2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben şöyle bişey uydurdum aman birinin ismiyle gelme bana... ismiyle kaderi felan geçer.... çocuğumun kaderi başkasına benzemesin dedim. ses çıkarmadı sağolsun o daha çok pikaçu zıplangoç volvorin bide plankton gibi isimler buluyo allahım iki çocuk birden bana güç vericek inşallahkaydirigubbakcemile3

gene isim muhabbeti sarmmışşş
bende yemeğimi yedim geldim şimdi canım sütlü bi tatlı istedi cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3

baybarsın anlamı falan yok aslında.Tarihte birilerini yenen tek hükümdarmış.tarihle aram iyi olmadığı için çok açıklayamadım.ortaokuldan beri hayaliymiş kocişimin kaydirigubbakcemile3

seninki de tam çizgifilm karakteri yanikaydirigubbakcemile3
Allah hakkaten sabır versin sana kaydirigubbakcemile3

gene isim muhabbeti sarmmışşş
bende yemeğimi yedim geldim şimdi canım sütlü bi tatlı istedi cokacimcoook

ay sorma benimde sabahtan beri gözüme sitenin başında bi reklam var o takılıyo petibörlü pastalar yazıyo canım çeker diye açmadım siteyi ama bakıcam merak ettim

tatlı görmeye bile dayanamıyorum ben yaa yiyemiyorum hiç:sinifsinif:

ben de senin gibiydim canım ama iki gübdür açıldım valla gözüm tatlı görmeye başladı ilk üç ay ağzımı sürmedim hamile olduğumu ordan anladım zaten çünkü tatlısız duramam ama bi baktım hiç ağzımı sürmüyorum ekşi yemeye çalışıyorum

benim de almam gerek en kısa zamanda çünkü aynen bende pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum biri görse hazır askerler gibiyim vallaa kaydirigubbakcemile3

aynı durumdayız valla benim göbiş daha çok çıkadı ama sıkmak istemiyorum.birgün fermuar daha da gevşeyip kot düşücek diye ödüm patlıyo.

tatlı görmeye bile dayanamıyorum ben yaa yiyemiyorum hiç:sinifsinif:

nidacım bende öyleydim hiç tatlı adını bile duymaya daynamıyodum ama artık canım istemeye başladı
gerçi şerbetli tatlı sevmem zaten önceden beri ama sütlü kakolu tatlıları severim canımda istemeye başladıakannehir

ay sorma benimde sabahtan beri gözüme sitenin başında bi reklam var o takılıyo petibörlü pastalar yazıyo canım çeker diye açmadım siteyi ama bakıcam merak ettim

bakmanı pek tavsiye etmem canım güzel görünümlü şeyler var cokacimcoook

Ben de öyle.Bazen çikolatadan tiksiniyorum.2 aydır 1 kez yedim.O da öylesine

kızlar bende aynı durumdayım nutelayı ne kadar çok severdim şimdi eşim yediğinde bile dişlerini fırçalattırıyorum.inşallah geçer bu huylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…