ay canım yaaa rabbim gönlüne göre versin inşşş. kızz çıksana sen dışarı oturma öle pc başında, 2 saat felan yürüyüş yap, süreci hızlandır bari haftasonuna kadar.bide hurma ye bol bol.
bugün kontrolüm var ve doğum şekline karar verecek doktor, heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
Günaydın hepınızeee
pancakee bence senın bebıs ılk mayıs bebegı olmak ıstıyo ondan gelmıyo ben anladım canım boga burcu olcak ya ınatcı bıraz
yahu neler yapiyorum bir bilsen, jimnastik hareketleri, squat diye bir hareket var bak netten hizlandiriyormus onu yapiyorum, deli gibi hurma yiyorum...
insallah gelir kendisi..
bugün kontrolüm var ve doğum şekline karar verecek doktor, heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile
ipeknil ve mhtp hayırlı haberlerle gelin inşş..
günaydınlarrr...yeni doğumlar olmuş ne güzel...
pancakee bebeğin randevularına sadık sözünün eri olacak bak:)) sağlıkla gelsin...
benimde bugün kontrolüm var..oğluşumu görücem..çok özledim....drumuz neler söylicek bakalım..umarım iğnemi ve progestanı keser...güzel haberler verir..
kızlar ya bende akıntı baya fazla oluyo 4-5 gündür? sizde var mı yoksa enfeksiyon falan mı acaba?
GÜNAYDIN...
canım hayırlı haberlerle gel...büyümüştür oğluşun...
ipeknil ve mhtp hayırlı haberlerle gelin inşş..
Pancakee, seninki galiba gerçekten ilk mayıs bebeği olacak :))) Bir de dediğim dedik bir boğa... Şimdiden kendi kurallarını oynuyor baksana :)))
İpeknil ve Mthp güzel haberleri bekliyoruzzzz
kızlar ya bende akıntı baya fazla oluyo 4-5 gündür? sizde var mı yoksa enfeksiyon falan mı acaba?
özlemcim ,selnacım inşallah güzel haberler alırım sizinlede paylaşırım...
dr son kontrolde bu sefer doğumu planlıcamızı söylemişti heyecanlıyım..:))
nidah aynı şey 1 haftadır bende de var..bugün söylicem dr bakalım ne dicek...
hayırlı haberlerini bekliyoruz... benim de bugün doğum şeklim kesinleşecek inşallah. hepimiz için hayırlısı...
şimdi netten baktım da doğuma yakın dönemde oluyor diyo. ben de pzt. doktora soracağım inş doğuma yakınızdır:) sanki hiç çıkmıcakmış gibi gelio oğluşumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?