2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ölede yapıyorum ama olmuyo işte kafama göre bişey yapamıyorum sürekli tepemdeler valla hamileliğimin başından beri adamadılar sormadılar şimdide böle 1 ay önceden geldiler çok kızıyorum.bide kayınvaldemde hastalık hastası bi yemek yapıyo mıy mıy :umursamaz: şu iki hafta bi geçsede gitseler artık offoff kafamçokkarıştı

canını sıkma diyeceğim ama imkansız tabi... çok da erken gelmişler. Allah yardımcın olsun. bizimkiler gelmek için haber bekliyor Allahtan :))

kızlar o adet sancısı gibi olan,yarım saat süren sancılar sizde yenimi başladı,benim 1hafta olcak nerdeyse düzenli devam ediyor,oofff belirsizlik ne kötü şey

benim 36 hafta sonunda başladı şimdi 37 .haftadayım ara ara kesintisiz devam ediyor doktora gittim ama normal dedi yani böle sancıyla doğum olmaz dedi tabi nst yine soktu sancım çıkmadı dinlenmeyle azalıyo dinlen bol bol

canını sıkma diyeceğim ama imkansız tabi... çok da erken gelmişler. Allah yardımcın olsun. bizimkiler gelmek için haber bekliyor Allahtan :))

aslında benimkilerde doğumdan bi hafta önce gelceklerdi ama erken geldiler bi hafta kalıp gitceklerdi.sonra beraber dr gittik bebeğimin kilosu biraz az olduğu için dr dediki bu kıza biraz bakın bebek büyüsün dedi onlarda kaldı mecburen ama olan bana oldu..şu bebeği hayırlısıyla bi doğurursam zaten dr 38 haftada sezeryan yapcak sonra kurtulcam inş.Allah herkese sabır versin bu zamanlarda

dr bakın demiş,sende naz yap baktır kendine,kızlar ezdirmeyin kendinizi,en temizi ağrım var ben biraz uzancam demeniz,valla annemlere gidyorum,allah var herşeyimi ayağıma getiriyor,sıkılınca eve geçcem otur kızım diyor,yok yatağımda uzancam anne,biraz ağrım var diyorum,o zaman kırılma gücenmede olmuyor,odana geç,kitap oku,müzik dinle,bırak görme yemeği yapılırken,senin önüne gelsin ye :)

benim telefonumu almıştı doğurursam hbr veririm diye ama birşey gelmedi henüz,ben onunkini almamıştım...

merhaba kızlar şu adet sancısına benzer sancılar bendede oluyor ama drum pek önemsemedi zaten ilk hamileliğimdede olmuştu

belki de firsat bulamamistir..
benim de annem gelecek yine aksam kalir bende hafta sonuna kadar. dogurmazsam gider haftasonu yine esimle basbasa kalayim diye.

benim de annem gelecek yine aksam kalir bende hafta sonuna kadar. dogurmazsam gider haftasonu yine esimle basbasa kalayim diye.

yaa ne guzel sanslısın benım annem tam dogum arefemde amelıyat oldu zaten gelsede cok saglıklı degıl tansıyon, dızlerden rahatsızlık felan ama varlıgı yeter tabı.kayınvalıdem gelıyım dedı bende erken dıye net bı skılde gel demedım haberlesırız dedımkendı gelemıyo zaten esım alcak.haftaya gelır ama esım gececı olcak yalnız kalmayım dıye.

yaa 2 ablam bır kardesım var ama pek hayır yok üzülüyorum doguma gıderken ablalardan bırı yanımda olsun ıstıyom ama gelemeyız derler de bozulurum dıye soylemıyorum bıle.esım dıyo annemı alırım merak etme dıye ama ben onun yanında oyle kendımı rahat hıssedemem kı:gitme:

anneler işte...benim annemde bendeydi dün gitti,2-3 sonra yine gelecek,,,Allah başımızdan eksik etmesin,sanki başbaşa kalınca nolcaksa...

arcak81, uzuldum simdi soylemeseydim keske, varliklari yetiyor tabi

yok canım ya nıye soylemıyceksın üzülme burda herkesten goruyorum sonucta gormesemde hep aklımda zaten napalım kendı basımızın caresıne bakıcaz mecburen.her ıstedıgımız olmuyo hayatta malesef

doktordan geldim kızlar, bebişimin gelmeye niyeti yokmuş :)) üç haftada 700 gr almış ben 300 gr almışım (gerçi alacağımı almıştım o ayrı :)) toplamda 3300 olmuş dedi daha gelmez dedi haftaya çatıya bakıcak ağrılarım var falan dedim nts falan yapmadı bizden böyle işte

gözünaydın canım maşallah bebeğine...inşallah zamanında sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…