2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğum tarihi ultrason verilerine göre değişmiyor sanırım canım, benim de bazı ölçümleri geri bazıları ileri çıkıyor, zaten son aylarda çok da güvenilir değil + - payı oluyor baya...

nasıl olursa hayırlısı olsun inşallah... evet ya 9 ay taşıdım falan denince kolay geliyordu kulağa ama öyle değilmiş :) hepimiz öğrenmiş olduk :ecrin_bebek:

nuremcım benımde aslında 30 mayıs dogum ama sezeryan olcagım ıcın 19 mayısa aldık.. hakkımızda hayırlısı olsun allahım sanada kolay dogumlar nasıp etsın... demek sızıların bı anlamı yokmus allah allah.. hakkaten herseyden suphelenır olduk hayırlısı...

canım gunun baya yaklasmıs.. sen bılırsın ama bence zor olacak dogumları ıllada normal dıye tutturmamak gerekıyo.. madem zorlucak senı bence hıc gırısme tabı sen bılırsın.. ama bebegın ve senın saglıgın acısından yınede dusun derım. allahım kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah...

tatlım ara istersen kkda da doktor vardı soruyosun cevap veriyo gebelik kısmına bak istersen geçmiş olsun

canım değişmez diye biliyorum

hayırlısı ve sağlıklısı nasılsa öyle olsun canım...

bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...

umarım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bütün çektiklerimizi unuturuz...anneler gününde ilk hediyemiz bebeğimiz olur inş :) Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...

kolay doğum yapmak için bulmuş olduğum bazı dualar...
*************************************************************************************************************
''Bismillahi ve elkat ma fiha ve tehallet ve ezinet lirabbiha ve hukkat bismillahirrahmanirrahim ya halike'nefsi mine'nnefsi ve ya muhlise'nnefsi ve ya murice'nnefsi mine'nefsi''.

''Allah'ın adıyla! Yer içinde olanları dışarı atıp boşaldığı ve kendi yaratılışına uygun bir şekilde rabbine boyun eğdiği zaman.Rahman ve rahim olan Allah'ın adıyla.Ey canı candan yaratn,Ey canı candan meydana getiren,Ey canı candan çıkaran Allah'ım.''

********************************************************************************************************************
Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"ınne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

***************************************************************************************
bir bardak suya 7 kere Meryem Suresi okuyup içmekte ALLAHIN izniyle kolaylık veriyormuş..
****************************************************************************************
Doğum Anında Tekrarlanacaklar: ( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1.Lailahe illa ente kuntuminezzalimin
2.ınşirah suresi
3.Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.
4.ınşikak suresi ilk üç ayeti
5.Sümmmessebile yesserah

doğum tarihi ultrason verilerine göre değişmiyor sanırım canım, benim de bazı ölçümleri geri bazıları ileri çıkıyor, zaten son aylarda çok da güvenilir değil + - payı oluyor baya...

inş.canım öyledir sen nasılsın ipekcim epeydir giremiyordum nasıl geçiyor hamileliğin

bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...

doğm günün kutlu olsun, mutu ol senelerce opuyorumnanaktan
kızın, eşin ve ailenle birlikte nice mutlu yaşlara inşallah....

Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar da günü filan önemli değil aslında. Bende bugün çok hareket etti, canımı çok yaktı acaba gelecek mi, ay belim ağrıdı gelecek mi:) diye pipiriklenip duruyorum:)

Canım doğum günün kutlu olsun. Sen şimdiden annesin zaten:))

inş.canım öyledir sen nasılsın ipekcim epeydir giremiyordum nasıl geçiyor hamileliğin

doktorun normal dediyse zaten sorun yoktur canım, benimkinin de bazı ölçümleri geri, benim doktorum da normal diyor . artık doğunca göreceğiz kilolarını boylarını, yanıltıyor ölçümler... idare ediyorum canım, herkes gibi son zamanlar zor geçiyor. hayırlısıyla bir doğrsaydık :CüvCüv:

canım takma kafana..bunu bizzat yaşadım..oğlum 3-4 gün geriden geliyodu ama 3570 gr doğdu...hata payı çoooookkk yüksek oluyo..

elvancım sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn inş tosuncuk annesinbi üzmez kolay doğum olur inş allah yardımcın olsun ohhh ohh biir bebiş daha geliyoooooo

teşekkür ederiz şimdiden. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

nette arattım turunculuk ta bir problem yokmuş. çok siyah ya da kireçli beyazlı olursa problemmiş. yine de doktora sormakta yarar var tabi. http://www.bebekdefteri.com/baby/makale-76-Bebeginizin-atıgındaki-renk-degişimleri.html

1hafta geri gelmesinin önemi yok. 1hafta zayıf demek o. tarihi de çok etkilemez demişti doktorum

ooo geliyor demekki. kandan 24saat içinde doğar yazıyor heryerde...

doğum günün kutlu olsun. nice senelere bebişinle beraber..

canım takma kafana..bunu bizzat yaşadım..oğlum 3-4 gün geriden geliyodu ama 3570 gr doğdu...hata payı çoooookkk yüksek oluyo..

bu konuda en büyük tesellim sensin valla, bana da zayıf dedi doktorum, senin oğlunun yaptığı gibi bir sürpriz bekliyorum oğlumdan

canım nice mutlu senelere kızınla eşinle birlikte sağlıklı yıllar sana
ant maşallah oğluşuna

canım tebrik ederim seni hayırlı olsun bebeğin doğmuş kızlardan aldım haberini nasılsınız bebişin nasıl sağlığı sıhati

yarın doğuma gidiyorsun hayırlı olsun bakalım. inş. gelip seni ziyaret edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…