2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız bekleme be durmazsa ara doktorunu git hemen 11 gün kalmış neyi bekliyon ama benimkisde yarım saat falan sürüyodu hayırlısı bakalım[/QUOTE]

tuğbacım hoşbulduk:))) bahsettiğin ağrılar bendede var bu hafta başladı sanki adet olcakmışım gibi kesintisiz düz bir ağrı.doktora gittim nstye bağlandım ama sancı çıkmadı hatta doktorum bana böle ağrıyla doğum olmaz korkma dedi demekki çok şiddetli bir ağrı bekliyo bizi korkmadım değil :sinifsinif:

kızlar benim dr mda oooo öyle bi ağrı gelirki dayanamazsın bel ağrıları çook hafif kalır dediii eyvahedigeldismile

ben böbrek çektim kızlar ona benziyomuş gerçekten çok zor ama napalım mecbur çekecez yazın 20lik dişimi çektirirkende doktor çekse artıkta kurtulsam demiştim güya narkoz vermişti ama nasıl canım yanmıştı bebekte öyle doğsun diye ıkıncaz işte sonra bebiş kucağımızda

ayy keşke 20 lik diş kadar kolay olsaaa dimiii

ayy keşke 20 lik diş kadar kolay olsaaa dimiii
tatlım kolay olurmu benim diş köklüydü doktor kırdı bide 2 doktor anca çekti nasıl canımyandı kapıdan çıktım birden boşaldım ağladım canımdan can gitti doğum böbrek diş en ağrılıısı canım ama doğumun acısını değil ben hediyesini düşündüğüm için korkmuyorum tatlım düşünsene bebeğimiz kucağımızda olcak 9 ayın mükafatı

benim normal diş gibi çekildiği için canım kolay geldi...
gerçekten mükafatı var ya o heyecan veriyor insana...

kız bekleme be durmazsa ara doktorunu git hemen 11 gün kalmış neyi bekliyon ama benimkisde yarım saat falan sürüyodu hayırlısı bakalım

tuğbacım hoşbulduk:))) bahsettiğin ağrılar bendede var bu hafta başladı sanki adet olcakmışım gibi kesintisiz düz bir ağrı.doktora gittim nstye bağlandım ama sancı çıkmadı hatta doktorum bana böle ağrıyla doğum olmaz korkma dedi demekki çok şiddetli bir ağrı bekliyo bizi korkmadım değil :sinifsinif:[/QUOTE]

kızlar benim dr mda oooo öyle bi ağrı gelirki dayanamazsın bel ağrıları çook hafif kalır dediii eyvahedigeldismile

adet sancisi gibi kesintisiz karin agrisi bende de oluyor, siddeti ayni, azalip artan birsey degil

evet kızlar düz bir ağrı. yattım kalktım uykum yok cin gibiyim. hala hafif bir adet ağrısı var. ama sancı girip çıkması böyle birşey değildir. bence aşağı inmek istiyor ya da çatımız genişlemeye çalışıyor olabilir. şimdi de karnım acıktı.

he bu arada doktorum bana bu adet sancısı gibi hafif ağrın olunca minoset iç dedi ii geliyo zaten normal sancı ise değil minoset hiç birşey ağrıyı geçirmezmiş .işe yarıyo biliyosunuz zaten tek içtiğimiz ilaç bu :))))

canım son aylarda ağrı kesici kullanmamaya çalış, pek önerilmiyor

canım son aylarda ağrı kesici kullanmamaya çalış, pek önerilmiyor

özellikle sordum çünkü başım çok ağrıyo benim 3 taneye kadar bişi olmaz dedi ama yine gidince sorucam kullanma taraftarı değlim aslında ama ağrı olunca içiyom mecbur senağlama

ipeknil :)) hoşbulduk teşekkür ederim çoklu alıntı yapamıyorum acemiyim biraz :sinifsinif:

kızlar o adet sancısı gibi olan,yarım saat süren sancılar sizde yenimi başladı,benim 1hafta olcak nerdeyse düzenli devam ediyor,oofff belirsizlik ne kötü şey

of kızlar ya çok bunaldım ben doğumuma yaklaşık 20 gün olmasına rağmen kayınvalidemler kalmaya geldi..15 gündür bendeler ve doğuma kadarda kalcaklarmış çok sıkıldım yaa kafamı dinleyemiyorum hiç doğum öncesi moralim iice sıfır oldu mafoldumben

ayy canım ya. sıkma kendini. belim ağrıyo kalçam ağrıyo de gir yatağına yat, müzik falan dinle. ben doğum anında her 2tarafın da akrabaları gelcek işime karışçak diye şimdiden stresleniyorum, seni düşünemiyorum. geçicek ama bunlar. sabret. bebişin 38den sonra gelse bari bekletmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…