2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr...biz ve kuzucuğum geldik doktordannnnkaydirigubbakcemile3

ya ben zorla ayva buldurdum geçen ay hala duruyo, geçmiyo boğazdan, kızlar söliyim ayvanın çıkartması da zor oluyor, kusma huyunuz varsa yemeyin :1no2:

keşke ben de yiyebilsem.benim ekşi olarak canım bunları kesinlikle çekmiyor.1 elma alıyorum öğlene kadar yiyemiyorum.Benim daha çok şalgam,turşu ve türevlerini çekiyo canım.Napsam acaba:gitme:

canım midene dokunmuyosa ye turşu falan ama benim mideme çok dokunuyo yanma oluyo yiyemiyorum onları canın çekiyosa yicen tabi ama aşırıya kaçma canım çok tuzlu oluyo turşular

canım midene dokunmuyosa ye turşu falan ama benim mideme çok dokunuyo yanma oluyo yiyemiyorum onları canın çekiyosa yicen tabi ama aşırıya kaçma canım çok tuzlu oluyo turşular

ben de frenlemeye çalışıyorum kendimi ama akşama doğru işte ekmeğin arasında süper gidiyo valla.keşke yiyebilsem ben de ayva falan ama bi de kuru ya suyla yutmak lazım neredeysee

ense kalınlığı ölçüldü ve ikili tarama için kan verdim...
babası ilk kez gördü kuzucuğumu çok duygulandık...kaydirigubbakcemile3
Tam 5,5 cm olmuş ve 1 gün önden gidiyormuş gelişimi, ense kalınlığıda çok iyiymiş..(maşallah)
ama göstermedi kız mı erkek mi..benim ki 1 ay sonraya kaldı kızlar:gitme:

ya ben zorla ayva buldurdum geçen ay hala duruyo, geçmiyo boğazdan, kızlar söliyim ayvanın çıkartması da zor oluyor, kusma huyunuz varsa yemeyin :1no2:

yapma yaa sen de mi benim gibi duyup heveslendin canım :kedi: bana da çok dediler ayva ye kızın olursa güzel olur ben de annemlerden getirttim kastamonudan geldi ama çok kötüydü sepsert ve ekşiydi çok zor yedim dediğin gibi ama geçen hafta sonu aldım tansaş tan çok güzeldi vallahi bide artık çok kusmuyorum iki üç gündür sadece bulanıyo midem ağzımın tadı geliyo belki ondan hoşuma gitti .Doğru diyosun eğer midesi çok bulanan kusan varsa yemesin sıkıntı olur....

ayyy hadi gözün aydın
benimkide 5,5 cm boyundaydı ve bende öğrenemedim gerçi benimki gösterdi ama dr söylemedi kasıma kaldı bu heycanı yaşamak

hadi maşallah çok güzel haberler kutlarım olsun cinsiyetini bi ay sonra öğrenin yetrki böyle sağlıklı olsun nazar değmesin maşallah..

Gözün aydın canım, allah tamamına erdirsin.

gözün aydın canım maşallah diyelim bebişine nazar değmesin

gözün aydın canım

gözün aydın canım maşallah bebişimize teyzesi yesin 5.5 cmlik fasülyeyialkisalkisalkis

selam kızlarr, ben bugun okulda nobetçiydim. hem ders hem nöbet yoruldum valla. yarım saat once gelebildim eve. tum kaçırdıklarımı okumak çooook zooorr. bir kısmını okuyabildim. Kız annesi olacak arkadasları kutlarım. ne güzel, erkenden öğrenmişler. ben de bir an önce öğrenmek istiyorummmm...

gözün aydınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…