2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba güzel anneler 28 nisan 2010 da yani dün oğlumu kucağıma aldım epidural sezeryan ile durumumuz iyi oğlum 3.300 gr doğdu. bende toparlanmaya çalışıyorum Rabbim hepinize hayırlı doğum nasip etsin
gözünaydın allah analı babalı büyütsün inşallah

hayırlısı olsun canım. sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah.

Icini rahat tut. 2.5kg un ustu normale giriyor. Kucuk bebekler cok daha hizli buyuyorlar. Hayirlisiyla, saglikli dogsun buyusun en onemlisi bu.

ultrasondanda anlaşılıyor sanırım.belki bebek doğum kanalına inmemiştir.o yüzden bakmamıştır.ben bu hfta gttim bana bakmadı

arkadaşlar çok teş.ederm sağolun..
ama içim bi tuhaf bi dr daha görünmekistiyorum dr uma güveniyorum ama içim rahat etsin istiyorum...

bugün doğuma giden tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun, hayılısı ile sağ salim bebeklerine kavuşsunlar inşallah....

günaydınnnnnn
pancakek daha doğurmamışsın :)
bügün doğum yapacakların allah yardımcısı olsun

Günaydın kızlar....
Bugün işyerimde son günüm. İzne ayrılıyorum artık bende. İçim bir tuhaf ama ya...

günaydınnnnnn
pancakek daha doğurmamışsın :)
bügün doğum yapacakların allah yardımcısı olsun

evet sekerim bildin, dogurmadim. kaldim ben boyle :)

Günaydın kızlar....
Bugün işyerimde son günüm. İzne ayrılıyorum artık bende. İçim bir tuhaf ama ya...

Ooh, bosver dusunme hicbirseyi, iznin tadini cikar, birsey sorucam ben 40+0 da dogum yapmazsam sayet, yine de dogum sonrasi iznim mi baslayacak acaba ?

evet sekerim bildin, dogurmadim. kaldim ben boyle :)

Ooh, bosver dusunme hicbirseyi, iznin tadini cikar, birsey sorucam ben 40+0 da dogum yapmazsam sayet, yine de dogum sonrasi iznim mi baslayacak acaba ?

İşten ayrılmakda zor geliyor bana:))
Canım izin süren başlıyor diye biliyorum ama yanlış da bilebilirim. Daha iyi bilenler vardır onlara soralım istersen.-tatlicadiarzu-

kızlar yaaa bendeki şu reflü şikayeti bitmedi gitti yaaa, sanki günden güne artıo. güya bebek aşağı inince reflüde biter diyolardı hani benim oğlan kanala girmiş dedi doktor ama hala midem fokur fokur yaaa.. bıktım valla.benneyaptımki:çok üzgünüm:

kız pankek senin bişi kalmamış, doktorun ne dio ne karar aldınız?

Tiff im, bebegin suyu biraz azalmis durumda ama pazartesiye kadar idare eder dedi dokorum, pazartesiyi bekliyoruz en kotu suni sanciyla deneyecegiz ama isim yas o konuda da acilmam yoktu cunku en son

benim istegim pazartesiden once hop diye kendisinin gelmesi hayirlisiyla :)

ay canım yaaa rabbim gönlüne göre versin inşşş. kızz çıksana sen dışarı oturma öle pc başında, 2 saat felan yürüyüş yap, süreci hızlandır bari haftasonuna kadar.bide hurma ye bol bol.

bugün kontrolüm var ve doğum şekline karar verecek doktor, heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…