2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ben 2 isim istemiyorum kii :1no2: hem soyadımızda uzun söyle söyle bitmeyecek
işin kötü tarafı baybars ismini beğenenler var :çok üzgünüm: napçam ben

aybars ta anlaşın bence.Aybars da güzel isim.belki çağrışım yapıyor diye kabul eder.yerimseniben

olabilir 2 isim ama soyad bizimde uzun napalım savaşıcam bende :) baybars güzel bir isim bence anlamı ne camımm?
Emir Abdulhamit koy nasılsa emirir kullanacak kendisi sonradan eşinde hevesini almış olurr zemuszemus

benim eşimde erkek olursa kendi ismini koyacak, kıza da isim bulmuşta, yemezler dedim kız olursada ben koycam, ama daha isim düşünmedim tabi.

benim eşiminde öyle bi takıntısı vardı kendi ismi olması gibi
ama kardeşi ve ablası da oğullarına eşimin adını koyunca ben koydurmam dedim bi aileye 3 serkan fazla
neyse kızlar sonun yemek yicem

:roflol:

ay alemsin tatlım ya vala bu kocalar bi alem işte:roflol:

ben Emir istiyorum Emir Abdulhamit koyalım diyo illa koycak:mymeka:

emir ismini bende çok beğenirim inşallah soyadınız kısadır ya uzunsa yazık olur çocuğa yaz yaz bitmez

Geçenlerde kayınvalidem isim buldunuz mu diye sordu eşime.Bana hiç bakmıyo ama konuşurken.Oğlu koyacak ya ismi (!) Ömer ya da Gökhan koydurmanın peşindeler erkek olursa.Ben de eşime kendin doğur, koy istediğin ismi söz vallahi karışmıycam ama kendin doğur dedim.Herkes mesajı aldııııııııııı, konu kapandı zemuszemus

kızlar valla bu isim meselesini çok düşünüyorumda sırf değişik olsun diye öyle tuhaf isimler koyuyorlar ki, yine de hep aynı isimler, 10 sene sonra ali ayşe diye çocuk kalmayacak piyasa da,
benim eşim de sorunca bi lütfü diyo bi rıfkı diyo dalga geçiyo benle, küsünce de ne güzel isim nesi varmış diyo :dilcikar:

aslında bu isim koyma hakkı bence annede kaç ay taşıyoruz karnımızda bütün zorluğunu biz çekiyoruz ismi başkaları koycak ohhh wallaa

ben de baba koyar anne koyar olayını anlamıyorum.neden erkek olunca baba,kız olunca anne.birlikte karar verilir.Ama aile büyüklerinin de karışması çok sinir bozucu.Hele sevmediğin kayınvalidenin ismi vs ölümüne mücadele ederim.

aslında bu isim koyma hakkı bence annede kaç ay taşıyoruz karnımızda bütün zorluğunu biz çekiyoruz ismi başkaları koycak ohhh wallaa

Sorma ya.Bu kayınvalideler kayınpederler sorsan çocuklarının adını kendisi koymuştur.Bi de karışmaya çalışırlar.Benimkiler 3 tane isim vermişler.Hepsini kendileri vermiş.E yeter onlara bu.9 ay taşıycaksın, doğurucaksın, büyütüp besliyceksin adını başkası vericek.Herkesin durumu farklı tabi ama ben çıngar çıkarırım valla delikafadulden

AY çok güzel demişsin benim kayınvalidenin daha haberi yok söylemedim ah keşke dese bişey de bende içimi döksem benim net gitti az önce ben erkekte kerem kız da berra düşünüyorum eşim beyefendi de düşüneceğini söylüyo kızlar kötümü bu isimler hem anlamı güzel olsun kuran da geçsin diyo hem kulp takıyo anlamadım

isim konusuna değinmeniz iyi olmuş valla aynı dert bendede var oğlumuz olursa ismi derman olucakmış :S eşim öyle istiyo isme bak derman :S:S

bi de hayırları yok zararlarından başka(en azından kendi adıma söylüyorum) ya çok mu anılması gereken işler yapmışlar da ya da çok mu faydaları olmuş da bize isimlerini yaşatıcaz.Çok üzgünüm çoook

gayet güzel senin içine sındıkten sonra anlamlıda bir isim olduktan sonra kime ne.. ya bide şöle birşey var kendi çocuklarının isimlerini kendileri koysalarmıştı önceden hep büyüklere koydururlarmıuş. napalım aman değişti artıkk

olabilir 2 isim ama soyad bizimde uzun napalım savaşıcam bende :) baybars güzel bir isim bence anlamı ne camımm?
Emir Abdulhamit koy nasılsa emirir kullanacak kendisi sonradan eşinde hevesini almış olurr zemuszemus
öle olcak canım inş emir der zaten herkeskaydirigubbakcemile2
benim eşiminde öyle bi takıntısı vardı kendi ismi olması gibi
ama kardeşi ve ablası da oğullarına eşimin adını koyunca ben koydurmam dedim bi aileye 3 serkan fazla
neyse kızlar sonun yemek yicem
afiyet olsunnnnnnkaydirigubbakcemile5
emir ismini bende çok beğenirim inşallah soyadınız kısadır ya uzunsa yazık olur çocuğa yaz yaz bitmez
vala canım 5 harf bizim soyadımız inş çok uzun olmaz ancak böyle anlaşabiliyoruz bizimkiyle:umursamaz:

canım ist.un neresi? hiç olmaıd cd li setler var onlarla öğrenebilirsin. pc başında biraz vakit ayırarak sabırla öğrenirsin inş:1hug:

bende kızım olursa adını NAZ koymayı dusunuyorum yada NıL karar veremedim daha
malum erkek olursa koçiş kendi koyacakmışta gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…