ama ben 2 isim istemiyorum kii :1no2: hem soyadımızda uzun söyle söyle bitmeyecek
işin kötü tarafı baybars ismini beğenenler var :çok üzgünüm: napçam ben
benim eşimde erkek olursa kendi ismini koyacak, kıza da isim bulmuşta, yemezler dedim kız olursada ben koycam, ama daha isim düşünmedim tabi.
:roflol:
ay alemsin tatlım ya vala bu kocalar bi alem işte:roflol:
ben Emir istiyorum Emir Abdulhamit koyalım diyo illa koycak:mymeka:
huuulya nerde oturuyosun istanbuldamısın
aslında bu isim koyma hakkı bence annede kaç ay taşıyoruz karnımızda bütün zorluğunu biz çekiyoruz ismi başkaları koycak ohhh wallaaGeçenlerde kayınvalidem isim buldunuz mu diye sordu eşime.Bana hiç bakmıyo ama konuşurken.Oğlu koyacak ya ismi (!) Ömer ya da Gökhan koydurmanın peşindeler erkek olursa.Ben de eşime kendin doğur, koy istediğin ismi söz vallahi karışmıycam ama kendin doğur dedim.Herkes mesajı aldııııııııııı, konu kapandı zemuszemus
kızlar valla bu isim meselesini çok düşünüyorumda sırf değişik olsun diye öyle tuhaf isimler koyuyorlar ki, yine de hep aynı isimler, 10 sene sonra ali ayşe diye çocuk kalmayacak piyasa da,
benim eşim de sorunca bi lütfü diyo bi rıfkı diyo dalga geçiyo benle, küsünce de ne güzel isim nesi varmış diyo :dilcikar:[/QUO
Aynen Hülya katılıyorum sana.Değişik olsun diye isime benzemeyen şeyler koyuyolar çocuğa.Olan büyüyünce ona oluyo.Bi arkadaşın arkadaşı adı Yarra imiş.Sonuna k koy küfür oluyo.Kız çocuğu.Düşünsene halini
hayır canım kilisteyim şu an neden sordun?
aslında bu isim koyma hakkı bence annede kaç ay taşıyoruz karnımızda bütün zorluğunu biz çekiyoruz ismi başkaları koycak ohhh wallaa
Geçenlerde kayınvalidem isim buldunuz mu diye sordu eşime.Bana hiç bakmıyo ama konuşurken.Oğlu koyacak ya ismi (!) Ömer ya da Gökhan koydurmanın peşindeler erkek olursa.Ben de eşime kendin doğur, koy istediğin ismi söz vallahi karışmıycam ama kendin doğur dedim.Herkes mesajı aldııııııııııı, konu kapandı zemuszemus
Sorma ya.Bu kayınvalideler kayınpederler sorsan çocuklarının adını kendisi koymuştur.Bi de karışmaya çalışırlar.Benimkiler 3 tane isim vermişler.Hepsini kendileri vermiş.E yeter onlara bu.9 ay taşıycaksın, doğurucaksın, büyütüp besliyceksin adını başkası vericek.Herkesin durumu farklı tabi ama ben çıngar çıkarırım valla delikafadulden
gayet güzel senin içine sındıkten sonra anlamlıda bir isim olduktan sonra kime ne.. ya bide şöle birşey var kendi çocuklarının isimlerini kendileri koysalarmıştı önceden hep büyüklere koydururlarmıuş. napalım aman değişti artıkkAY çok güzel demişsin benim kayınvalidenin daha haberi yok söylemedim ah keşke dese bişey de bende içimi döksem benim net gitti az önce ben erkekte kerem kız da berra düşünüyorum eşim beyefendi de düşüneceğini söylüyo kızlar kötümü bu isimler hem anlamı güzel olsun kuran da geçsin diyo hem kulp takıyo anlamadım
öle olcak canım inş emir der zaten herkeskaydirigubbakcemile2olabilir 2 isim ama soyad bizimde uzun napalım savaşıcam bende :) baybars güzel bir isim bence anlamı ne camımm?
Emir Abdulhamit koy nasılsa emirir kullanacak kendisi sonradan eşinde hevesini almış olurr zemuszemus
afiyet olsunnnnnnkaydirigubbakcemile5benim eşiminde öyle bi takıntısı vardı kendi ismi olması gibi
ama kardeşi ve ablası da oğullarına eşimin adını koyunca ben koydurmam dedim bi aileye 3 serkan fazla
neyse kızlar sonun yemek yicem
vala canım 5 harf bizim soyadımız inş çok uzun olmaz ancak böyle anlaşabiliyoruz bizimkiyle:umursamaz:emir ismini bende çok beğenirim inşallah soyadınız kısadır ya uzunsa yazık olur çocuğa yaz yaz bitmez
canım istanbulda oturuyosan kuran öğrenmeyi çok istiyorum belki ne yapmam gerektiği konusunda fikir verebilirsin diye düşünmüştüm de nasip kısmet öğrenicem inşallah da hiç tanıdığım yok bana öğreticek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?