2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe cidden yaaa ama şakadır herhaldeee kaydirigubbakcemile3

colerko valla canım ben bile çok alıştım bu abrek ismine seninki bu ismi koymasada burda adı abrek kalıcak

erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso

vazgeçmedimi daha o isimden kız hala karizmatikmi buluyo e kız çaktırmadan söyle bi kaç kişinin yanında güzel değil desinler vazgeçer belki

colerko valla canım ben bile çok alıştım bu abrek ismine seninki bu ismi koymasada burda adı abrek kalıcak
ya şulecimm varya komik ama akşamları eve gittiğim gibi yatırıyor benii sanki göbek deliğimm bebeğin kulağıı abrek naptın buğün naber şöle bölee sizi beni geçtim artık çocuğum alıştı bu isme kız olursa şaşıracak yavrumm

erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso

aynen canımmm bizdede aynı durum var.benimkide baybars istiyor :çok üzgünüm:
cinsiyeti belli olana kadar sesimi çıkartmıyorum bakalım ne olacak a.s

abrek:uhm:

en azından duyulmamış bi isim.

benimki de abdulhamit koycakmışlaelaelaelaelae

vazgeçmedimi daha o isimden kız hala karizmatikmi buluyo e kız çaktırmadan söyle bi kaç kişinin yanında güzel değil desinler vazgeçer belki
nerde canımmm k. validem bile kızdı ama biz ne anlarmışızzz öyle diyor dediğim herkez yanında dalga geçiyor amaa benim kocişim çok ii anladığı için isism koyma işlerinden kıdemli müftü sankiii

dalga geçiyodur kız en azından sizinki bişey diyo benimki benim bulduğum isimleri beğenmiyo milattan önceki isimlerden beğeniyo eski olsun güzel olsun ama anlamı güzel diye her isimde konulmazki ya

aynen canımmm bizdede aynı durum var.benimkide baybars istiyor :çok üzgünüm:
cinsiyeti belli olana kadar sesimi çıkartmıyorum bakalım ne olacak a.s

iki isim koyun işte kıs baybars demir
yada sende çevrendekileri uyar herkes senın dediğin ismi önersin yada begensn
onun soyledıgı ısmı begenmesın
bıraz olsun etkılenır belkım

benim eşimde erkek olursa kendi ismini koyacak, kıza da isim bulmuşta, yemezler dedim kız olursada ben koycam, ama daha isim düşünmedim tabi.

allah hepimize yardım etsin ne diyelim inşallah isimleriyle anılsınlarbebişlerimiz iki isim koysanız sen de hak iddia et herkes onu kullanır oldu bitti maşallah ben öyle yapıcam valla kesin tuhaf bi isimle gelicek ben hazırım kuzum için savaşıcamkaydirigubbakcemile3

benimki söylediğim isimlere hem kulp takıyo hemde olmazsa büyükler koysun diyo sanki büyükler 9 ay karnında taşıyo gelde çıldırma yani bizim hiç söz hakkımız yok sanki

:roflol:
ayy çok güldümm valla bu kadar alışmışken fikrini değiştiremezsin
o zaman sende beğendiğin bi isim öner iki isim koyun
onuda kabul etmezmi:uhm:

:roflol:

ay alemsin tatlım ya vala bu kocalar bi alem işte:roflol:

ben Emir istiyorum Emir Abdulhamit koyalım diyo illa koycak:mymeka:

iki isim koyun işte kıs baybars demir
yada sende çevrendekileri uyar herkes senın dediğin ismi önersin yada begensn
onun soyledıgı ısmı begenmesın
bıraz olsun etkılenır belkım

ama ben 2 isim istemiyorum kii :1no2: hem soyadımızda uzun söyle söyle bitmeyecek
işin kötü tarafı baybars ismini beğenenler var :çok üzgünüm: napçam ben

Valla ne yap et koydurma, sonra okulda falan dalga geçerler.
Yalnız benim öğretmen bi arkadaşım var arada yazılı kağıtlarını getirir, ne isimler var gülmekten ölürsünüz. Hele bitane var aklımda kalan çocuğun adı ''Bohtan'' tabi diğer çocukların o na ne diyerek dalga geçtiklerini tahmin edersiniz yazık yaa kaydirigubbakcemile3

benimki söylediğim isimlere hem kulp takıyo hemde olmazsa büyükler koysun diyo sanki büyükler 9 ay karnında taşıyo gelde çıldırma yani bizim hiç söz hakkımız yok sanki

vallahi iki isim işini düşünün bi sen bi ben diyin hakkımız ya 9 ay karnımızda taşıycaz abuk subuk isim koycaklar yok öylee kuzularımızın geleceği için savaşalım kızlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…