2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hepınızeee
pancakee bence senın bebıs ılk mayıs bebegı olmak ıstıyo ondan gelmıyo ben anladım canım boga burcu olcak ya ınatcı bıraz

yahu neler yapiyorum bir bilsen, jimnastik hareketleri, squat diye bir hareket var bak netten hizlandiriyormus onu yapiyorum, deli gibi hurma yiyorum...
insallah gelir kendisi..

bugün kontrolüm var ve doğum şekline karar verecek doktor, heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

ipeknil :) ama belirsizlik bitecek bak en azindan oyle mi boyle mi diye haydin hayirlisi :) oglunu da buyumus goreceksin bugun

Günaydın hepınızeee
pancakee bence senın bebıs ılk mayıs bebegı olmak ıstıyo ondan gelmıyo ben anladım canım boga burcu olcak ya ınatcı bıraz

cok tatlisin arcak :) ya da tam gununde dogacak 2 mayis, dakik cocuk randevularina sadik :)

ayyy nolacak acabaaa delikafadulden

pancakee, inşallah dediğin gibi olur ve büyümüştür küçük bey :))
bu arada senin oğlan cidden dakik olacak, baksana ısrarla gününü bekliyor

ayrıca da populer bı cocuk olcak baksana hepımızı kendısıne odakladı sahneye cıkacak dıye beklıyoz bızde buyrunnnnnnnnn yumurcak saglıkla gelsın de ınsallah gerısı onemlı deıl canım 41-42 haftada olanlarda var yanıı benımkıde senın gıbı zamanında gelsın ıstıyom dınelenıyom ben ıyıyım boyle hurma bıle yemıyom yanı tetıklemesın dıye :roflol:

yahu neler yapiyorum bir bilsen, jimnastik hareketleri, squat diye bir hareket var bak netten hizlandiriyormus onu yapiyorum, deli gibi hurma yiyorum...
insallah gelir kendisi..

tatlıcım aklıma geldi bakkk dün doğal doğum sitesinde okudum, doğum koçu doğumu gecikmiş bi hamileye tenis topuna oturma egzersizi vermiş. valla nasıl yapıldığını bilmiyorum ama araştırsana onu da bir. çok kolay doğum yapmış kadın.

günaydınlarrr...yeni doğumlar olmuş ne güzel...

pancakee bebeğin randevularına sadık sözünün eri olacak bak:)) sağlıkla gelsin...

benimde bugün kontrolüm var..oğluşumu görücem..çok özledim....drumuz neler söylicek bakalım..umarım iğnemi ve progestanı keser...güzel haberler verir..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar herkese.

40ına gelenler var doğurmamış ben en iyisi sızlanmyım daha doğuramadım diye:))

bu arada yeni doğum yapan ark.lar olmuş gözünüz aydınnn hepinisinnn..

Pancakee, seninki galiba gerçekten ilk mayıs bebeği olacak :))) Bir de dediğim dedik bir boğa... Şimdiden kendi kurallarını oynuyor baksana :)))

ıpeknil ve Mthp güzel haberleri bekliyoruzzzz

hayırlı haberlerle gel inşallah...

kızlar ya bende akıntı baya fazla oluyo 4-5 gündür? sizde var mı yoksa enfeksiyon falan mı acaba?

özlemcim ,selnacım inşallah güzel haberler alırım sizinlede paylaşırım...
dr son kontrolde bu sefer doğumu planlıcamızı söylemişti heyecanlıyım..:))

nidah aynı şey 1 haftadır bende de var..bugün söylicem dr bakalım ne dicek...

GÜNAYDIN...

canım hayırlı haberlerle gel...büyümüştür oğluşun...

ipeknil ve mhtp hayırlı haberlerle gelin inşş..

Pancakee, seninki galiba gerçekten ilk mayıs bebeği olacak :))) Bir de dediğim dedik bir boğa... Şimdiden kendi kurallarını oynuyor baksana :)))

İpeknil ve Mthp güzel haberleri bekliyoruzzzz

sağolun kızlar, inşallah...

kızlar ya bende akıntı baya fazla oluyo 4-5 gündür? sizde var mı yoksa enfeksiyon falan mı acaba?

akıntı bende de var, renksiz ve kokusuz olunca sorun yok sanırım..

hayırlı haberlerini bekliyoruz... benim de bugün doğum şeklim kesinleşecek inşallah. hepimiz için hayırlısı...

şimdi netten baktım da doğuma yakın dönemde oluyor diyo. ben de pzt. doktora soracağım inş doğuma yakınızdır:) sanki hiç çıkmıcakmış gibi gelio oğluşumm:)

hayırlı haberlerini bekliyoruz... benim de bugün doğum şeklim kesinleşecek inşallah. hepimiz için hayırlısı...

hadi hayırlısı canım..güzel haberlerle inşallah...gönlüne göre olsun....

benim sıpam yan duruyodu sanırım iki gündür ayaklar aşağıya geldi...sezeryan galiba benim...

şimdi netten baktım da doğuma yakın dönemde oluyor diyo. ben de pzt. doktora soracağım inş doğuma yakınızdır:) sanki hiç çıkmıcakmış gibi gelio oğluşumm:)

senin doğum yakın da oluyor benim daha var..
ayy fitil falan vermese bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…