ayy canım ya. sıkma kendini. belim ağrıyo kalçam ağrıyo de gir yatağına yat, müzik falan dinle. ben doğum anında her 2tarafın da akrabaları gelcek işime karışçak diye şimdiden stresleniyorum, seni düşünemiyorum. geçicek ama bunlar. sabret. bebişin 38den sonra gelse bari bekletmese
of kızlar ya çok bunaldım ben doğumuma yaklaşık 20 gün olmasına rağmen kayınvalidemler kalmaya geldi..15 gündür bendeler ve doğuma kadarda kalcaklarmış çok sıkıldım yaa kafamı dinleyemiyorum hiç doğum öncesi moralim iice sıfır oldu mafoldumben
kızlar o adet sancısı gibi olan,yarım saat süren sancılar sizde yenimi başladı,benim 1hafta olcak nerdeyse düzenli devam ediyor,oofff belirsizlik ne kötü şey
canını sıkma diyeceğim ama imkansız tabi... çok da erken gelmişler. Allah yardımcın olsun. bizimkiler gelmek için haber bekliyor Allahtan :))
dr bakın demiş,sende naz yap baktır kendine,kızlar ezdirmeyin kendinizi,en temizi ağrım var ben biraz uzancam demeniz,valla annemlere gidyorum,allah var herşeyimi ayağıma getiriyor,sıkılınca eve geçcem otur kızım diyor,yok yatağımda uzancam anne,biraz ağrım var diyorum,o zaman kırılma gücenmede olmuyor,odana geç,kitap oku,müzik dinle,bırak görme yemeği yapılırken,senin önüne gelsin ye :)aslında benimkilerde doğumdan bi hafta önce gelceklerdi ama erken geldiler bi hafta kalıp gitceklerdi.sonra beraber dr gittik bebeğimin kilosu biraz az olduğu için dr dediki bu kıza biraz bakın bebek büyüsün dedi onlarda kaldı mecburen ama olan bana oldu..şu bebeği hayırlısıyla bi doğurursam zaten dr 38 haftada sezeryan yapcak sonra kurtulcam inş.Allah herkese sabır versin bu zamanlarda
belki de firsat bulamamistir..
benim de annem gelecek yine aksam kalir bende hafta sonuna kadar. dogurmazsam gider haftasonu yine esimle basbasa kalayim diye.
belki de firsat bulamamistir..
benim de annem gelecek yine aksam kalir bende hafta sonuna kadar. dogurmazsam gider haftasonu yine esimle basbasa kalayim diye.
anneler işte...benim annemde bendeydi dün gitti,2-3 sonra yine gelecek,,,Allah başımızdan eksik etmesin,sanki başbaşa kalınca nolcaksa...
arcak81, uzuldum simdi soylemeseydim keske, varliklari yetiyor tabi
doktordan geldim kızlar, bebişimin gelmeye niyeti yokmuş :)) üç haftada 700 gr almış ben 300 gr almışım (gerçi alacağımı almıştım o ayrı :)) toplamda 3300 olmuş dedi daha gelmez dedi haftaya çatıya bakıcak ağrılarım var falan dedim nts falan yapmadı bizden böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?