2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim doktorumda epidurale sıcak bakmıyor.herşey yolunda gdierse flan diyor ama oyalıyor beni bence.yapacağını zannetmiyorum

ben de varımmmm tembel oğlumun keyfi yerinde galba :)

10merve vardı 40lı haftalarda naptı doğurdu mu acep

canım diğer arkadaşların çoğu sezeryan olduğu için erken oldu doğumları.bizde öyle olsaydık çoktan doğmuştu bizm minişler

benim doktorumda epidurale sıcak bakmıyor.herşey yolunda gdierse flan diyor ama oyalıyor beni bence.yapacağını zannetmiyorum

ben istesemde yapmaz diye düşünüyorum hayırlısı artık,Amaan eskiden epiduralmi varmış,çatır çatır doğurmuşlar diyeceğim ama....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
insan yinede korkuyor...

canım diğer arkadaşların çoğu sezeryan olduğu için erken oldu doğumları.bizde öyle olsaydık çoktan doğmuştu bizm minişler

evet haklısın sezeryanın o avantajı var günün saatin belli.. inş bizde beklediğimize değer hayırlısıyla normal sağlıklı kolay bir doğum yaparızz..

evet haklısın sezeryanın o avantajı var günün saatin belli.. inş bizde beklediğimize değer hayırlısıyla normal sağlıklı kolay bir doğum yaparızz..

Aminn,inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin,ben daha çatı muaynesi de olmadım 38+2 de olacağım,o zaman netlik kazanacak,,,

Bazı doktorlar doğum anında yapıyorlarmış , ben olmadım mesela çatı muayenesi..
Gerçi benim doktora göre bacağını açabilen her kadın normal doğururmuş.
Hepimizi Allah kurtarsın..

bunu ilk defa duydum.senin 40.haftan doluyor maşaallah.genlde erkekler gününü doldurur derler ama seninkide anne karnını çok sevmiş bizimkiler gibikaydirigubbakcemile2

kızlar hepınız bebekler tembel gelmıyo dıyosunuz ya ben de tam tersı oglum gununde gelsın en fazla 2-3 gun oncesı ıstıyorum.cunku 1 hafta oldu ızne cıkalı evde olmak guzel bana cabuk gecıyo gunler bıraz dınlenmek ıstıyorum sakınlık hosuma gıdıyo.bıdaha bulamıycagımı bıldıgım ıcın heralde.bugunlerde dogurursam şok olur bana delikafaduldenbıde nasılsa erkek cocugu gununu bekleme ıhtımalı yuksek dıye rahat bırakıyorum kendımı:CüvCüv:

ya bende normal dogum ıstıyorum ama bacagımı acamıyorum kemıklerımın sızısından.dogumda gecermı acaba:sm_confused:

aslında öyle ama doktordan doktora fark ediyor....

mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim

size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)

http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20

maşallah canım bebeğine,Allah nazardan saklasın...

ya bende normal dogum ıstıyorum ama bacagımı acamıyorum kemıklerımın sızısından.dogumda gecermı acaba:sm_confused:

Geçici bir durumdur canım sen onu kafana takma , benimde gögüs kemiklerim ayrılıyo resmen kızım tekmesiyle ittirdikçe sızlıyo. Doğum kanalına girdimi diye doktora yarın gidicez bakalım , artık girmemişse kanala doktor doğurtucak bizi ama ne şekilde olacağını konuşmadık , normal olsun diye bu kadar bekledik ama hayırlısını istemek en doğrusu..

aslında öyle ama doktordan doktora fark ediyor....

evet haklısın , kimisi normal doğuma girmiyo , günü saati belli değil diye, kimisi maddiyatçı davranıyor vs. vs.

canım hayırlısıyla kurtulursunuz ınsallah ıkınızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…