Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar...doktor kontrolünden geldim...yarın sabah 8.30 da ALLAH izin verirse sezeryanla bebeğim doğacak....doktorum sezeryandan kaçışın yok...eğer istersen zorlarız normal doğuma ama ömür boyu kalçadan sorun yaşarsın dedi....dualarınızı bekliyorum...
benim acilmama hep bakiyor, haftaya bakar belki acilma varsa suni sanciyla normal dogumu deneyebilir su tehlikeli olacak kadar azsa. ama belki de suyu iyi cikacak. suyun miktarini olcuyor doktorum 5 in alti ciddi su eksikligi diye kabul edilir dedi,(sali gunu 2.5 carsamba 5.5 cikti ) sana bir rakam soyledi mi olcup ?
söylemedi canım ya..açılmama bakmaması enteresan değil mi..açılman varmıydıı canım baktığında..
Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar...doktor kontrolünden geldim...yarın sabah 8.30 da ALLAH izin verirse sezeryanla bebeğim doğacak....doktorum sezeryandan kaçışın yok...eğer istersen zorlarız normal doğuma ama ömür boyu kalçadan sorun yaşarsın dedi....dualarınızı bekliyorum...
benim yoktu acilmam.
ama sen 36 da oldugunu soyledin o sebeple henuz bakmak istememis olabilir erken diye, pazartesi 37 olacaksan bakar belki
söylemedi canım ya..açılmama bakmaması enteresan değil mi..açılman varmıydıı canım baktığında..
iyi aksamlar kizlar :)
canım benim gögüs altımla göbeğimin biraz yukarısına elimle bastırdığımda boşluk oluyo p.tesi sağlık ocğına gitmiştim ebe artık normal demişti aşağı inmesi ben öyle anladım yaniindiğini normalde karnım öyle çok büyük değilpancakee göbeğin aşağıya indi mi canım?hissediyormusun?38 den sonra iniyor diyorlar da ondan merak ettim....
gözün aydın hayırlı evlat olur inş sağlıkla büyüt bebişiniselam güzel anneler kaç gündür giremedim benim oğlum dünyaya gözlerini açtı.gelen sancılarla gittim doktoruma normal doğum çok istedim ama olmadı hayırlısı.26.04.2010 saat 23:10 genel sezeryanla doğum yaptım.heber vermek istedim.3 kilo 310 gr boy 50cm adı Ayaz Kaan.gayet sağlıklı çok şükür şimdilik bukadar darısı bekleyen güzel annelerin başına tarif edilmez bir duyguymuş:)) çıkıyorum tekrar görüşürüz kızlar
geçmiş olsun inş kiloya takılma bence bak burda kaç kişi dedi ultrasonla gerçek ölçün arasında fark var sağlıkla gelsinler o önemli benceslm kızlar moralim çok bozuk kontrolümüz vardı
suyumuz azalmış 36+3 üz..ve 1 haftada 100 gr almış pazartesi tekrar gideceğiz eğer suyum azalmış olursa eve bile yollamam dedi korktum üzüldüm normal doğum yapma şansım kalmıyo yani sağlıklı olalım razıyım ama kilosu da zayıf 2750...
am,n inş seninde gözün aydınnmerhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
allah kurtarsın senide sağlıkla kucağına alırsın inşHepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar...doktor kontrolünden geldim...yarın sabah 8.30 da ALLAH izin verirse sezeryanla bebeğim doğacak....doktorum sezeryandan kaçışın yok...eğer istersen zorlarız normal doğuma ama ömür boyu kalçadan sorun yaşarsın dedi....dualarınızı bekliyorum...
iyi akşamlarrrrrrra.s.iyi aksamlar kizlar :)
ben varıııım canım yaa.doğsada rahat etsem artık.hergün ağrılarla uyanıyorum ama bişi yok dahamafoldumben
selam güzel anneler kaç gündür giremedim benim oğlum dünyaya gözlerini açtı.gelen sancılarla gittim doktoruma normal doğum çok istedim ama olmadı hayırlısı.26.04.2010 saat 23:10 genel sezeryanla doğum yaptım.heber vermek istedim.3 kilo 310 gr boy 50cm adı Ayaz Kaan.gayet sağlıklı çok şükür şimdilik bukadar darısı bekleyen güzel annelerin başına tarif edilmez bir duyguymuş:)) çıkıyorum tekrar görüşürüz kızlar
slm kızlar moralim çok bozuk kontrolümüz vardı
suyumuz azalmış 36+3 üz..ve 1 haftada 100 gr almış pazartesi tekrar gideceğiz eğer suyum azalmış olursa eve bile yollamam dedi korktum üzüldüm normal doğum yapma şansım kalmıyo yani sağlıklı olalım razıyım ama kilosu da zayıf 2750...
merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
canım geçmiş olsun,üzülme ,stres yapma bol bol su iç ve sol tarafına yatıp dinlen,kilosu da çok iyi haftasına göre,sağlıklı olsun yeter ...slm kızlar moralim çok bozuk kontrolümüz vardı
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinmerhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
Allah sağlıklı vede kolay bir doğum nasip etsin inşallah.Hepinize hayırlı akşamlar arkadaşlar...doktor kontrolünden geldim...yarın sabah 8.30 da ALLAH izin verirse sezeryanla bebeğim doğacak....doktorum sezeryandan kaçışın yok...eğer istersen zorlarız normal doğuma ama ömür boyu kalçadan sorun yaşarsın dedi....dualarınızı bekliyorum...
Herkese Merhaba
Allah izin verirse bende mayıs annesi olucam. 35+4 teyim. En son ki kontrolümde 3 hafta önden gidiyorduk.Böyle giderse 4 kilonun üzerinde doğar ve normal doğum zorlaşır dedi. Bir dahaki gelişinde kesin karar veririz doğum şekline dedi.Haftaya yine kontrolümüz var. Bakalım nasıl gelişimimiz. 4 kilonun üzerindede olsa acaba denesem mi normal doğumu, yoksa hiç tehlikeye atmadan sezeryan mı olsam Ablamda aynı doktora gitmişti. Yiğenimde 3 hafta önden gidiyordu. Ve sezeryana karar verdiler. 4 500 gr doğmuştu 10 gün erken almasına ragmen doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?