canım istanbulda oturuyosan kuran öğrenmeyi çok istiyorum belki ne yapmam gerektiği konusunda fikir verebilirsin diye düşünmüştüm de nasip kısmet öğrenicem inşallah da hiç tanıdığım yok bana öğreticek ....
kızlar valla bu isim meselesini çok düşünüyorumda sırf değişik olsun diye öyle tuhaf isimler koyuyorlar ki, yine de hep aynı isimler, 10 sene sonra ali ayşe diye çocuk kalmayacak piyasa da,
benim eşim de sorunca bi lütfü diyo bi rıfkı diyo dalga geçiyo benle, küsünce de ne güzel isim nesi varmış diyo :dilcikar:[/QUO
Aynen Hülya katılıyorum sana.Değişik olsun diye isime benzemeyen şeyler koyuyolar çocuğa.Olan büyüyünce ona oluyo.Bi arkadaşın arkadaşı adı Yarra imiş.Sonuna k koy küfür oluyo.Kız çocuğu.Düşünsene halini
ay o neymiş ya öyle, ıyk kafamçokkarıştı
yaa seninde canın istedi mi benim çok çekti yaaaa
Ben buldum ben buldum o beyazın ne olduğunu anladıııııııım hihoyyyt
kızlarrrrrrrr
Misafirler ne anlıyo acaba burda durmaktan.Birinin midesi bulanmış birinin canı bişey çekmiş.Eeee laelaelaelaelae
huuulya ayyy canım vallahi çok mutlu olurum çok dua ederim sana. Bi arkadaş cd den öğren demiş ama yok olmuyo ben alışmışım hoca önüne oturup ders öğrenmeye bilgisayar başında duramam ki .... bakmayın iki gündür burdayım mide bulantısı iş yaptırmıyo bide içim sıkılıyo niyeyse... Ben pendik kurtköy de oturuyorum tanıdıkların varsa bana yardımcı olabilirlerse anlatamam ne büyük iyilik yapacağını..geçen akşam bebişime yasin okumak istedim türkçesinden okudum ama kızdım kendime olmadığını hissediyorum allahım kuran öğrenmeyi nasip eder inşallah cehaletim utandırdı....
Misafirler ne anlıyo acaba burda durmaktan.Birinin midesi bulanmış birinin canı bişey çekmiş.Eeee laelaelaelaelae
mayısta doğum yapacakların psikolojilerini anlamaya çalışıyolar bence. belki onlar da mayısta doğuracak ortama bakıyolar.:hulya:
canım arıyayım arkadaşı dönerim sana söz, ama sen oku yine Türkçesinden de, içinden geldiği gibi yap duanı :Saruboceq:
tamam canım çok sağol haberini bekliycemalkisalkisalkis
Ortam sardı demkekki 3 kişi olmuşlar duyan geliyo varmı arttıran
gelsinler gelsinler biz de işte sıkıldığımız zaman atıyoruz kendimizi işte şuraya.Buarada memurların mesai bitmek üzere.Bize 1 saat var:sinifsinif:
hepinize meraba annişler nasılsınız opuyorumnanaktan neler yazmışsınız neler hepsini okuyamadım...
kimse şu sıra tatlı bişeyler yemek istemiyo gibi görünüyo hep ekşi hep ekşi hepimizin kızımı olcakki yoksa bulantılar bitince değişcekmi bakalım :))))) ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri hiç yemiyorum aklıma gelince bile midem bulanıyo off offf
hepinize meraba annişler nasılsınız opuyorumnanaktan neler yazmışsınız neler hepsini okuyamadım...
kimse şu sıra tatlı bişeyler yemek istemiyo gibi görünüyo hep ekşi hep ekşi hepimizin kızımı olcakki yoksa bulantılar bitince değişcekmi bakalım :))))) ben tatlıyı çok sevmeme rağmen hamile kaldığımdan beri hiç yemiyorum aklıma gelince bile midem bulanıyo off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?