çatı muaynesi olanlar bir şey sorucam. bu muaynede normal vajinal muayneden farkı el ile oluyor demi. yani aşağı yukarı aynı işlem yani ne bileyim bazı kişilerin o zaman bile acısı ağrısı oluyormuş. benim hiç olmamıştı. çatı buna benzer birşeyse korkulacak birşey yok demektir.
kızlar sezaryende çırılçıplak oluyormusuz( benim dr um erkek öyle anadan üryanda bi acayip olacak yaa ([/QUOTE
canım ben iki kez sezeryan oldum...üstüne ameliyat önlüğü giyiyorsun..altında bişey olmuyor tabi..göğüslerine kadar açıp(göğüsler hariç) ilaçlıyorlar..sonra kapatıyorlar ve kesilecek yer açıkta kalıyor sadece...
ve emin ol o anda çıplak bile olsan umrunda olmuyor...nasıl bişeyse çok rahat oluyorsun merak etme...yani ben öyleydim en azından..
kızlar sezaryende çırılçıplak oluyormusuz( benim dr um erkek öyle anadan üryanda bi acayip olacak yaa ([/QUOTE
canım ben iki kez sezeryan oldum...üstüne ameliyat önlüğü giyiyorsun..altında bişey olmuyor tabi..göğüslerine kadar açıp(göğüsler hariç) ilaçlıyorlar..sonra kapatıyorlar ve kesilecek yer açıkta kalıyor sadece...
ve emin ol o anda çıplak bile olsan umrunda olmuyor...nasıl bişeyse çok rahat oluyorsun merak etme...yani ben öyleydim en azından..
canım sen tammı narkoz aldın yoksa epural sezeryanmı oldun
Hayırlı olsun canım.Kilosu iyi bebişin.ama ben mi yanlış anladım yoksa 37. hafta için mi doğar o hafta demiş oluyo drun.34tesin.3 hafta erkenn doğacağını nerden bilmiş şimdien :çok üzgünüm:
canım gözün aydın kiloyu falan çok takma benim doktorum cin gibi bebek isteriz biz tombul olması önemli değil dedi anne karnında günde 20 gr en fazla 30 alırlar doğunca 40-50 gram alırlar zaten tombul olurlar iri bebeklerin doğumu da zor sağlığı yerinde olsun ke senin ki gayet iyi gidiyor belliki, 38. haftanın içinde doğar gibi demiş ama normal doğum için erken bir tahmin vermiş bir bildiği var demekki
maşallah oğluşuna gözün aydınn
teyzeleri bizde dr dan geldik çok şükür herşey yolunda..
oğlum daha doğum kanalına yerleşmemiş çatı muayenesini yapmak istemiyormuş uyarmayalım daha erken dedi 35+3 üz bu arada..ağrılarımı tek tek söledim hepsi normal dedi oğlum yüzünü göstermedi bu hafta fotosuz geldikkkk
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
çatı muaynesi olanlar bir şey sorucam. bu muaynede normal vajinal muayneden farkı el ile oluyor demi. yani aşağı yukarı aynı işlem yani ne bileyim bazı kişilerin o zaman bile acısı ağrısı oluyormuş. benim hiç olmamıştı. çatı buna benzer birşeyse korkulacak birşey yok demektir.
yarın sabah erkenden doğuma girecem ama ben de heyecan namına birşey yok nedense dün daha heycanlıydım
kızlar noolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin....
yarın sabah erkenden doğuma girecem ama ben de heyecan namına birşey yok nedense dün daha heycanlıydım
kızlar noolur dualarınızı eksik etmeyin bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin....
CANIM BENİM ALLAH yardımcınız olsun ALLAHIN İZNİYLE YARIN GECE BU VAKİT BEBİŞİN KOLLARINDA KOKLUYOR OLUCAKSIN sezeryanmı olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?