2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim zelihacım. senin işler, benim işler derken birtürlü buluşamadık. ama yazın parka çıkarırız bebişlerimizi artık opuyorumnanaktan

evet ancak onu bacerebilicez artık temizlik alışveriş ağırlaştık derkne doğumlar geldi sağlıkla kucağına alırsın inş. oğlunu darısı başıma

ben çıkıyorum arkadaşlar...hastaneye gidiyorum...dualarınızı bekliyorum...ALLAHA emanet olun.....benimde dualarım sizinle....

bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...

doğumgünün kutlu olsun canım. bebeğinle ve eşinle sağlıklı uzuuun huzuarlu bir ömür geçiririsin inşallah.
a.s.

doğm günün kutlu olsun, mutu ol senelerce opuyorumnanaktan
kızın, eşin ve ailenle birlikte nice mutlu yaşlara inşallah....

Canım doğum günün kutlu olsun. Sen şimdiden annesin zaten:))

doğum günün kutlu olsun. nice senelere bebişinle beraber..

canım nice mutlu senelere kızınla eşinle birlikte sağlıklı yıllar sana
ant maşallah oğluşuna

doğumgünün kutlu olsun canım. bebeğinle ve eşinle sağlıklı uzuuun huzuarlu bir ömür geçiririsin inşallah.
a.s.

hepinize çok teşekkür ederim...

hava çok güzel evde kapanıp kaldım yaa arada balkona çıkıp hava alıyorum sadece sıkıldım offf :umursamaz:

selna doğum günün kutlu olsun canım, Allah bebeğin, eşin ve tüm sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin.

Selam kızlar ;
uzun zamandır giremedim foruma , kendimi yalnız hissettim be siz yokken .
Ant ,bebegine kavuşmuş ( Allah Analı babalı Büyütsün )
tüm geçmişi okumak sanırım mümkün olmayacak , Dogumu yaklaşanlara Allah güç kuvvet versin , Bir nefeste bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin .
Bebeklerine kavuşanları da ayrıca tebrik ediyorum DArısı başımıza ..

hoşgeldin bayadır görünmemiştin, sen de bebeğin de iyisinizdir inşallah...
2010 mayıs melekleri geliyor topiğnden bak istersen bir sürü bebeğimiz doğdu şimdiden...

canım tebrik ederim seni hayırlı olsun bebeğin doğmuş kızlardan aldım haberini nasılsınız bebişin nasıl sağlığı sıhati

saol canım genel olrak iyiyiz..bnim dikişler iyileşmedidaha enfeksiyon yüzünden..oğlumdada sarılık var son 1 günmüz 10 günden sonrA bişey olmuyomuz..inş. sorunsuz atlatırız

saol canım darısı başına inş.

saol canım genel olrak iyiyiz..bnim dikişler iyileşmedidaha enfeksiyon yüzünden..oğlumdada sarılık var son 1 günmüz 10 günden sonrA bişey olmuyomuz..inş. sorunsuz atlatırız

geçmiş olsun canım inş.biran önce sağlığınıza kavuşursunuz bebeklerde olurmuş sarılık hiç sıkma canını

kızlar bişey sorucam bebişlerin kulakları kepçe olmasın die bişey yapmayı düşünüyomusunuz..tvde bi dr. ilk üç ay bantlanırsa kepçe olmaz demişti en yumuşak bantla bantladım ama saçlarından çıkmadı kesmek zorunda kaldım..babamızda kızdı tabi..şimdide saç bantı almayı düşünüyorum şapkalar pek işe yaramıyoda

hiç düşünmemiştim böyle bişey ben bantlayamam ama ya canı yanar napalım kepçe olursada olur. saç bantları çok kızımın sıkılmazsa takarız onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…