kızlar sat a göre benimde 15 mayıs ama benim bebeğim 5-6 gün geriden geliyormuş böyle durumla karşılaşan varmı dokt.normal dedi yeni olan bişey değil1-2 aydır biliyorum şunu sorucam doğum tarihi değişirmi
merhaba arkadaşlar benim de günüm çok yaklaştı (39+2 ) dün doktoruma gittim...bebeğin kilosu 4 kilo çıktı...oysa geçen hafta 3.400 gr dı...gerçi doktorda kilosundan pek emin değil...4 kilodan düşük olabilir diyor.....hala bebek doğum kanalına inmemiş ve kuyruk sokumu kemiğim biras öndeymiş, bu durumda 4 kiloyu doğurmak zor olabilirmiş ama denenebilirmiş...kafam karmakarışık...birde dün gece hafif adet sancısına benzer bir ağrım oldum...sabah kalktığımda da çok hafif renkte kanama gördüm...sanırım açılma kanaması...ama çok istememe rağmen artık normal doğum yapamayacakmışım hissi var içimde..saat 3 te tekrar kontrole gitcem bakalım...ama artık sıkıldım bu nst den, el muayenesinden falan....Annelerimizin kıymetini şimdi daha çok anlıyorum...
merhaba arkadaşlar benim de günüm çok yaklaştı (39+2 ) dün doktoruma gittim...bebeğimin kilosu 4 kilo çıktı...oysa geçen hafta 3.400 gr dı...gerçi doktorda kilosundan pek emin değil...4 kilodan düşük olabilir diyor.....hala bebek doğum kanalına inmemiş ve kuyruk sokumu kemiğim biras öndeymiş, bu durumda 4 kiloyu doğurmak zor olabilirmiş ama denenebilirmiş...kafam karmakarışık...birde dün gece hafif adet sancısına benzer bir ağrım oldum...sabah kalktığımda da çok hafif renkte kanama gördüm...sanırım açılma kanaması...ama çok istememe rağmen artık normal doğum yapamayacakmışım hissi var içimde..saat 3 te tekrar kontrole gitcem bakalım...ama artık sıkıldım bu nst den, el muayenesinden falan....Annelerimizin kıymetini şimdi daha çok anlıyorum...
tatlım ara istersen kkda da doktor vardı soruyosun cevap veriyo gebelik kısmına bak istersen geçmiş olsunslm kızlar nasılsınız...annelik hem güzel hemde zormuş..karşılaştığım herşey telaşlandırıyo...dikişlerim iyileşmedi heran hastaneyede gidemiyorum..şimdide oğlumun bezinin üstkısmında turunculuk farkettim..mart annelerine sordum olmadı eşimi çağırıp bezi dr.a göstericem..siz etrafınızdan böyle bişey duydunz mu..
merhaba arkadaşlar benim de günüm çok yaklaştı (39+2 ) dün doktoruma gittim...bebeğimin kilosu 4 kilo çıktı...oysa geçen hafta 3.400 gr dı...gerçi doktorda kilosundan pek emin değil...4 kilodan düşük olabilir diyor.....hala bebek doğum kanalına inmemiş ve kuyruk sokumu kemiğim biras öndeymiş, bu durumda 4 kiloyu doğurmak zor olabilirmiş ama denenebilirmiş...kafam karmakarışık...birde dün gece hafif adet sancısına benzer bir ağrım oldum...sabah kalktığımda da çok hafif renkte kanama gördüm...sanırım açılma kanaması...ama çok istememe rağmen artık normal doğum yapamayacakmışım hissi var içimde..saat 3 te tekrar kontrole gitcem bakalım...ama artık sıkıldım bu nst den, el muayenesinden falan....Annelerimizin kıymetini şimdi daha çok anlıyorum...[/Q
kanaman olduysa doğum yaklaştı demek inş sağlıkla atlatırsın
canım değişmez diye biliyorumkızlar sat a göre benimde 15 mayıs ama benim bebeğim 5-6 gün geriden geliyormuş böyle durumla karşılaşan varmı dokt.normal dedi yeni olan bişey değil1-2 aydır biliyorum şunu sorucam doğum tarihi değişirmi
merhaba arkadaşlar benim de günüm çok yaklaştı (39+2 ) dün doktoruma gittim...bebeğimin kilosu 4 kilo çıktı...oysa geçen hafta 3.400 gr dı...gerçi doktorda kilosundan pek emin değil...4 kilodan düşük olabilir diyor.....hala bebek doğum kanalına inmemiş ve kuyruk sokumu kemiğim biras öndeymiş, bu durumda 4 kiloyu doğurmak zor olabilirmiş ama denenebilirmiş...kafam karmakarışık...birde dün gece hafif adet sancısına benzer bir ağrım oldum...sabah kalktığımda da çok hafif renkte kanama gördüm...sanırım açılma kanaması...ama çok istememe rağmen artık normal doğum yapamayacakmışım hissi var içimde..saat 3 te tekrar kontrole gitcem bakalım...ama artık sıkıldım bu nst den, el muayenesinden falan....Annelerimizin kıymetini şimdi daha çok anlıyorum...
