2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EFLATUN24 nickli arkadaşımız bu sabah saat 8 de epidural sezeryanla doğum yapmış.Kızı 3160 kg. 50 cm miş. sizlere selamı var....

pancakee, inşallah dediğin gibi olur ve büyümüştür küçük bey :))
bu arada senin oğlan cidden dakik olacak, baksana ısrarla gününü bekliyor

:) valla ya ipeknil bekliyorum bakalim

:) hehe
artik cok da dinlenme canim normal dogum haftalarina girdin rahat ol :)

nasil yahu neremle oturcam tenis topuna anlamadim yahu :S

insallah oyle olur tesekkurler :) oglusunu gor guzel haberlerle gel insallah

Pancakee, seninki galiba gerçekten ilk mayıs bebeği olacak :))) Bir de dediğim dedik bir boğa... Şimdiden kendi kurallarını oynuyor baksana :)))

İpeknil ve Mthp güzel haberleri bekliyoruzzzz

valla bilmiyorum TIFF pesimde burun farkiyla bilemedim yani

EFLATUN24 nickli arkadaşımız bu sabah saat 8 de epidural sezeryanla doğum yapmış.Kızı 3160 kg. 50 cm miş. sizlere selamı var....

oh oh tebrik ederim masallah :)

gözü aydın,maşşallah birde üzlüyordu tek arterle besleniyor zayıf olcaak diye,maşallahhı va kızının
gökkuşak doğurdu galiba,gelmedi kontrolden sonra

Günaydın kızlar.Herkes iyidir umarım.2 bebişimiz daha olmuş.Analı babalı büyüsünler

yok canım içimizi ferah tutalım bişe yoktur inş.

doğurcanmı yoksa kıs

anacım yaşayabilecekse doğurcam hemen :)) sıpam alt tarafıma vurdukça aha doğurcam fırlıcak çocuk diyorum zaten...:)))
şaka bir yana vücudum iflas etmek üzere..ilaçlardan kaşıntı halindeyim...iğneden kevgire döndün..srekli sola yatmaktan şeklim bozuldu...

eşimde diyor: yaşayabileceği en erken zamanda alsınlar..ağrılar korkular bitsin diyor...

selma kızlar.

doğum yapanlar hayırlı olsun. sağlıkla büyütsünler bebeişlerini. doğuma gidenlerde var onlarıda allah kurtarsın.

doktora gidecek olanlarda kiloyu doğum şeklini takmayın fazla kafanıza bebeğinize kavuşma anını düşünün.

selam kızlar doğum yapan anneleri tebrik ediyorum darısı bizlerin başına,bende geceleri uyumakta zorlanıyorum bir sağ bir sola dönüyorum bebeğimi sıkıştırıcam diye korkuyorum birde tansiyonum dün çok düşüktü 10/5 ti başım çok döndü

slm kızlar,
doğum yapanları tebrik ediyorum
bugün gidenleri allah kurtarsın
biz normali bekliyoruz bakalım ne zaman olcak

pardon tickerini görmemişim :))))

benim üç gündür sabah bulantılarım oluyo çıkarıyorum , normalmi acaba bilen var mı

cnm ben pek bilmem ama ay başı kuzenimin eşi dogum yapmıştı..
gece çok kusunca korkmuş hastaneye getirmişler öyle girdi doğuma..sancısı fln yoktu gününü bekliyordu..

hayırlısıyla dogur inşallahopuyorumnanaktan

anladım canım ,doğum yaklaştığı için olabilir yani ,zaten hamilelğin başından beri ishalim doktor bişey olmaz diyo,yememe dikkat ediyorum allahtan da ne bende ne bebikte bi sorun yok herşey iyi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…