2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar hoşgeldin mayıs annelerinin çoğunluğu aynı dertten muzdarip aslında enteresan çoğumuzun midesi çok kötü ve tatlı istemiyoruz neden acaba çin takvimlerine inanasım geliyo kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım. Benim çin takvimine göre erkek şimdilik ekşi yiyorum ama bide karnım falan geniş bi sivrilikde yok hangisi tutacak bilmiyorum :))))

ağlama moralin düzelcekse benim daha 1,5 saatim var ,memur olmak gibisi varmı ya ,allahtan ev yakın yarım saatte gidiyorum

8,30 da mı başlıyosun sen??
Ya 10 saat ne kadar çok demi?
İnsan haklarına göre 8 saat çalışmamız lazım.
4 ten sonra valla çekilmiyooooo...

ay gerçekten aylara yıllara göre bi cinsiyet yoğunluğu oluyo mu acaba?? mesela mayıs annelerinin erkek haziran annelerinin kızı oluyomuş felankaydirigubbakcemile3

aynen canım ya bulgur mahvediyo beni hem yanma oluyo hem aşırı şişiyorum çok rahatsız oluyorum. gerçi genelde yanma oluyo bende özellikle akşam geç saatlerde bende şurup içiyorum işe yarıyo

bu ekşi tatlıya göre cinsiyet tahmini yaşş, benim işyerinde arkadaşım hamileyken ekmeğin içine limon sıkıp yiyordu. Ama oğlu oldu :)
Benim yeme içmemde hiç bideğişiklik yok, ben çin takvimine inanıyom yaa

aslında biz şimdi bulantı yüzünden ekşiye ağırlık veriyoruz tatlı canımız istemiyo ama bakalım üç ay bittikten sonra ne yicez :)) cokacimcoook

aynen canım ya bulgur mahvediyo beni hem yanma oluyo hem aşırı şişiyorum çok rahatsız oluyorum. gerçi genelde yanma oluyo bende özellikle akşam geç saatlerde bende şurup içiyorum işe yarıyo

ay bismillah ne şurubu doktor verdi dimi bendramamine içtim bi kutu bi hafta kabus gördüm valla bişey olucak diye allah korusun seni içmemeye çalış daha çok erken canım ya papatya çayı felan işe yarar belki azar azar herşeyin çoğu zarar ...

8,30 da mı başlıyosun sen??
Ya 10 saat ne kadar çok demi?
İnsan haklarına göre 8 saat çalışmamız lazım.
4 ten sonra valla çekilmiyooooo...

yok 8 de insan hakkımı kalmış özel sektör,bide aile şirketi düşün yani 9 a kadar başlamıom işe kahvaltı şuydu buydu derken u buluyorum

canım evet doktor verdi bi mide bulantısı ilacı verdi onu çok içmemeye çalışıyorum çok kötü olduğumda ancak alıyorum içtiğim şurupta hamileleik reflüsü için olan bir şurup oda yanmaya çok iyi geliyor doktorum verdi yani canım

aman diyim geçen gün doktor dedi ki 3 ay bitince saçlarını organik boyayla boyatabilirsin dedi.kuzenim de kuaför gittim dedim iyi bi organik boya alsam boyar mısın ..dedi ki hayatta boyamam 5 aylık olsun ondan sonra gel şimdi boyarız sonra olmaz olmaz bişey olur hayat boyu vicdan azabı çekersin acaba mı dersin dedi onun için inan günde iki kere çıkarıyodum ama ilacı kestim çok mecbur kalınca içtim ki bişey olura acaba mı demiyim allah hepimizin kuzularını korusun inşallahh:Saruboceq:

Ufaktan çıkıcam kızlar.ıyi akşamlar.Ayrıca sinirim çok bozuldu.Arçelikten buzdolabımızın modelini yükselttik.3400 liralık dolap aldık.2900 fatura geldi.Tüketici hizmetlerini arayıp şikayet ettim.Şimdi genel merkez karışmış.Resmen tehdit ediyolar.Şikayetinizi geri çekin yoksa ürünü geri alırız diye.Böyle bişey olabilir mi ya

elma yesek olmazmı ya elma da güzelleştirir ayva insanın boğazına takılıyo güzel olcak diye boğulmayalım olduğu kadar artık

ilahi canım yaa yok anacım elmayla ilgili güzelleştirir diye bişey okumadım kaydirigubbakcemile3 ama elmayı da çok yiyorum o da bişey yapar heralde ekmek ayvası ye boğaza takılmıyo çıktı artıkkaydirigubbakcemile3

herşeyden sakınıyoruz valla canım allahım korusun kuzucuklarımızı bende ilaç kullanmamaya çalışıyorum içiyorum dediğim herzaman değil yani zor durumda kalınca gerçekten herşey kafana takılıyo acabamı diye. ben saçlarımı doğuma kadar boyatmayı düşünmüyorum şuan çok kötü bi renk oldu doğuma kadar ne hale gelir bilmiyorum ama organik boyaları bile içime sindiremedim

canım cın takvımı sayfasında 2 tane cın takbvımı var sımdı hangısıne ınanıcass :)
ben bı turlu cozemedım bırıne gore oglum dıgerıne gore kızım olcek :))

kızlarrrrrrrr mesai bitiyo ben kaçarrrrrrr otobüslerde gitmek eziyet ya of Allah kolaylık versin hepimize:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…