2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimde çekiyo ama ayaklarım şişiyo benim tuzlu çubuğuda bıraktım o yüzden sen de fazla yeme istersen
kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben
benim de yok ama kıyafetlerimin önü bol ya oluyo ama ben de istiyom hamiş kıyafeti

birde kızlar sıcaklanıyomusunz diye sorrmuştum ben geceleri çok terliyorum bşu an da bunaldım sizede oluyomu

benim de almam gerek en kısa zamanda çünkü aynen bende pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum biri görse hazır askerler gibiyim vallaa kaydirigubbakcemile3

ya menepozlular gibi oldum ben bi üşüyorum bi ter basıyor. ama geceleri özellikle acayip terliyorum ip askılı pijamalarımı giyiyorum yatarken

kıslar hamilelik kıyafetleri alan varmı aranısda
benım hıc bıseyım olmuyo mafoldumben

Benim önceki hamileliğimden aldığım bi kotum var beli lastikli hergün onu giyorum, üst grup olarakta bol gömlekler aldım idare ediyorum. Bugünkü kontrolümde hayırlısıyla iyi geçsin gidip bi kaç parça daha bişeyler alcam kendime. İşe gelirken bi mağaza var hergün geçerken iyice vitrine bakıyorum, allah korusun bigün kaza yapcam, alimde kurtulim diyorum.

benim de almam gerek en kısa zamanda çünkü aynen bende pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum biri görse hazır askerler gibiyim vallaa kaydirigubbakcemile3

Otururken fermuarı da indiriyodum valla biri gelse acil ayağa kalkamıyodum Ablam sağolsun verdi bi pantolon ama kızlar süper bişey lastik hiç sıkmıyo yalnız sabahları giyince biraz bol oluyo öğlene doğru yerini buluyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya menepozlular gibi oldum ben bi üşüyorum bi ter basıyor. ama geceleri özellikle acayip terliyorum ip askılı pijamalarımı giyiyorum yatarken

gece bende bazen cok usuyorum ayagıma corap gıyıp yatıyorum bazende cok sıcak oluyo dengesızlestım yanı

kıyafet konusundada kararsız kaldım sımdıden almak olurmu acep
bi etegim vardı belı lastıklı onu gıyıyorum kısa badıler gıyınce
uzun gomlek gıyıncede kendı eskı kotumun fermuarını actım komple içine straples penye iç badı diktim onu giyiyorum sımdılık ama gıdıp duzgun bısıler almak ıstıyorum uniforma gibi hep aynı seylerı gıymek olmyo :sinifsinif:

gece bende bazen cok usuyorum ayagıma corap gıyıp yatıyorum bazende cok sıcak oluyo dengesızlestım yanı

kıyafet konusundada kararsız kaldım sımdıden almak olurmu acep
bi etegim vardı belı lastıklı onu gıyıyorum kısa badıler gıyınce
uzun gomlek gıyıncede kendı eskı kotumun fermuarını actım komple içine straples penye iç badı diktim onu giyiyorum sımdılık ama gıdıp duzgun bısıler almak ıstıyorum uniforma gibi hep aynı seylerı gıymek olmyo :sinifsinif:

sen biliyo musun buralarda hamile kıyafeti satan bir yerler?
canım ben geçen esparkta bakmıştım pantolonlara lcw de var beli lastikli kotlardan ama beden bulamamıştım hamile kıyafetleri satan yerleri görüyorum çarşıda ama onlar iice karnın çıkınca alınacak cinsten ben esparktan alışveriş yaptım gömlek fln ama pant. bulmadım bedenime göre bakalım bu hafta sonu gidicem yazarım sana da

ben de baktım lcw ye,çok heveslendim ama beden bulamadım ben de.çok büyükler kalmış.neoda da var bişeyler ama çok kokoş modunda ben de onları sevmiyorum....

ben de baktım lcw ye,çok heveslendim ama beden bulamadım ben de.çok büyükler kalmış.neoda da var bişeyler ama çok kokoş modunda ben de onları sevmiyorum....
ben bu h. sonu çıkınca bakıcam sana msj atarım tratalım bide ben kotonda bakmıştım sanırım orda çok güzel kot modelleri vardı ama beden orda da yoktu maleseff

erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso

kaydirigubbakcemile3Benimki ultrasonda zıplarken gördüğü için zıplangoç dedi sonra değişik olsun mevsim koyalım dedi sonra suyun içinde nasıl nefes alıyo plankton koyalım dedi sen yine şanslısın canımmafoldumben

Güzel düşünmüşsün ya iş başa düşünce yeni fikirler üretiyo insan demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…