nurem bende aynı şeyi düşünüyorum,yürümeyi çok severim ama şimdi işkence gibi olduCanım öncelikle sarılık için geçmiş olsun. Ne güzel kurtuldun sen. Beklemek çok zor geliyo. İnsan doğsunda peşinde yoruluyum istiyo. Böyle hareket etmek çok zor geliyo bana, herşeyi o kadar yavaş yapıyorum ki, iş yapmaya sinir oluyorum. İnşallah sağlıkla doğar bütün bebişler.
şaka gibi bi hikayem v ar benim:)) müsait bi zamanda uzun uzun yazarım ama kısaca anlatim rutin kontrole gittim yükek tansiyon çıktı ki benim tansiyonum normalde hep düşüktür sonra idrar tahlili yapıldı idrarda protein çıktı gebelik zehirlenmesi oluyomuş bu hemen sezeryana aldılar:)) bi eve gideyim dedim ona bile izin vermedi doktorum kaçarım diye başımada bi hemşire dikti eşimle annemin gelmesini bekledik geldiler hemen beni ağlaya ağlaya ameliyata aldılar:)))))) çok şaşkındım hemde heyecanlı bide bebeğimin yoğun bakıma girme ihtimali vardı 36 hatalık olduğu için ama çok şükür sağ salim doğdu. darısıda sizin başınıza en başından beri söylüyodum doğum bu ne zaman olucağını bilemeyiz dye öyle de oldu:))
haftasonları çok sıkıcı geçiyor artık otur otur...sizlerde sıkılıyor musunuz hanımlar....
evet hemde çok sıkılıyorum. birde bugun düğün var onun sıkıntısı beni gerdi iyice
haftasonları çok sıkıcı geçiyor artık otur otur...sizlerde sıkılıyor musunuz hanımlar....
merhaba kızlar nasılsınız bakimm
doğuranlar olmuş gözünüz aydın ,allah analı babalı büyütsün inş.
bende temizliğimi dün yaptık ablamlarla
ben bişiy yapmadfım ama çok yoruldum
şuan 36+3deyim ptesi kontrole gidicem bakalım ne olcak
hayırlısı olsun herkes içinn
ben buradayımmm..:)) ama sessiz olunca bende bişey yazamadım..
herkes doğuma konsantre olmuş durumda..:))
saolun canlarım inşallahhh
bu arlar hiç uuyuyamıyom psikolojim çok bozuk
nasıl olcak ya sancım tutarsa olur olmadık yerde die acayip pinpiriklendim ya
normalde böle biri değilim rahat bi insanım ama çok geriliyom çokk(
gerilme canım,düşünmemeye çalış ,bebeğini düşün sadece....
ben normalde panik atak hastasıyım,düşünsem işin içinden çıkamayız,Allah tan hayırlısını ver sağlıklısını istiyorum sadece,,,
slm mayıs anneleri...yeni gelen bebişler hoşgelmişler...güle güle büyüsünler inş...geçmişi okumaya fırsatım olmuyo..aklım burda hep daha mayıs gelmeden bizşm bebişler gelmeye başladı maş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?