yarın doğuma gidiyorsun hayırlı olsun bakalım. inş. gelip seni ziyaret edebilirim
teşekkür ederim zelihacım. senin işler, benim işler derken birtürlü buluşamadık. ama yazın parka çıkarırız bebişlerimizi artık opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum arkadaşlar...hastaneye gidiyorum...dualarınızı bekliyorum...ALLAHA emanet olun.....benimde dualarım sizinle....
bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...
doğm günün kutlu olsun, mutu ol senelerce opuyorumnanaktan
kızın, eşin ve ailenle birlikte nice mutlu yaşlara inşallah....
Canım doğum günün kutlu olsun. Sen şimdiden annesin zaten:))
doğum günün kutlu olsun. nice senelere bebişinle beraber..
canım nice mutlu senelere kızınla eşinle birlikte sağlıklı yıllar sana
ant maşallah oğluşuna
doğumgünün kutlu olsun canım. bebeğinle ve eşinle sağlıklı uzuuun huzuarlu bir ömür geçiririsin inşallah.
a.s.
Selam kızlar ;
uzun zamandır giremedim foruma , kendimi yalnız hissettim be siz yokken .
Ant ,bebegine kavuşmuş ( Allah Analı babalı Büyütsün )
tüm geçmişi okumak sanırım mümkün olmayacak , Dogumu yaklaşanlara Allah güç kuvvet versin , Bir nefeste bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin .
Bebeklerine kavuşanları da ayrıca tebrik ediyorum DArısı başımıza ..
canım tebrik ederim seni hayırlı olsun bebeğin doğmuş kızlardan aldım haberini nasılsınız bebişin nasıl sağlığı sıhati
Selam kızlar ;
uzun zamandır giremedim foruma , kendimi yalnız hissettim be siz yokken .
Ant ,bebegine kavuşmuş ( Allah Analı babalı Büyütsün )
tüm geçmişi okumak sanırım mümkün olmayacak , Dogumu yaklaşanlara Allah güç kuvvet versin , Bir nefeste bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin .
Bebeklerine kavuşanları da ayrıca tebrik ediyorum DArısı başımıza ..
saol canım genel olrak iyiyiz..bnim dikişler iyileşmedidaha enfeksiyon yüzünden..oğlumdada sarılık var son 1 günmüz 10 günden sonrA bişey olmuyomuz..inş. sorunsuz atlatırız
kızlar bişey sorucam bebişlerin kulakları kepçe olmasın die bişey yapmayı düşünüyomusunuz..tvde bi dr. ilk üç ay bantlanırsa kepçe olmaz demişti en yumuşak bantla bantladım ama saçlarından çıkmadı kesmek zorunda kaldım..babamızda kızdı tabi..şimdide saç bantı almayı düşünüyorum şapkalar pek işe yaramıyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?