merhaba arkadaşlar benim de günüm çok yaklaştı (39+2 ) dün doktoruma gittim...bebeğimin kilosu 4 kilo çıktı...oysa geçen hafta 3.400 gr dı...gerçi doktorda kilosundan pek emin değil...4 kilodan düşük olabilir diyor.....hala bebek doğum kanalına inmemiş ve kuyruk sokumu kemiğim biras öndeymiş, bu durumda 4 kiloyu doğurmak zor olabilirmiş ama denenebilirmiş...kafam karmakarışık...birde dün gece hafif adet sancısına benzer bir ağrım oldum...sabah kalktığımda da çok hafif renkte kanama gördüm...sanırım açılma kanaması...ama çok istememe rağmen artık normal doğum yapamayacakmışım hissi var içimde..saat 3 te tekrar kontrole gitcem bakalım...ama artık sıkıldım bu nst den, el muayenesinden falan....Annelerimizin kıymetini şimdi daha çok anlıyorum...
bugün benim doğum günüm ,29 Oldum...Allah nasip ederse artık anne olarak kutlayacağım bundan sonraki yaşlarımı...
selnacım mutlu yıllar
kızlar geriden geliyorum kusura bakmayın..
elvam rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş.
selna doğum günün kutlu olsun nice yıllara ailenle
Cok cok tebrik ederim yeni yasini :) mutluluklar ailenle selna
doğum için bende niyeyse acayip bir korku başladı geçen haftadan beri,sezeryandan daha çok korkuyorum,normalden de korkuyorum,,,doktorum demişti 37-38. haftalarda anneler çok korkar diye ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum...sanki tek doğum yapacak olan benmişim gibi geliyor....
evet aynen, 37-38 de ben de bayagi heyecanliydim tam korkmak denmez benimkine ama 39 dan sonra imdat nolcaksa olsun moduna giriyorsun, ben girdim, sanki ezelden beri hamileyim yahu... tabi heyecan yine var olmaz mi delikafadulden
hiç düşünmemiştim böyle bişey ben bantlayamam ama ya canı yanar napalım kepçe olursada olur. saç bantları çok kızımın sıkılmazsa takarız onları.
kızlar doğum korkuları sarmış..hiç sıkıntı yapmayın..yaşanan herşey unutuluyo..kii ben çok zor bi doğum yaptım ve ilk odaya çıktığımda başka çocuk düşünmüyorum demiştim..ama daha şimdiden düşüncem değişmye başladı..oğluma kardeş yapıcam inş. zamanı geldiğinde...allah güç cesaret veriyo..kendinizi korkutmayın..rahat olunnnnnn
doğru söylüyorsun canım ama insanın elinde değil işte,yapabilecekmiyim,ıkınabilecekmiyim...vs.vs,Allah hepimiz kolay ve de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
selam kızlar..geçmişe bakamadım..bugün doğuracaklar vardı..inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebişlerine..
dualarınızı bekliyorum..yarın 08:00 da sezeryana giriyorum inşallah..korku ve heyecan tavan yapmış durumda...
Allaha emanet ol..
evet ancak onu bacerebilicez artık temizlik alışveriş ağırlaştık derkne doğumlar geldi sağlıkla kucağına alırsın inş. oğlunu darısı başıma
ben çıkıyorum arkadaşlar...hastaneye gidiyorum...dualarınızı bekliyorum...ALLAHA emanet olun.....benimde dualarım sizinle....
selam kızlar..geçmişe bakamadım..bugün doğuracaklar vardı..inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebişlerine..
dualarınızı bekliyorum..yarın 08:00 da sezeryana giriyorum inşallah..korku ve heyecan tavan yapmış durumda...
Allaha emanet ol..
inşallah kolay bir doğum olur canım,epidural yapmıyor benim doktorum,doğum anı gelince herşey kendiliğinden oluyo zaten canımya...bende korkuyodum gerçi ben ıkınamadım gerçektende ama sebebi epidural olmam yoksa dr.lar ve ebeler nasıl ıkınılcanı gösteriyo anlatıyo..allah kurtarsın inş.
Allaha emanet ol..
inşallah kolay bir doğum olur canım,epidural yapmıyor benim doktorum,
canım Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun,inşallah ağrısız ,sızısız bir doğum olur...benim tel numaram var sende haber verirsin...
39 haftalik kac kisi kaldik kizlar?
2-3 kisi ancak sanirim.
ben varıııım canım yaa.doğsada rahat etsem artık.hergün ağrılarla uyanıyorum ama bişi yok dahamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?