2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım nerde oturuyorsun, çok arkadaşım var orda yönlendireyim seni zemuszemus

benim canım buıgün sadece bir meyve çektii ilk defa şuleye derken oda kaydirigubbakcemile3 şimdi ise tatlı çektii... şimdiye kadar hiç sevmezdim tatlıyı halada öylee

huuulya ayyy canım vallahi çok mutlu olurum çok dua ederim sana. Bi arkadaş cd den öğren demiş ama yok olmuyo ben alışmışım hoca önüne oturup ders öğrenmeye bilgisayar başında duramam ki .... bakmayın iki gündür burdayım mide bulantısı iş yaptırmıyo bide içim sıkılıyo niyeyse... Ben pendik kurtköy de oturuyorum tanıdıkların varsa bana yardımcı olabilirlerse anlatamam ne büyük iyilik yapacağını..geçen akşam bebişime yasin okumak istedim türkçesinden okudum ama kızdım kendime olmadığını hissediyorum allahım kuran öğrenmeyi nasip eder inşallah cehaletim utandırdı....

Misafirler ne anlıyo acaba burda durmaktan.Birinin midesi bulanmış birinin canı bişey çekmiş.Eeee laelaelaelaelae

canım arıyayım arkadaşı dönerim sana söz, ama sen oku yine Türkçesinden de, içinden geldiği gibi yap duanı :Saruboceq:

Misafirler ne anlıyo acaba burda durmaktan.Birinin midesi bulanmış birinin canı bişey çekmiş.Eeee laelaelaelaelae

ya ben eminim bizden birileri onlar giriş yapmayınca misafir gözüküyor :1ninca:

hepinize meraba annişler nasılsınız opuyorumnanaktan neler yazmışsınız neler hepsini okuyamadım...
kimse şu sıra tatlı bişeyler yemek istemiyo gibi görünüyo hep ekşi hep ekşi hepimizin kızımı olcakki yoksa bulantılar bitince değişcekmi bakalım :))))) ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri hiç yemiyorum aklıma gelince bile midem bulanıyo off offf

gelsinler gelsinler biz de işte sıkıldığımız zaman atıyoruz kendimizi işte şuraya.Buarada memurların mesai bitmek üzere.Bize 1 saat var:sinifsinif:

ağlama moralin düzelcekse benim daha 1,5 saatim var ,memur olmak gibisi varmı ya ,allahtan ev yakın yarım saatte gidiyorum

merhabalar hoşgeldin mayıs annelerinin çoğunluğu aynı dertten muzdarip aslında enteresan çoğumuzun midesi çok kötü ve tatlı istemiyoruz neden acaba çin takvimlerine inanasım geliyo kaydirigubbakcemile3

banada enişteciğim kk ya yazayım diye para veriyo valla
geliyorum en fazla 1-2 fatura işi oluyo sonra hep burda
mesai kk da başlıyo kk da bitiyo

ya valla benim çekiyo bu iki gündür canım tatlı, acıda yiyorum oğlum mu olcek acep
çin takvimi de kız vaadetmişti hangisi doğru bakalım naniknanik

benim midem zaten sorunlu olduğu için herşeyi azar azar yiyorum normalde de tatlı sevmem pek çayı bile şekersiz içerim düşün yani,ama ekşi de yemiyorum midem yanar diye bi de bulgur benim midemi yakıyo ya sizdede varmı böyle bişey şişiyo sanki karnımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…