doğum tarihi ultrason verilerine göre değişmiyor sanırım canım, benim de bazı ölçümleri geri bazıları ileri çıkıyor, zaten son aylarda çok da güvenilir değil + - payı oluyor baya...
bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...
Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da günü filan önemli değil aslında. Bende bugün çok hareket etti, canımı çok yaktı acaba gelecek mi, ay belim ağrıdı gelecek mi:) diye pipiriklenip duruyorum:)nuremcım benımde aslında 30 mayıs dogum ama sezeryan olcagım ıcın 19 mayısa aldık.. hakkımızda hayırlısı olsun allahım sanada kolay dogumlar nasıp etsın... demek sızıların bı anlamı yokmus allah allah.. hakkaten herseyden suphelenır olduk hayırlısı...
Canım doğum günün kutlu olsun. Sen şimdiden annesin zaten:))bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...
inş.canım öyledir sen nasılsın ipekcim epeydir giremiyordum nasıl geçiyor hamileliğin
kızlar sat a göre benimde 15 mayıs ama benim bebeğim 5-6 gün geriden geliyormuş böyle durumla karşılaşan varmı dokt.normal dedi yeni olan bişey değil1-2 aydır biliyorum şunu sorucam doğum tarihi değişirmi
elvancım sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn inş tosuncuk annesinbi üzmez kolay doğum olur inş allah yardımcın olsun ohhh ohh biir bebiş daha geliyoooooo
slm kızlar nasılsınız...annelik hem güzel hemde zormuş..karşılaştığım herşey telaşlandırıyo...dikişlerim iyileşmedi heran hastaneyede gidemiyorum..şimdide oğlumun bezinin üstkısmında turunculuk farkettim..mart annelerine sordum olmadı eşimi çağırıp bezi dr.a göstericem..siz etrafınızdan böyle bişey duydunz mu..
bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...
canım takma kafana..bunu bizzat yaşadım..oğlum 3-4 gün geriden geliyodu ama 3570 gr doğdu...hata payı çoooookkk yüksek oluyo..
canım nice mutlu senelere kızınla eşinle birlikte sağlıklı yıllar sanabugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...
canım takma kafana..bunu bizzat yaşadım..oğlum 3-4 gün geriden geliyodu ama 3570 gr doğdu...hata payı çoooookkk yüksek oluyo..
teşekkür ederiz şimdiden. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
nette arattım turunculuk ta bir problem yokmuş. çok siyah ya da kireçli beyazlı olursa problemmiş. yine de doktora sormakta yarar var tabi. http://www.bebekdefteri.com/baby/makale-76-Bebeginizin-atıgındaki-renk-degişimleri.html
1hafta geri gelmesinin önemi yok. 1hafta zayıf demek o. tarihi de çok etkilemez demişti doktorum
ooo geliyor demekki. kandan 24saat içinde doğar yazıyor heryerde...
doğum günün kutlu olsun. nice senelere bebişinle beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?