merhabalar hoşgeldin mayıs annelerinin çoğunluğu aynı dertten muzdarip aslında enteresan çoğumuzun midesi çok kötü ve tatlı istemiyoruz neden acaba çin takvimlerine inanasım geliyo kaydirigubbakcemile3
ağlama moralin düzelcekse benim daha 1,5 saatim var ,memur olmak gibisi varmı ya ,allahtan ev yakın yarım saatte gidiyorum
benim midem zaten sorunlu olduğu için herşeyi azar azar yiyorum normalde de tatlı sevmem pek çayı bile şekersiz içerim düşün yani,ama ekşi de yemiyorum midem yanar diye bi de bulgur benim midemi yakıyo ya sizdede varmı böyle bişey şişiyo sanki karnımda
aynen canım ya bulgur mahvediyo beni hem yanma oluyo hem aşırı şişiyorum çok rahatsız oluyorum. gerçi genelde yanma oluyo bende özellikle akşam geç saatlerde bende şurup içiyorum işe yarıyo
8,30 da mı başlıyosun sen??
Ya 10 saat ne kadar çok demi?
İnsan haklarına göre 8 saat çalışmamız lazım.
4 ten sonra valla çekilmiyooooo...
ay bismillah ne şurubu doktor verdi dimi bendramamine içtim bi kutu bi hafta kabus gördüm valla bişey olucak diye allah korusun seni içmemeye çalış daha çok erken canım ya papatya çayı felan işe yarar belki azar azar herşeyin çoğu zarar ...
onu bunu bilmem güzel çocuk için ayva yiyin bol bol 4. aydan sonra internette çalışma yaptım çok ciddi
elma yesek olmazmı ya elma da güzelleştirir ayva insanın boğazına takılıyo güzel olcak diye boğulmayalım olduğu kadar artık
canım evet doktor verdi bi mide bulantısı ilacı verdi onu çok içmemeye çalışıyorum çok kötü olduğumda ancak alıyorum içtiğim şurupta hamileleik reflüsü için olan bir şurup oda yanmaya çok iyi geliyor doktorum verdi yani canım
elma yesek olmazmı ya elma da güzelleştirir ayva insanın boğazına takılıyo güzel olcak diye boğulmayalım olduğu kadar artık
aman diyim geçen gün doktor dedi ki 3 ay bitince saçlarını organik boyayla boyatabilirsin dedi.kuzenim de kuaför gittim dedim iyi bi organik boya alsam boyar mısın ..dedi ki hayatta boyamam 5 aylık olsun ondan sonra gel şimdi boyarız sonra olmaz olmaz bişey olur hayat boyu vicdan azabı çekersin acaba mı dersin dedi onun için inan günde iki kere çıkarıyodum ama ilacı kestim çok mecbur kalınca içtim ki bişey olura acaba mı demiyim allah hepimizin kuzularını korusun inşallahh:Saruboceq:
ben hem elma hem ayva yiyorum ozaman çok güzel olcak :))))))))
bu ekşi tatlıya göre cinsiyet tahmini yaşş, benim işyerinde arkadaşım hamileyken ekmeğin içine limon sıkıp yiyordu. Ama oğlu oldu :)
Benim yeme içmemde hiç bideğişiklik yok, ben çin takvimine inanıyom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?