senin doğum yakın da oluyor benim daha var..
ayy fitil falan vermese bari..
pancakee, inşallah dediğin gibi olur ve büyümüştür küçük bey :))
bu arada senin oğlan cidden dakik olacak, baksana ısrarla gününü bekliyor
ayrıca da populer bı cocuk olcak baksana hepımızı kendısıne odakladı sahneye cıkacak dıye beklıyoz bızde buyrunnnnnnnnn yumurcak saglıkla gelsın de ınsallah gerısı onemlı deıl canım 41-42 haftada olanlarda var yanıı benımkıde senın gıbı zamanında gelsın ıstıyom dınelenıyom ben ıyıyım boyle hurma bıle yemıyom yanı tetıklemesın dıye :roflol:
tatlıcım aklıma geldi bakkk dün doğal doğum sitesinde okudum, doğum koçu doğumu gecikmiş bi hamileye tenis topuna oturma egzersizi vermiş. valla nasıl yapıldığını bilmiyorum ama araştırsana onu da bir. çok kolay doğum yapmış kadın.
günaydınlarrr...yeni doğumlar olmuş ne güzel...
pancakee bebeğin randevularına sadık sözünün eri olacak bak:)) sağlıkla gelsin...
benimde bugün kontrolüm var..oğluşumu görücem..çok özledim....drumuz neler söylicek bakalım..umarım iğnemi ve progestanı keser...güzel haberler verir..
Pancakee, seninki galiba gerçekten ilk mayıs bebeği olacak :))) Bir de dediğim dedik bir boğa... Şimdiden kendi kurallarını oynuyor baksana :)))
İpeknil ve Mthp güzel haberleri bekliyoruzzzz
EFLATUN24 nickli arkadaşımız bu sabah saat 8 de epidural sezeryanla doğum yapmış.Kızı 3160 kg. 50 cm miş. sizlere selamı var....
gözü aydın,maşşallah birde üzlüyordu tek arterle besleniyor zayıf olcaak diye,maşallahhı va kızınınEFLATUN24 nickli arkadaşımız bu sabah saat 8 de epidural sezeryanla doğum yapmış.Kızı 3160 kg. 50 cm miş. sizlere selamı var....
yok canım içimizi ferah tutalım bişe yoktur inş.
doğurcanmı yoksa kıs
EFLATUN24 nickli arkadaşımız bu sabah saat 8 de epidural sezeryanla doğum yapmış.Kızı 3160 kg. 50 cm miş. sizlere selamı var....
slm farbetter sen doğum yapmışmıydın ?
yok yapmadım cnmkaydirigubbakcemile3 dur hemen gelmesin 37.haftayı bitirelim barikaydirigubbakcemile3
pardon tickerini görmemişim :))))
benim üç gündür sabah bulantılarım oluyo çıkarıyorum , normalmi acaba bilen var mı
cnm ben pek bilmem ama ay başı kuzenimin eşi dogum yapmıştı..
gece çok kusunca korkmuş hastaneye getirmişler öyle girdi doğuma..sancısı fln yoktu gününü bekliyordu..
hayırlısıyla dogur inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?