2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar. bizde doktordan geldik şimdi. moralim bozuk biraz. geçen hafta gittiğimizde 4 mayısda bebeği alalım demişti. bugün nst çok problem oldu benim için 3 kez girdim en sonuncusu ancak normal çıktı. iğne yaptılar bana. 5 mayısda kontrole çağırdı henüz almıycam dedi. geçen hafta bebek 3ü geçmiş artık doğurabilirsin demişti şimdi biraz daha dursun küçük daha dedi.
çıktığımdan beri ağlıyorum çok canım sıkıldı ne oldu acaba ya ciğer geliştirici iğne yaptılar sordum neoldu diye korkma normal dedi hemşire.
bilmiyorumkismile mafoldumben

geçmiş olsun canım sıkma canını bunda kötü bişey yok biraz daha gelişsin diye bekletmişlerdir daha iyi anne karnında zamanından önce almak iyi bişey değil

alla alla şaşırdım canım niye böyle olduki ,inş bi sorun yoktur ben nts ye falan girmedim o yüzden bişiy diyemiycem ama içini ferah tut beslenmene dikkat et herşey iyi olur üzülme ,senin doktorun şu kiloya takık olanmıydı yoksa karıştırıyormuyum ?

bak sen yat bi güzel dinlen bol bol ye iç üzülme herşey güzel olcak zaten bebişin yeterince büyüdü iğnede yapmışlar iki güne etki ediyomuş iğne

üzülme canım yaa..önemli bişi olsaydı söylerlerdi sana merak etme.olsun gec olması daha iyi.bebek daha güzel büyür.
kilosu normalmiymiş??

Canım ben de sana bakmaya girmiştim tam. Sıkma canını sen ya,normaldir herşey. Beklemesi gerekiyor demek ki daha, sen üzülünce bebeğinide etkiliyosun şimdi. Sağlıklı olsun da geç gelsin sorun değil. Kilosunu filan söylemedi mi bu hafta? NST ye neden 3 kez girdin? Üzülme ama nolur ya

geçmiş olsun canım sıkma canını bunda kötü bişey yok biraz daha gelişsin diye bekletmişlerdir daha iyi anne karnında zamanından önce almak iyi bişey değil
öyle tabi ne kadar durursa iyi diye teselli ediyorum kendimi bende

evet canım kiloya tatkık olandı benim dr. ama 1 aydır falan artık bıraktık kilo meselesini çok dikkat ediyorum yediklerimede muzumu pekmezimi yumurtamı ihmal etmiyorum ama böyle oldu anlamadım bişey bilmiyorumkismile
çarşambaya kadar iyice bakıcam kendime pek kalkmıycam bu sıralar çok yoruldum evde temizlik falan yapılmıştı. eşimde kızdı artık bişey yapmıycam.

özlemcim sıkma canını, çok önemli bişey olsaydı drun sana muhakkak söylerdi saklamaz
merak etme biraz kendine iyi bak bu aralar birdahakı kontrole bişe çıkmıcak görürsün

üzülme canım yaa..önemli bişi olsaydı söylerlerdi sana merak etme.olsun gec olması daha iyi.bebek daha güzel büyür.
kilosu normalmiymiş??

kilosunu söylemedi nstde kalp atışları normal çıkmadı bebğimin o yüzden 3 kere girdim en sonuncusunda normal çıktı normal olduğu için gönderiyorum seni dedi. suyum falan çok normalmiş bi sıkıntı yokmuş ama erken almayalım dedi işte.
eşim kızıyo üzülüyorum diye ama napıyım elimde değil en ufak bi olumsuzluk üzdü beni böylesi daha iyi olucak bebeğimin için demekki

bende bu salı gittiğimde doktor zayıf dedi bebek için.halbuki yememe dikkat ediyorum.bazen böyle sıkıntılar olabiliyor.az kalmış zaten.canımı sıkmamaya çalışıyorum.sende öyle yap.düzenli ye.büyür bebişin merak etme

sen nasılsın ,daha varmış senin günün baya ben senin gibiyken önde olanlara çok özeniyodum :))))

bende öyle su rakamlar cogalsın şafagım azalsın istiyorumkaydirigubbakcemile3

canım benm telaş yapma bak normal demişler..aglayıp üzülüp bebişinide üzme hayırlıısyla al kucagına inşallah cnm

aman canım dikkat et ,iyi bari herşeyini yiyomuşsun ondan sordum canım doktoru, yat canım tv izle düşünme hiç bişiy olmaz kilosu önemli değil sağlıklı olsun,durabildiği kadar dursun karnında

inşallah canım bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilosu falan önemli değil zaten hepsi zamanında sağlıkla gelsinler.

Özlemcim Bülent bey iş yapma filan diye tembihledi mi seni? Çatı muayenesi filan yapmadı değil mi? Ben de akşam gideceğim bakalım, hayırlısı olsun hakkımızda.

Özlemcim Bülent bey iş yapma filan diye tembihledi mi seni? Çatı muayenesi filan yapmadı değil mi? Ben de akşam gideceğim bakalım, hayırlısı olsun hakkımızda.

yok canım hiç şöyle yap şunu yap bunu yapma diye bişey demedi çatı muaynesi falanda yapmadı. ben kedi kendime dinleniyim kalkmıyım diyorum. çarşambaya kadar bakıyım kendime biraz. ozaman kadar gelmezse bebiş tabi. suyun gelebilir korkma ozaman hemen alırız falan dedi.
sen güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Çok önemli bişey olsaydı mutlaka uyarırdı seni, o yüzden sıkma sen canını. Bakalım biz napacağız bu hafta. Ben hafta sonu annemlerde olacağım. Yazarım inşallah durumu.

valla buraya yazdım rahatladım biraz sağolun kızlar hepiniz. opuyorumnanaktan
nuremcim sende fırsat bulursan yaz mutlaka gzel haberlerini bekliyorum.

Selam kızlarrrr opuyorumnanaktan

Özlem'cim üzülme bunlar olağan şeyler nst çekiminde sancıların olduğunu görünce bebek için iğne yapıyorlar bende de oldu aynısı ve hemen ciğerleri geliştirici iğne yaptılar fakat benim sancılar durmadığı için mecburen bebeğimi aldılar o bebek için yapılan iğne bir kaç saat içinde etkisini gösteriyormuş fakat senin ağrın geçmiş bir problem yok doğum öncesi stres yapma bebek etkilenir rahat ol lmaz:

saol canım rahat olmaya çalışıyorum bende herşeyin hayırlısı
senin bebiş nasıl bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…