canım benimde çekiyo ama ayaklarım şişiyo benim tuzlu çubuğuda bıraktım o yüzden sen de fazla yeme istersenkızlar açıktan yazıym da herkesin canı çeksin, bulunmuyacak bişey değil çünkü, patlamış mısırı çok seviyorum bu ara ben, tuzlu tuzlu bulantıma da iyi geliyor, hemde çok fazla antioksidan içeriyormuş faydalıymış yanii
benim de yok ama kıyafetlerimin önü bol ya oluyo ama ben de istiyom hamiş kıyafetikıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben
ya menepozlular gibi oldum ben bi üşüyorum bi ter basıyor. ama geceleri özellikle acayip terliyorum ip askılı pijamalarımı giyiyorum yatarkencanım benimde çekiyo ama ayaklarım şişiyo benim tuzlu çubuğuda bıraktım o yüzden sen de fazla yeme istersen
benim de yok ama kıyafetlerimin önü bol ya oluyo ama ben de istiyom hamiş kıyafeti
birde kızlar sıcaklanıyomusunz diye sorrmuştum ben geceleri çok terliyorum bşu an da bunaldım sizede oluyomu
kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben
benim de almam gerek en kısa zamanda çünkü aynen bende pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum biri görse hazır askerler gibiyim vallaa kaydirigubbakcemile3
ya menepozlular gibi oldum ben bi üşüyorum bi ter basıyor. ama geceleri özellikle acayip terliyorum ip askılı pijamalarımı giyiyorum yatarken
ya menepozlular gibi oldum ben bi üşüyorum bi ter basıyor. ama geceleri özellikle acayip terliyorum ip askılı pijamalarımı giyiyorum yatarken
ya menepozlular gibi oldum ben bi üşüyorum bi ter basıyor. ama geceleri özellikle acayip terliyorum ip askılı pijamalarımı giyiyorum yatarkencanım benimde çekiyo ama ayaklarım şişiyo benim tuzlu çubuğuda bıraktım o yüzden sen de fazla yeme istersen
benim de yok ama kıyafetlerimin önü bol ya oluyo ama ben de istiyom hamiş kıyafeti
birde kızlar sıcaklanıyomusunz diye sorrmuştum ben geceleri çok terliyorum bşu an da bunaldım sizede oluyomu
canım ben geçen esparkta bakmıştım pantolonlara lcw de var beli lastikli kotlardan ama beden bulamamıştım hamile kıyafetleri satan yerleri görüyorum çarşıda ama onlar iice karnın çıkınca alınacak cinsten ben esparktan alışveriş yaptım gömlek fln ama pant. bulmadım bedenime göre bakalım bu hafta sonu gidicem yazarım sana dasen biliyo musun buralarda hamile kıyafeti satan bir yerler?
erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüsoerkek diyorum kesin erkek bak annesine eziyet ediyo bi ısıtıyo bi üşütüyo ...kaydirigubbakcemile3
canım ben geçen esparkta bakmıştım pantolonlara lcw de var beli lastikli kotlardan ama beden bulamamıştım hamile kıyafetleri satan yerleri görüyorum çarşıda ama onlar iice karnın çıkınca alınacak cinsten ben esparktan alışveriş yaptım gömlek fln ama pant. bulmadım bedenime göre bakalım bu hafta sonu gidicem yazarım sana da
erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso
ben bu h. sonu çıkınca bakıcam sana msj atarım tratalım bide ben kotonda bakmıştım sanırım orda çok güzel kot modelleri vardı ama beden orda da yoktu maleseffben de baktım lcw ye,çok heveslendim ama beden bulamadım ben de.çok büyükler kalmış.neoda da var bişeyler ama çok kokoş modunda ben de onları sevmiyorum....
diranişçi savaşçı demekmişanlamı neymiş ki Abrek'in
erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso
gece bende bazen cok usuyorum ayagıma corap gıyıp yatıyorum bazende cok sıcak oluyo dengesızlestım yanı
kıyafet konusundada kararsız kaldım sımdıden almak olurmu acep
bi etegim vardı belı lastıklı onu gıyıyorum kısa badıler gıyınce
uzun gomlek gıyıncede kendı eskı kotumun fermuarını actım komple içine straples penye iç badı diktim onu giyiyorum sımdılık ama gıdıp duzgun bısıler almak ıstıyorum uniforma gibi hep aynı seylerı gıymek olmyo :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?