2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lalen, kalcayla ilgili bir problemin mi var acaba ? doktor niye oyle soyledi?

söylemedi canım ya..açılmama bakmaması enteresan değil mi..açılman varmıydıı canım baktığında..

ne güzel..hadi güzel haberlerini bekliyoruz.Rabbim kolay doğumlar nasib etsin.sağ salim alırsn inş.kucağına..
YARIN DOĞUM YAPACAK TÜM ARKADAŞLARA KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM..
Allah yardımcınız olsun.kalanlara dua etmeyi unutmayınopuyorumnanaktan

benim yoktu acilmam.
ama sen 36 da oldugunu soyledin o sebeple henuz bakmak istememis olabilir erken diye, pazartesi 37 olacaksan bakar belki

pazartesi 37+0 olacağım canım sulu alanlara baktı yeterli şimdilik dedi ölçtü..
ama bunu korursa iyi dedi..

söylemedi canım ya..açılmama bakmaması enteresan değil mi..açılman varmıydıı canım baktığında..

ultrasondanda anlaşılıyor sanırım.belki bebek doğum kanalına inmemiştir.o yüzden bakmamıştır.ben bu hfta gttim bana bakmadı

pancakee göbeğin aşağıya indi mi canım?hissediyormusun?38 den sonra iniyor diyorlar da ondan merak ettim....
canım benim gögüs altımla göbeğimin biraz yukarısına elimle bastırdığımda boşluk oluyo p.tesi sağlık ocğına gitmiştim ebe artık normal demişti aşağı inmesi ben öyle anladım yaniindiğini normalde karnım öyle çok büyük değil
gözün aydın hayırlı evlat olur inş sağlıkla büyüt bebişini
geçmiş olsun inş kiloya takılma bence bak burda kaç kişi dedi ultrasonla gerçek ölçün arasında fark var sağlıkla gelsinler o önemli bence
merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
am,n inş seninde gözün aydınn
allah kurtarsın senide sağlıkla kucağına alırsın inş
iyi aksamlar kizlar :)
iyi akşamlarrrrrrra.s.

Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Masallahi var oglusunun.
Neden normal dogum olmadi? Epidural yerine niye genel anestezi sectin? Sorularimla seni rahatsiz etmek istemiyorum yanlis anlama, senin deneyimlerden ogrenmek icin.

Icini rahat tut. 2.5kg un ustu normale giriyor. Kucuk bebekler cok daha hizli buyuyorlar. Hayirlisiyla, saglikli dogsun buyusun en onemlisi bu.

canım geçmiş olsun,üzülme ,stres yapma bol bol su iç ve sol tarafına yatıp dinlen,kilosu da çok iyi haftasına göre,sağlıklı olsun yeter ...

merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allah sağlıklı vede kolay bir doğum nasip etsin inşallah.

Herkese Merhaba

Allah izin verirse bende mayıs annesi olucam. 35+4 teyim. En son ki kontrolümde 3 hafta önden gidiyorduk. Böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum zorlaşır dedi. Bir dahaki gelişinde kesin karar veririz doğum şekline dedi.Haftaya yine kontrolümüz var. Bakalım nasıl gelişimimiz. 4 kilonun üzerindede olsa acaba denesem mi normal doğumu, yoksa hiç tehlikeye atmadan sezeryan mı olsam Ablamda aynı doktora gitmişti. Yiğenimde 3 hafta önden gidiyordu. Ve sezeryana karar verdiler. 4 500 gr doğmuştu 10 gün erken almasına ragmen doktor.

bence hiç tehlikeye atma bebek içinde tehlike yaratabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…