anladım canım ,doğum yaklaştığı için olabilir yani ,zaten hamilelğin başından beri ishalim doktor bişey olmaz diyo,yememe dikkat ediyorum allahtan da ne bende ne bebikte bi sorun yok herşey iyi maşallah
maşallah cnm önemli olanda bu zaten..opuyorumnanaktan
selam kızlar. bizde doktordan geldik şimdi. moralim bozuk biraz. geçen hafta gittiğimizde 4 mayısda bebeği alalım demişti. bugün nst çok problem oldu benim için 3 kez girdim en sonuncusu ancak normal çıktı. iğne yaptılar bana. 5 mayısda kontrole çağırdı henüz almıycam dedi. geçen hafta bebek 3ü geçmiş artık doğurabilirsin demişti şimdi biraz daha dursun küçük daha dedi.
çıktığımdan beri ağlıyorum çok canım sıkıldı ne oldu acaba ya ciğer geliştirici iğne yaptılar sordum neoldu diye korkma normal dedi hemşire. bilmiyorumkismile mafoldumben
selam kızlar. bizde doktordan geldik şimdi. moralim bozuk biraz. geçen hafta gittiğimizde 4 mayısda bebeği alalım demişti. bugün nst çok problem oldu benim için 3 kez girdim en sonuncusu ancak normal çıktı. iğne yaptılar bana. 5 mayısda kontrole çağırdı henüz almıycam dedi. geçen hafta bebek 3ü geçmiş artık doğurabilirsin demişti şimdi biraz daha dursun küçük daha dedi.
çıktığımdan beri ağlıyorum çok canım sıkıldı ne oldu acaba ya ciğer geliştirici iğne yaptılar sordum neoldu diye korkma normal dedi hemşire. bilmiyorumkismile mafoldumben
öyle tabi ne kadar durursa iyi diye teselli ediyorum kendimi bendegeçmiş olsun canım sıkma canını bunda kötü bişey yok biraz daha gelişsin diye bekletmişlerdir daha iyi anne karnında zamanından önce almak iyi bişey değil
alla alla şaşırdım canım niye böyle olduki ,inş bi sorun yoktur ben nts ye falan girmedim o yüzden bişiy diyemiycem ama içini ferah tut beslenmene dikkat et herşey iyi olur üzülme ,senin doktorun şu kiloya takık olanmıydı yoksa karıştırıyormuyum ?
bak sen yat bi güzel dinlen bol bol ye iç üzülme herşey güzel olcak zaten bebişin yeterince büyüdü iğnede yapmışlar iki güne etki ediyomuş iğne
üzülme canım yaa..önemli bişi olsaydı söylerlerdi sana merak etme.olsun gec olması daha iyi.bebek daha güzel büyür.
kilosu normalmiymiş??
Canım ben de sana bakmaya girmiştim tam. Sıkma canını sen ya,normaldir herşey. Beklemesi gerekiyor demek ki daha, sen üzülünce bebeğinide etkiliyosun şimdi. Sağlıklı olsun da geç gelsin sorun değil. Kilosunu filan söylemedi mi bu hafta? NST ye neden 3 kez girdin? Üzülme ama nolur ya
öyle tabi ne kadar durursa iyi diye teselli ediyorum kendimi bende
evet canım kiloya tatkık olandı benim dr. ama 1 aydır falan artık bıraktık kilo meselesini çok dikkat ediyorum yediklerimede muzumu pekmezimi yumurtamı ihmal etmiyorum ama böyle oldu anlamadım bişey bilmiyorumkismile
çarşambaya kadar iyice bakıcam kendime pek kalkmıycam bu sıralar çok yoruldum evde temizlik falan yapılmıştı. eşimde kızdı artık bişey yapmıycam.
sen nasılsın ,daha varmış senin günün baya ben senin gibiyken önde olanlara çok özeniyodum :))))
öyle tabi ne kadar durursa iyi diye teselli ediyorum kendimi bende
evet canım kiloya tatkık olandı benim dr. ama 1 aydır falan artık bıraktık kilo meselesini çok dikkat ediyorum yediklerimede muzumu pekmezimi yumurtamı ihmal etmiyorum ama böyle oldu anlamadım bişey bilmiyorumkismile
çarşambaya kadar iyice bakıcam kendime pek kalkmıycam bu sıralar çok yoruldum evde temizlik falan yapılmıştı. eşimde kızdı artık bişey yapmıycam.
bende bu salı gittiğimde doktor zayıf dedi bebek için.halbuki yememe dikkat ediyorum.bazen böyle sıkıntılar olabiliyor.az kalmış zaten.canımı sıkmamaya çalışıyorum.sende öyle yap.düzenli ye.büyür bebişin merak etme
Özlemcim Bülent bey iş yapma filan diye tembihledi mi seni? Çatı muayenesi filan yapmadı değil mi? Ben de akşam gideceğim bakalım, hayırlısı olsun hakkımızda.
yok canım hiç şöyle yap şunu yap bunu yapma diye bişey demedi çatı muaynesi falanda yapmadı. ben kedi kendime dinleniyim kalkmıyım diyorum. çarşambaya kadar bakıyım kendime biraz. ozaman kadar gelmezse bebiş tabi. suyun gelebilir korkma ozaman hemen alırız falan dedi.
sen güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Selam kızlarrrr opuyorumnanaktan
Özlem'cim üzülme bunlar olağan şeyler nst çekiminde sancıların olduğunu görünce bebek için iğne yapıyorlar bende de oldu aynısı ve hemen ciğerleri geliştirici iğne yaptılar fakat benim sancılar durmadığı için mecburen bebeğimi aldılar o bebek için yapılan iğne bir kaç saat içinde etkisini gösteriyormuş fakat senin ağrın geçmiş bir problem yok doğum öncesi stres yapma bebek etkilenir rahat ollmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?