hehe cidden yaaa ama şakadır herhaldeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Benimki ultrasonda zıplarken gördüğü için zıplangoç dedi sonra değişik olsun mevsim koyalım dedi sonra suyun içinde nasıl nefes alıyo plankton koyalım dedi sen yine şanslısın canımmafoldumben
erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso
hehe cidden yaaa ama şakadır herhaldeee kaydirigubbakcemile3
ya şulecimm varya komik ama akşamları eve gittiğim gibi yatırıyor benii sanki göbek deliğimm bebeğin kulağıı abrek naptın buğün naber şöle bölee sizi beni geçtim artık çocuğum alıştı bu isme kız olursa şaşıracak yavrummcolerko valla canım ben bile çok alıştım bu abrek ismine seninki bu ismi koymasada burda adı abrek kalıcak
erkek mi dersinn varya sırf eşim abrek ismini koymasın die kızım olsun istiyorumm kötümüyüm nee kötükedihüso
nerde canımmm k. validem bile kızdı ama biz ne anlarmışızzz öyle diyor dediğim herkez yanında dalga geçiyor amaa benim kocişim çok ii anladığı için isism koyma işlerinden kıdemli müftü sankiiivazgeçmedimi daha o isimden kız hala karizmatikmi buluyo e kız çaktırmadan söyle bi kaç kişinin yanında güzel değil desinler vazgeçer belki
kaydirigubbakcemile3Benimki ultrasonda zıplarken gördüğü için zıplangoç dedi sonra değişik olsun mevsim koyalım dedi sonra suyun içinde nasıl nefes alıyo plankton koyalım dedi sen yine şanslısın canımmafoldumben
aynen canımmm bizdede aynı durum var.benimkide baybars istiyor :çok üzgünüm:
cinsiyeti belli olana kadar sesimi çıkartmıyorum bakalım ne olacak a.s
koysun kız belki büyük adam olur kaçıncı abdulhamit olur acep :)abrek:uhm:
en azından duyulmamış bi isim.
benimki de abdulhamit koycakmışlaelaelaelaelae
nerde canımmm k. validem bile kızdı ama biz ne anlarmışızzz öyle diyor dediğim herkez yanında dalga geçiyor amaa benim kocişim çok ii anladığı için isism koyma işlerinden kıdemli müftü sankiii
nerde canımmm k. validem bile kızdı ama biz ne anlarmışızzz öyle diyor dediğim herkez yanında dalga geçiyor amaa benim kocişim çok ii anladığı için isism koyma işlerinden kıdemli müftü sankiii
ya şulecimm varya komik ama akşamları eve gittiğim gibi yatırıyor benii sanki göbek deliğimm bebeğin kulağıı abrek naptın buğün naber şöle bölee sizi beni geçtim artık çocuğum alıştı bu isme kız olursa şaşıracak yavrumm
iki isim koyun işte kıs baybars demir
yada sende çevrendekileri uyar herkes senın dediğin ismi önersin yada begensn
onun soyledıgı ısmı begenmesın
bıraz olsun etkılenır belkım
ben kızım olursa da asel koyucam inş. fikrim değişmezsee eğerbenim eşimde erkek olursa kendi ismini koyacak, kıza da isim bulmuşta, yemezler dedim kız olursada ben koycam, ama daha isim düşünmedim tabi.
benimki söylediğim isimlere hem kulp takıyo hemde olmazsa büyükler koysun diyo sanki büyükler 9 ay karnında taşıyo gelde çıldırma yani bizim hiç söz hakkımız yok sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?