- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
inşallah kolay bir doğum olur canım,epidural yapmıyor benim doktorum,
canım Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun,inşallah ağrısız ,sızısız bir doğum olur...benim tel numaram var sende haber verirsin...
ben de varımmmm tembel oğlumun keyfi yerinde galba :)
10merve vardı 40lı haftalarda naptı doğurdu mu acep
benim doktorumda epidurale sıcak bakmıyor.herşey yolunda gdierse flan diyor ama oyalıyor beni bence.yapacağını zannetmiyorum
canım diğer arkadaşların çoğu sezeryan olduğu için erken oldu doğumları.bizde öyle olsaydık çoktan doğmuştu bizm minişler
Nisan annesi olucam derken Mayıs annesi olucam heralde bende.
Kızlar sabırsız olmayın :) strese sokmayın bebişleri de..
evet haklısın sezeryanın o avantajı var günün saatin belli.. inş bizde beklediğimize değer hayırlısıyla normal sağlıklı kolay bir doğum yaparızz..
Aminn,inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin,ben daha çatı muaynesi de olmadım 38+2 de olacağım,o zaman netlik kazanacak,,,
evet haklısın sezeryanın o avantajı var günün saatin belli.. inş bizde beklediğimize değer hayırlısıyla normal sağlıklı kolay bir doğum yaparızz..
ben bile olmadım 39.haftamdayım.yapmadı önümzdeki salı ypalım dedi
Bazı doktorlar doğum anında yapıyorlarmış , ben olmadım mesela çatı muayenesi..
Gerçi benim doktora göre bacağını açabilen her kadın normal doğururmuş.
Hepimizi Allah kurtarsın..
Bazı doktorlar doğum anında yapıyorlarmış , ben olmadım mesela çatı muayenesi..
aslında öyle ama doktordan doktora fark ediyor....Bazı doktorlar doğum anında yapıyorlarmış , ben olmadım mesela çatı muayenesi..
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
ya bende normal dogum ıstıyorum ama bacagımı acamıyorum kemıklerımın sızısından.dogumda gecermı acaba:sm_confused:
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
ya bende normal dogum ıstıyorum ama bacagımı acamıyorum kemıklerımın sızısından.dogumda gecermı acaba:sm_confused:
aslında öyle ama doktordan doktora fark ediyor....
Geçici bir durumdur canım sen onu kafana takma , benimde gögüs kemiklerim ayrılıyo resmen kızım tekmesiyle ittirdikçe sızlıyo. Doğum kanalına girdimi diye doktora yarın gidicez bakalım , artık girmemişse kanala doktor doğurtucak bizi ama ne şekilde olacağını konuşmadık , normal olsun diye bu kadar bekledik ama hayırlısını istemek en doğrusu..
evet haklısın , kimisi normal doğuma girmiyo , günü saati belli değil diye, kimisi maddiyatçı davranıyor vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?