2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lalen, seninle durumlarimiz cok benzer, benim bebegim de henuz kanala tam yerlesmedi ve kilosu 3800 civarinda.. ama normal bekliyoruz bakalim, hayirlisi, sen de kendine guven ama once doktoruna guven lutfen

bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...

Cok cok tebrik ederim yeni yasini :) mutluluklar ailenle selna

Ant. kulak konusunda da yan yatir arada bantlamaktan daha etkili olmaz mi? esit sekilde hem sag hem sol kulagin uzerine

doğum için bende niyeyse acayip bir korku başladı geçen haftadan beri,sezeryandan daha çok korkuyorum,normalden de korkuyorum,,,doktorum demişti 37-38. haftalarda anneler çok korkar diye ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum...sanki tek doğum yapacak olan benmişim gibi geliyor....

evet aynen, 37-38 de ben de bayagi heyecanliydim tam korkmak denmez benimkine ama 39 dan sonra imdat nolcaksa olsun moduna giriyorsun, ben girdim, sanki ezelden beri hamileyim yahu... tabi heyecan yine var olmaz mi delikafadulden

evet aynen, 37-38 de ben de bayagi heyecanliydim tam korkmak denmez benimkine ama 39 dan sonra imdat nolcaksa olsun moduna giriyorsun, ben girdim, sanki ezelden beri hamileyim yahu... tabi heyecan yine var olmaz mi delikafadulden

son günler sanki daha bi uzun geçiyo çok uzamış gibi geliyo amileleik valla:)))
korku bende epeydir var zaten panik halindeyim heran bişey olcak gibi. şimdide sezeryan günü belli acaba öncemi doğurcam diye düşünmeye başladım. bi tanıdık bugün sezeryan olucaktı ama bebişi bekleyememiş ve salı günü normal doğumla gelmiş bunu duyunca iyice tırstım ben eyvahedigeldismile

hic tirsma ozlmgkhn, kadin vucudu bunu kaldirabilecek yapida ki bu gorev verilmis

rahat ol, olayi kucumse :) ben oyle yapmaya calisiyorum hep. elim kadar kediler doguruyo ben de hallederim heralde diyorum. ben sezar usulunden korkuyorum daha cok, kismet...

kızlar doğum korkuları sarmış..hiç sıkıntı yapmayın..yaşanan herşey unutuluyo..kii ben çok zor bi doğum yaptım ve ilk odaya çıktığımda başka çocuk düşünmüyorum demiştim..ama daha şimdiden düşüncem değişmye başladı..oğluma kardeş yapıcam inş. zamanı geldiğinde...allah güç cesaret veriyo..kendinizi korkutmayın..rahat olunnnnnn

hiç düşünmemiştim böyle bişey ben bantlayamam ama ya canı yanar napalım kepçe olursada olur. saç bantları çok kızımın sıkılmazsa takarız onları.

çok yumuşak bantlar var onlar bebeğe yağıyla çok basit çıkıyo ama saçlardan cıkmıyo..bende bant alayım bari oğluma...kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun canım ama insanın elinde değil işte,yapabilecekmiyim,ıkınabilecekmiyim...vs.vs,Allah hepimiz kolay ve de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

doğru söylüyorsun canım ama insanın elinde değil işte,yapabilecekmiyim,ıkınabilecekmiyim...vs.vs,Allah hepimiz kolay ve de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

doğum anı gelince herşey kendiliğinden oluyo zaten canımya...bende korkuyodum gerçi ben ıkınamadım gerçektende ama sebebi epidural olmam yoksa dr.lar ve ebeler nasıl ıkınılcanı gösteriyo anlatıyo..allah kurtarsın inş.

selam kızlar..geçmişe bakamadım..bugün doğuracaklar vardı..inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebişlerine..
dualarınızı bekliyorum..yarın 08:00 da sezeryana giriyorum inşallah..korku ve heyecan tavan yapmış durumda...
Allaha emanet ol..

evet ancak onu bacerebilicez artık temizlik alışveriş ağırlaştık derkne doğumlar geldi sağlıkla kucağına alırsın inş. oğlunu darısı başıma

amin cümlemize

ben çıkıyorum arkadaşlar...hastaneye gidiyorum...dualarınızı bekliyorum...ALLAHA emanet olun.....benimde dualarım sizinle....

hadi hayırlı haberlerle gel

sen de bendensin. Allah kurtarsın

[

inşallah kolay bir doğum olur canım,epidural yapmıyor benim doktorum,

canım Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun,inşallah ağrısız ,sızısız bir doğum olur...benim tel numaram var sende haber verirsin...

epidural sancılar için süper ve doğumu hızlandırdığıda bi gerçek ama ıkınma hissinin gitmesi iyi olmuyo işte..

Nisan annesi olucam derken Mayıs annesi olucam heralde bende.
Kızlar sabırsız olmayın :) strese sokmayın bebişleri de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…