2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elvoscan sende yarın gıdıyosun oylemi.. ay nasıl heyecanlısındır sımdı.. allahım kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.. mıs kokuluna kavusmana az kaldı ya ne guzel darısı bıze ınsallah..

kızlar bendekı kasık agrıları uc gundur yokoldu.. cok sasırtıcı esım dıyokı acaba bundada bısey varmı herseyden suphelenır olduk valla..ama vajınada ınanılmaz sızı oluyo onun yerıne acaba acılma olabılırmı benım gıbı olan varmı aranızda

Canım 19 mayıs diyorsun benim oğlum gününü beklerse ve inşallah bir aksilik çıkmazsa 24 mayıs muhtemel doğum tarihimiz, normal bekliyoruz ya biz. Gerçi hiç o kadar bekleyecek gibi gelmiyor bana ama hayırlısı, sağlıkla doğsunlar inşallah.

Elvoscan Allah yardımcın olsun canım, Allah kuzunla sağ salim kavuştursun inşallah.

aynı ağrılar bendede oluyor.bnde öyle dşünüyorum.hayırlsı

heyecan var tabi. kişisel bakım yapıyorum ara ara nete bakıyorum.

kızlar merhaba herkese..bugün belimde ve kasıklarımda inanılmaz ağrı var doğrulamıyorum

seninle günümüz aynı. 5gündür bel ağrısı adet ağrısı çekiyorum ama kendi gelmiyor

elvoscan sende yarın gıdıyosun oylemi.. ay nasıl heyecanlısındır sımdı.. allahım kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.. mıs kokuluna kavusmana az kaldı ya ne guzel darısı bıze ınsallah..

amin hepimiz sağ salim doğuralım

kasık ağrısı ara sıra böyle bıçak saplanır gibi olur sonra geçer. alıştırma yapıyor vücudumuz. ama vajina sızım hiç olmadı.

3 gün öncesinde adım atarken çok ağrı oluyodu vajina bölgesinde kemiklerim ağrıyodu 3 gündür o yok şimdi ama bıçak gibi sızı oluyo benımde şimdi yarın dra gidicem bakalım ne dicek

ay sevındım valla bende sona kalcam dıye uzuluyodum.. allahım hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah..

evet canım günlerimiz aynı.ağrılar çok ama tık yok..
ne olacak bkalım.

3 gün öncesinde adım atarken çok ağrı oluyodu vajina bölgesinde kemiklerim ağrıyodu 3 gündür o yok şimdi ama bıçak gibi sızı oluyo benımde şimdi yarın dra gidicem bakalım ne dicek

ay tatlım mutlaka sor doktoruna benım daha bır hafta var kontrolume benıde haberdar et olurmu canım..

elvancım sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn inş tosuncuk annesinbi üzmez kolay doğum olur inş allah yardımcın olsun ohhh ohh biir bebiş daha geliyoooooo

slm kızlar nasılsınız...annelik hem güzel hemde zormuş..karşılaştığım herşey telaşlandırıyo...dikişlerim iyileşmedi heran hastaneyede gidemiyorum..şimdide oğlumun bezinin üstkısmında turunculuk farkettim..mart annelerine sordum olmadı eşimi çağırıp bezi dr.a göstericem..siz etrafınızdan böyle bişey duydunz mu..

kızlar sat a göre benimde 15 mayıs ama benim bebeğim 5-6 gün geriden geliyormuş böyle durumla karşılaşan varmı dokt.normal dedi yeni olan bişey değil1-2 aydır biliyorum şunu sorucam doğum tarihi değişirmi

merhaba arkadaşlar benim de günüm çok yaklaştı (39+2 ) dün doktoruma gittim...bebeğimin kilosu 4 kilo çıktı...oysa geçen hafta 3.400 gr dı...gerçi doktorda kilosundan pek emin değil...4 kilodan düşük olabilir diyor.....hala bebek doğum kanalına inmemiş ve kuyruk sokumu kemiğim biras öndeymiş, bu durumda 4 kiloyu doğurmak zor olabilirmiş ama denenebilirmiş...kafam karmakarışık...birde dün gece hafif adet sancısına benzer bir ağrım oldum...sabah kalktığımda da çok hafif renkte kanama gördüm...sanırım açılma kanaması...ama çok istememe rağmen artık normal doğum yapamayacakmışım hissi var içimde..saat 3 te tekrar kontrole gitcem bakalım...ama artık sıkıldım bu nst den, el muayenesinden falan....Annelerimizin kıymetini şimdi daha çok anlıyorum...

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum, karşıya geçeceğim, şeker işlerimi falan halledeyim... Bugün sanmam bir daha gelebileceğimi... güzel bir gün olsun hepimiz için opuyorumnanaktan

Ne güzel imreniyorum valla sizlere. Kavuşacaksın bebeğine. İnşallah sütün de hemen gelir canım. Allah yar ve yardımcın olsun...

hosgeldın taze anne.. annelık cok guzel olsa gerek gercekten bızde bıran ınce tatsak artık... canım ben hıc duymadım turunculuk falan doktora sormakta fayda var. onemlı bısey deıldır umarım... ay melegını op yerıme bıde resım eklesenızde gorsek artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…