kızlar merhaba herkese..bugün belimde ve kasıklarımda inanılmaz ağrı var doğrulamıyorum
hoşgeldin ,bebişin gelmek istiyordur belki annesi???
slm kızlar nasılsınız yıne doguranlar olmus aramızda allahım hepsını ananlı babalı buyutsun ınsallah... en son benmı dogurcam ne 19 mayıs daha cok var sanırım kapanız benden olucakohaoldumsmile
bugun doguma gıden kımse varmı..allahım hepsının yardımcıcı olsun ınsallah...
kızlar bendekı kasık agrıları uc gundur yokoldu.. cok sasırtıcı esım dıyokı acaba bundada bısey varmı herseyden suphelenır olduk valla..ama vajınada ınanılmaz sızı oluyo onun yerıne acaba acılma olabılırmı benım gıbı olan varmı aranızda
geçmişi okudum Nuremcim paylaştığın yazı çok hoşmuş. gözerimin dolmasına mani olamadım.
içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım ben ya çok az kaldı. delikafadulden
elvoscan sen yarın gidiyosun doğuma heyecanın ne durumda ben son gün naparım hiç bilmiyorum :))) hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah canım. :Saruboceq:
devrimim seninde doğumgünün şimdiden kutlu olsun canım belki pztesi kutlayamayabilirim canım. opuyorumnanaktan
yarın doktora gidiyorum bende hayırlısı bakalım
kızlar merhaba herkese..bugün belimde ve kasıklarımda inanılmaz ağrı var doğrulamıyorum
elvoscan sende yarın gıdıyosun oylemi.. ay nasıl heyecanlısındır sımdı.. allahım kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.. mıs kokuluna kavusmana az kaldı ya ne guzel darısı bıze ınsallah..
kızlar bendekı kasık agrıları uc gundur yokoldu.. cok sasırtıcı esım dıyokı acaba bundada bısey varmı herseyden suphelenır olduk valla..ama vajınada ınanılmaz sızı oluyo onun yerıne acaba acılma olabılırmı benım gıbı olan varmı aranızda
Canım 19 mayıs diyorsun benim oğlum gününü beklerse ve inşallah bir aksilik çıkmazsa 24 mayıs muhtemel doğum tarihimiz, normal bekliyoruz ya biz. Gerçi hiç o kadar bekleyecek gibi gelmiyor banaama hayırlısı, sağlıkla doğsunlar inşallah.
Elvoscan Allah yardımcın olsun canım, Allah kuzunla sağ salim kavuştursun inşallah.
heyecan var tabi. kişisel bakım yapıyorum ara ara nete bakıyorum.
seninle günümüz aynı. 5gündür bel ağrısı adet ağrısı çekiyorum ama kendi gelmiyor
amin hepimiz sağ salim doğuralım
kasık ağrısı ara sıra böyle bıçak saplanır gibi olur sonra geçer. alıştırma yapıyor vücudumuz. ama vajina sızım hiç olmadı.
3 gün öncesinde adım atarken çok ağrı oluyodu vajina bölgesinde kemiklerim ağrıyodu 3 gündür o yok şimdi ama bıçak gibi sızı oluyo benımde şimdi yarın dra gidicem bakalım ne dicek
ay tatlım mutlaka sor doktoruna benım daha bır hafta var kontrolume benıde haberdar et olurmu canım..
tamam canım yarın gelir gelmez yazarım...
Ne güzel imreniyorum valla sizlere. Kavuşacaksın bebeğine. İnşallah sütün de hemen gelir canım. Allah yar ve yardımcın olsun...bir de loğusa psikolojisi var. buradan yazışarak atlatmaya çalışıcaz artık
evet onu da atlatırız inşallah...
KIZLARRRR yarın sabah sezeryana giriyorum. sanki oğlumla ayrılcakmışız gibi hissediyorum. karnımda ne güzel taşıyordum ya kanguru gibi. herkes mıncıklamak için atmaca gibi bekliyor. ya bir de ben annemin yanında bile emzirmeye utanırım. napçam bilmiyorum. (memişler de küçük) Nurem yazının 2satırını okuyabildim sadece. az önce reklamlarda pınar sütün müziği çalmaya başladığı anda değiştirdim. acayip duygusalım. oysa bu hislerden sıyrılıp kaş bıyık ve kişisel bakım yapmam lazım. çok işim var. oğlum da heyecanlı sanırım karnımda kıpır kıpır. dua edin de sütüm lıkır lıkır gelsin hemen. doğum anında hepinize dua edicem. öpüldünüz...
geçmişi okudum Nuremcim paylaştığın yazı çok hoşmuş. gözerimin dolmasına mani olamadım.
içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım ben ya çok az kaldı. delikafadulden
Ben de yazıyı okurken ağladım:) Hemen etkileniyoruz işte... Heyecanını anlayabiliyorum canım. Yarın Cuma,1 gün kaldı. Benim de akşama kontrolüm:)
Bende de var o sızı. Ama normal dedi dpktorum, hatta baskı da yapacak o da normal dedi. Biz de herşeyden şüpheleniyoruz:) Bi doğsalardı sağlıkla...kızlar bendekı kasık agrıları uc gundur yokoldu.. cok sasırtıcı esım dıyokı acaba bundada bısey varmı herseyden suphelenır olduk valla..ama vajınada ınanılmaz sızı oluyo onun yerıne acaba acılma olabılırmı benım gıbı olan varmı aranızda
Canım 19 mayıs diyorsun benim oğlum gününü beklerse ve inşallah bir aksilik çıkmazsa 24 mayıs muhtemel doğum tarihimiz, normal bekliyoruz ya biz. Gerçi hiç o kadar bekleyecek gibi gelmiyor banaama hayırlısı, sağlıkla doğsunlar inşallah.
Benim muhtemel doğum tarihim 27 mayıs:) Ve normal doğum düşünüyorum Allah izin verirse:) En geç ben doğum yaparım gününü beklerse oğluşum:)
slm kızlar nasılsınız...annelik hem güzel hemde zormuş..karşılaştığım herşey telaşlandırıyo...dikişlerim iyileşmedi heran hastaneyede gidemiyorum..şimdide oğlumun bezinin üstkısmında turunculuk farkettim..mart annelerine sordum olmadı eşimi çağırıp bezi dr.a göstericem..siz etrafınızdan böyle bişey duydunz mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?