2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende iştahsızlık başladı ,sizde de öyle mi?sanırım bebek çok yukarıda o yüzden mideme baskı yapıyor....

canım sağlıkla al kucağına inşallah bebişini hayırlısıyla dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz canım.

selam güzel anneler kaç gündür giremedim benim oğlum dünyaya gözlerini açtı.gelen sancılarla gittim doktoruma normal doğum çok istedim ama olmadı hayırlısı.26.04.2010 saat 23:10 genel sezeryanla doğum yaptım.heber vermek istedim.3 kilo 310 gr boy 50cm adı Ayaz Kaan.gayet sağlıklı çok şükür şimdilik bukadar darısı bekleyen güzel annelerin başına tarif edilmez bir duyguymuş:)) çıkıyorum tekrar görüşürüz kızlar

kızlar bende iştahsızlık başladı ,sizde de öyle mi?sanırım bebek çok yukarıda o yüzden mideme baskı yapıyor....

bende aksşne önceden iştahsızdım bu sıralar sürekli bi açlık hissediyorum gerçi yemeği fala yiyemiyorum hemen tıkanıyorum ama çabuk acıkıyorum işte. cokacimcoook

allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. gözünüz aydın canım maşallah Ayaz Kaana

canım tebrık ederım gule gule saglıkla buyut bebısınıalkisalkisalkis

Allah sağlıkla huzurla byütmeyi nasib etsin.maşaallah..

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ....

pancakee göbeğin aşağıya indi mi canım?hissediyormusun?38 den sonra iniyor diyorlar da ondan merak ettim....

valla bilemiyorum pek inmis gibi gelmiyor, zaten kafasi tam yerlesmedi biliyorsun kanala belki ayni seydir ikisi ne bileyim

Tebrik ederim, Ayaz Kaan aramiza hos geldin :)

slm kızlar moralim çok bozuk kontrolümüz vardı
suyumuz azalmış 36+3 üz..ve 1 haftada 100 gr almış pazartesi tekrar gideceğiz eğer suyum azalmış olursa eve bile yollamam dedi korktum üzüldüm normal doğum yapma şansım kalmıyo yani sağlıklı olalım razıyım ama kilosu da zayıf 2750...

merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin

canim, once bir sakin ol. 2 gun once ayni seyi ben yasadim, haftam senden ileri olsa da moralim cok bozuldu. sali gunu suyum cok azalmisti ama doktorum bazen bebegin pozisyonundan su gorulemeyebilir diye ertesi gun tekrar cagirdi. dun sabah gittigimde daha cok suyu oldugunu gorup rahatladik. Minimal de olsa su icmenin faydasi oldugundan bahsetti doktorum, bol bol su ic canin istesin istemesin ic, ve uzanarak dinlen lutfen. moralini de bozma haftaya belki suyu artmis goruceksiniz. kendim bizzat yasamasam inanmazdim.

merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin

tebrik ederim :) gule gule buyutturkbayragi

Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar...doktor kontrolünden geldim...yarın sabah 8.30 da ALLAH izin verirse sezeryanla bebeğim doğacak....doktorum sezeryandan kaçışın yok...eğer istersen zorlarız normal doğuma ama ömür boyu kalçadan sorun yaşarsın dedi....dualarınızı bekliyorum...

canım zaten standart 4 lt su içyorum günlük ve açılmma var mı diye bakmadı bile..sana bakmışmıydı..nts de almadı..

canım zaten standart 4 lt su içyorum günlük ve açılmma var mı diye bakmadı bile..sana bakmışmıydı..nts de almadı..

benim acilmama hep bakiyor, haftaya bakar belki acilma varsa suni sanciyla normal dogumu deneyebilir su tehlikeli olacak kadar azsa. ama belki de suyu iyi cikacak. suyun miktarini olcuyor doktorum 5 in alti ciddi su eksikligi diye kabul edilir dedi,(sali gunu 2.5 carsamba 5.5 cikti ) sana bir rakam soyledi mi olcup ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…