mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
bende oy verdim maşallah kızına çok tatlımrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
Nisan annesi olucam derken Mayıs annesi olucam heralde bende.
Kızlar sabırsız olmayın :) strese sokmayın bebişleri de..
aaa ben yakinim baya sana :) hadi gelsin bebisler sabirsizlanmamak elde mi, kendimi ezelden beri hamile gibi hissediorum artik
selam kızlar..geçmişe bakamadım..bugün doğuracaklar vardı..inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebişlerine..
dualarınızı bekliyorum..yarın 08:00 da sezeryana giriyorum inşallah..korku ve heyecan tavan yapmış durumda...
Allaha emanet ol..
kızlar bende iştahsızlık başladı ,sizde de öyle mi?sanırım bebek çok yukarıda o yüzden mideme baskı yapıyor....
selam güzel anneler kaç gündür giremedim benim oğlum dünyaya gözlerini açtı.gelen sancılarla gittim doktoruma normal doğum çok istedim ama olmadı hayırlısı.26.04.2010 saat 23:10 genel sezeryanla doğum yaptım.heber vermek istedim.3 kilo 310 gr boy 50cm adı Ayaz Kaan.gayet sağlıklı çok şükür şimdilik bukadar darısı bekleyen güzel annelerin başına tarif edilmez bir duyguymuş:)) çıkıyorum tekrar görüşürüz kızlar
selam güzel anneler kaç gündür giremedim benim oğlum dünyaya gözlerini açtı.gelen sancılarla gittim doktoruma normal doğum çok istedim ama olmadı hayırlısı.26.04.2010 saat 23:10 genel sezeryanla doğum yaptım.heber vermek istedim.3 kilo 310 gr boy 50cm adı Ayaz Kaan.gayet sağlıklı çok şükür şimdilik bukadar darısı bekleyen güzel annelerin başına tarif edilmez bir duyguymuş:)) çıkıyorum tekrar görüşürüz kızlar
pancakee göbeğin aşağıya indi mi canım?hissediyormusun?38 den sonra iniyor diyorlar da ondan merak ettim....
slm kızlar moralim çok bozuk kontrolümüz vardı
suyumuz azalmış 36+3 üz..ve 1 haftada 100 gr almış pazartesi tekrar gideceğiz eğer suyum azalmış olursa eve bile yollamam dedi korktum üzüldüm normal doğum yapma şansım kalmıyo yani sağlıklı olalım razıyım ama kilosu da zayıf 2750...
merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
canim, once bir sakin ol. 2 gun once ayni seyi ben yasadim, haftam senden ileri olsa da moralim cok bozuldu. sali gunu suyum cok azalmisti ama doktorum bazen bebegin pozisyonundan su gorulemeyebilir diye ertesi gun tekrar cagirdi. dun sabah gittigimde daha cok suyu oldugunu gorup rahatladik. Minimal de olsa su icmenin faydasi oldugundan bahsetti doktorum, bol bol su ic canin istesin istemesin ic, ve uzanarak dinlen lutfen. moralini de bozma haftaya belki suyu artmis goruceksiniz. kendim bizzat yasamasam inanmazdim.
tebrik ederim :) gule gule buyutturkbayragi
canım zaten standart 4 lt su içyorum günlük ve açılmma var mı diye bakmadı bile..sana bakmışmıydı..nts de almadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?