kaydirigubbakcemile3Ben şöyle bişey uydurdum aman birinin ismiyle gelme bana... ismiyle kaderi felan geçer.... çocuğumun kaderi başkasına benzemesin dedim. ses çıkarmadı sağolsun o daha çok pikaçu zıplangoç volvorin bide plankton gibi isimler buluyo allahım iki çocuk birden bana güç vericek inşallahkaydirigubbakcemile3
şule kız yedin mi yemeğini
bende kızım olursa adını NAZ koymayı dusunuyorum yada NİL karar veremedim daha
malum erkek olursa koçiş kendi koyacakmışta gamyoncuiremsu
gene isim muhabbeti sarmmışşş
bende yemeğimi yedim geldim şimdi canım sütlü bi tatlı istedi cokacimcoook
Ben şöyle bişey uydurdum aman birinin ismiyle gelme bana... ismiyle kaderi felan geçer.... çocuğumun kaderi başkasına benzemesin dedim. ses çıkarmadı sağolsun o daha çok pikaçu zıplangoç volvorin bide plankton gibi isimler buluyo allahım iki çocuk birden bana güç vericek inşallahkaydirigubbakcemile3
bende kızım olursa adını NAZ koymayı dusunuyorum yada NİL karar veremedim daha
malum erkek olursa koçiş kendi koyacakmışta gamyoncuiremsu
gene isim muhabbeti sarmmışşş
bende yemeğimi yedim geldim şimdi canım sütlü bi tatlı istedi cokacimcoook
tatlı görmeye bile dayanamıyorum ben yaa yiyemiyorum hiç:sinifsinif:
tatlı bende yiyemiyorum ama canım suanda bi tatlı istedi şuleeeeeeeeeee beyaz olandan :sinifsinif: k. valideme diim bariitatlı görmeye bile dayanamıyorum ben yaa yiyemiyorum hiç:sinifsinif:
benim de almam gerek en kısa zamanda çünkü aynen bende pantolonlarımın düğmesi açık geziyorum biri görse hazır askerler gibiyim vallaa kaydirigubbakcemile3
ay sorma benimde sabahtan beri gözüme sitenin başında bi reklam var o takılıyo petibörlü pastalar yazıyo canım çeker diye açmadım siteyi ama bakıcam merak ettim
tatlı bende yiyemiyorum ama canım suanda bi tatlı istedi şuleeeeeeeeeee beyaz olandan :sinifsinif: k. valideme diim barii
Ben de öyle.Bazen çikolatadan tiksiniyorum.2 aydır 1 kez yedim.O da öylesine
yaa seninde canın istedi mi benim çok çekti yaaaaBen buldum ben buldum o beyazın ne olduğunu anladıııııııım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?