un tahminiyle bir sat oluşturmuştuk

yorumunu eşimde okudu gördünmüüüü diyor banakaydirigubbakcemile3

sağlıkla dogsun melekler daha ne isterizkii

maşallah canım ...

masallahh canim benim gozun aydinn..:Saruboceq:darisi basimiza insallahh ayy cok svindim adina

kızlar düşündük taşındık kızımıza beren ismini koyucaz siz ne dersiniz güçlü kuvvetli anlamına geliyor..

Vajinal muayeneden biraz daha sevimsiz diyebilirim, benim ilk acilma muayenemde canim bayagi yandi, doktor elini sokup orda diplerde birseyleri mincikliyor gibi bir his.
Fakat bugunkunde fazla acimadi, gozlerimi kapayip burnumdan nefes alarak rahatlattim kendimi, iyiydi yani bugunku :)

selam kızlar her actıgımda bırılerı dogum yapıyo ve ben cok heyecanlanıyorum yaaa.bızede cok az kaldı dıye.sankı o gun hıc gelmıcek gıbı daha cok var gıbı gelıyo bana.bende carsamba gunu gıdıcem dr a bakalım ne dıcek daha dogum seklımızde bellı deıl tam olarak cok merak edıyorum.

yarın sabah erkenden doğuma girecem ama ben de heyecan namına birşey yok nedense dün daha heycanlıydım
kızlar noolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin....

yarın sabah erkenden doğuma girecem ama ben de heyecan namına birşey yok nedense dün daha heycanlıydım

CANIM BENİM ALLAH yardımcınız olsun ALLAHIN İZNİYLE YARIN GECE BU VAKİT BEBİŞİN KOLLARINDA KOKLUYOR OLUCAKSIN sezeryanmı olcakk

cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah ben senin yerine heyecanlandım bile:)
bebeğine kavuşucaksın sonunda harika bi duygu olsa gerek bütün dualar seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…