benim bir arkadaş 40haftayı doldurdu karnı aşağı bile inmedi. en sonunda doktor sezeryanla aldı. kakasını yemesin diye. gerçi bizim arkadaş rahatına düşkündü 25kilo almıştı hareketsizdi. acık işlen bakalım evde. belkim gelirrr
kızlar günaydın,2 gündür feci hastayım,burun akıntısı, ateş ,halsizlik had safhada.annem bir an önce iyileşmelisin diyor.sezaryan olursan ameliyathane soğuk,normal olursan gücün olmaz diyor.dua edin kızlar.nazar değdi bana sanırsam.annemle gezmeye çıktık,göbüşüm o kadar büyükki dikkat çekti ,herkes bakmıştı.gelir gelmez hasta oldum.dün muhtemel sürem doldu.artık 10 mayısa kadar bekliyoruz.bebişime biraz iyileşeyim öyle gel diyorum şimdi.bir yandanda çok korkuyorum.
canım tavuk çorbası portakal suyu ballı ıhlamur ve mavi olips ye. ben çok nezle grip hep bunlarla geçirdim. bebeğinin sana ihtiyacı olcak. terli terli oturma üstünü değiş
ah bu eşleeer. bozukluk bizde herşey batıyor. ben de eşimle değil ama sanki doğumdan sonra çok fazla insanı etrafımda istemiyor gibiyim. ama herkes olcakkk
Allah kurtarsın canım. benim de cuma sabahı olucak. ama şöyle söylüyorum oğluşuma: annecim normal doğmak istiyorsan cumayı bekleme çık gel. yorulmak istemiyorsan cumayı bekle. kendi karar versin yani. (bu arada belim de sancıyor)
ben de hep gel yanımda otur dedim. adam bugün işe gitti de rahat etti.
kız bebiş işte yolunu yapıyor. benim karnım daha inmedi. ama 1 saat içinde bile inermiş
hastaneye de götürcez. önce lokum dağıtçaz eve gelemeyecek olanlara da şeker dağıtıcaz.
sagolun kızlar... kendimi iyi hissetmek için elimden geleni yapıyorum ama dogrusu cok da kolay degil. ama tabii binlerce kez sukrolsun. kasım ayından buyana her an tetikte korkuyla yasadım gelecek diye . şimdi tutupdA isyan eder gibi aglayıp uzulmek istemiyorum. dua ediyorum sadece missss kokusunu içime cekebileyim diye...
canım Allah analı babalı büyütsün. haftası müsait onun. 1 2 gün içinde kollarında olur.
kilo konusuna gelince eksik çıkmasın da fazla çıksın...
ben artık hiç inanmıyorum. bazen bir haftada 500gr almış çıkıyor bazen 2haftada 150gr alıyor. boylar farklı. bence ölçüm zaten zor. bebiş azcık yan dursa ya da esniyorsa hıçkırıyorsa falan göbek ölçümü çok şaşıyor.
ben 9 aydır hep sola yatıyorum. soldan sağa dönmedim hiç. solu çürüttüm yani azkaldı sabır.
özel sektör başa bela boşver. bebeğinin hayalini kur. tatile girceksin koklaşcaksın bunları düşün motive ol
hadi bakalım hayırlsıııı
KIZLAR şuan adet sancısı gibi bir ağrı var belimde ve kasıklarımda ama hiç iplemiyorum. suyum gelene kadar da takmıcam sanırım. ne eşime ne anneme ne kaynanama söylemedim. acık uzansam mı. yalancı mı gerçekmi nerden ayırt etçez yaaa
canım istirahatle geçmezse uzun süre geliyordur bebiş.birda kasılmalarını takip et 10 dk içinde 3 kez olunca doğru hastaneye senin çok az kalmış her an gelebilir zaten.........
kız bekleme be durmazsa ara doktorunu git hemen 11 gün kalmış neyi bekliyon ama benimkisde yarım saat falan sürüyodu hayırlısı bakalım[/QUOTE]vallaha kızlar girip çıkan bir şey değil. adet olucak mış gibi 30dkdır ağrıyor. durun bir uzanayım bakalım nolcak. ama ben sancı var diye doktora gitmem nişan su bişeyler görmem lazım. (bugün rahatlığım tuttu)
ben böbrek çektim kızlar ona benziyomuş gerçekten çok zor ama napalım mecbur çekecez yazın 20lik dişimi çektirirkende doktor çekse artıkta kurtulsam demiştim güya narkoz vermişti ama nasıl canım yanmıştı bebekte öyle doğsun diye ıkıncaz işte sonra bebiş kucağımızda
tatlım kolay olurmu benim diş köklüydü doktor kırdı bide 2 doktor anca çekti nasıl canımyandı kapıdan çıktım birden boşaldım ağladım canımdan can gitti doğum böbrek diş en ağrılıısı canım ama doğumun acısını değil ben hediyesini düşündüğüm için korkmuyorum tatlım düşünsene bebeğimiz kucağımızda olcak 9 ayın mükafatıayy keşke 20 lik diş kadar kolay olsaaa dimiii
tatlım kolay olurmu benim diş köklüydü doktor kırdı bide 2 doktor anca çekti nasıl canımyandı kapıdan çıktım birden boşaldım ağladım canımdan can gitti doğum böbrek diş en ağrılıısı canım ama doğumun acısını değil ben hediyesini düşündüğüm için korkmuyorum tatlım düşünsene bebeğimiz kucağımızda olcak 9 ayın mükafatı
bende yarın doktora gidicem belki benimde netlik kazanır.her doktora gidişimde doğuma dahada yaklaştığımı anlıyorum bir panik kaplıyo beni eyvahedigeldis
AYŞESİNEMK sanırım aynı doktora gidiyoruzbilmiyorumkismile
kız bekleme be durmazsa ara doktorunu git hemen 11 gün kalmış neyi bekliyon ama benimkisde yarım saat falan sürüyodu hayırlısı bakalım
kızlar benim dr mda oooo öyle bi ağrı gelirki dayanamazsın bel ağrıları çook hafif kalır dediii eyvahedigeldismile
adet sancisi gibi kesintisiz karin agrisi bende de oluyor, siddeti ayni, azalip artan birsey degil
he bu arada doktorum bana bu adet sancısı gibi hafif ağrın olunca minoset iç dedi ii geliyo zaten normal sancı ise değil minoset hiç birşey ağrıyı geçirmezmiş .işe yarıyo biliyosunuz zaten tek içtiğimiz ilaç bu :))))
canım son aylarda ağrı kesici kullanmamaya çalış, pek önerilmiyor
of kızlar ya çok bunaldım ben doğumuma yaklaşık 20 gün olmasına rağmen kayınvalidemler kalmaya geldi..15 gündür bendeler ve doğuma kadarda kalcaklarmış çok sıkıldım yaa kafamı dinleyemiyorum hiç doğum öncesi moralim iice sıfır oldu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?