2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol teyzesi çok iyi artık biraz sıkıntın çekti ama şükür şimdi daha iyi darısı sizlerin başına sürekli dualarımdasınız :Saruboceq:

maşallah eyşana aman iyi olsun.
bizde sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
sen epidural sezeryan olmuştun dimi. benimde büyük ihtimal öyle olucak. rahat oldumu canım nasıldı ağrı sızı yaşadınmı.

valla buraya yazdım rahatladım biraz sağolun kızlar hepiniz. opuyorumnanaktan
nuremcim sende fırsat bulursan yaz mutlaka gzel haberlerini bekliyorum.

durumumuz baya benziyor sanırım, ben de bugün gittim dra, daha önce szeryan olursa 5 i diye karar vermiştik, çatı muayenesi yaptı sezeryane karar verdi dr ama 5 i erken, bekleyelim biraz daha dedi. ben de üzüldüm. kilosunu ve boyunu da söylemedi (
5 inde kontrole gel, duruma göre karar verelim dedi

özlem çok geçmiş olsun canım,üzülme sancın felan çıkmıştır ya da sen NST ye girdiğinde bebişin uyuyodur,doktorun ondan kalsın demiştir biraz daha,hem kalması daha iyi,,,bir sorun olsaydı mutlaka söylerdi,bol bol dinlen annesi...az kaldı kavuşmanıza...

canım aynıymş durumumuz. demekki bizim bebişler biraz daha bekliycek. üzüldüm bende canım sıkıldı sanki bi anomallik var gibi geldi ama napalım bekliycez herşeyin hayırlısı canım

canım hayırlı olsun doğum şeklin netlik kazanmış,bebişler biraz daha kalmak istiyor anne karnında galiba.üzülme canım,ne kadar durursa o kadar iyi olur...

üzülme canım ya anne karnında biraz daha kalması daha iyi.. neden sezeryan demişti doktorun_? çatı muayensinden sonra mı sezeyana karar verdiniz

sağol canım. işte kafam karıştı napyım üzüldüm. ama burda rahatladım sizlerin sayesinde
şimdi dinleniyorum işte.

canım aynıymş durumumuz. demekki bizim bebişler biraz daha bekliycek. üzüldüm bende canım sıkıldı sanki bi anomallik var gibi geldi ama napalım bekliycez herşeyin hayırlısı canım

benim de canım sıkıldı, zaten nst de hemşireler kendi aralarında bi şeyler konuştu, sorun mu var dedim, yok dediler ama tedirgin oldum. doktor 5 ine kesin demişti şimdi erken deyince bebekte sorun varmış gibi geldi hayırısı tabi canım hakkımızda...
bir de 5inde aç gel sancı durumuna göre hemen de alabilirim dedi... can sıkıntısından kiloyu boyu soramadım o da söylemedi zaten...

canım hayırlı olsun doğum şeklin netlik kazanmış,bebişler biraz daha kalmak istiyor anne karnında galiba.üzülme canım,ne kadar durursa o kadar iyi olur...

sağol canım, tabi anne karnında kaldığı her gün kardır ama şimdi dr karar değiştirince tedirgin oldum..

üzülme canım ya anne karnında biraz daha kalması daha iyi.. neden sezeryan demişti doktorun_? çatı muayensinden sonra mı sezeyana karar verdiniz

evet canım, çatı muayenesi yapalım karar verelim dedi, sezeryan daha uygun dedi muayeneden sonra...

ozlmgkhn ve ipeknil
uzulmeyin arkadaslar, 40 haftaya ne kadar yakin olursa o kadar iyi zaten bence ilk etapta doktorlariniz erken tarih vermisler. planli sezaryenlerde bile 39+0 dan once olmamasi daha iyi diye biliyorum

geçmiş olsun ipek sıkma canını böyle ufak problemlerle karşılaşıcağız Allah başka dert vermesin hem biraz daha kalsın bebişin karnında inan orda daha iyi gelişimini tamamlar hem sezeryanda doktorlar bebekleri erken alıyor biliyorsun 1 hafta 2 hafta gibi demekki daha vakti varmış bebeğinin

hayırlısı olsun canım
bende hemen ağlama moduna girince bişey soramadım hemen iğne falan yapınca tedirgin oldum kilosu boyu nasıl bilmiyorum bende.
belki 5inde gelir senin bebiş hayırlısı canım.

sağol canım. işte kafam karıştı napyım üzüldüm. ama burda rahatladım sizlerin sayesinde
şimdi dinleniyorum işte.

sordun mu peki doktoruna neden diye?NST de sancın felan var,ya da bebeğin hareketleri şöyle diye birşeyler söylemedi mi?

ozlmgkhn ve ipeknil
uzulmeyin arkadaslar, 40 haftaya ne kadar yakin olursa o kadar iyi zaten bence ilk etapta doktorlariniz erken tarih vermisler. planli sezaryenlerde bile 39+0 dan once olmamasi daha iyi diye biliyorum

bi aksilik olmasında ne kadar kalırsa göbüşlerimizde iyi tabi hayırlısı hakkımızda

sordun mu peki doktoruna neden diye?NST de sancın felan var,ya da bebeğin hareketleri şöyle diye birşeyler söylemedi mi?

nst normal çıkmadı bebğin hareketleri ve kalp atışlarını zayıf buldu. 3 kez girdim nstye 3.sünde herşey normal çıktı. eğer bu normal olmasaydı göndemicektim seni dedi ama normal bi sorun yok gidebilirsin dedi. ciğer geliştirici iğne yaptılar ondan sonrada

ozlmgkhn ve ipeknil

haklısın tabi, ne kadar kalsa o kadar iyi ama yine de tedirgin oldum...

aslında sata göre 11 gün erken oluyordu ayın 5 i, hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah...

hayırlısı olsun canım
bende hemen ağlama moduna girince bişey soramadım hemen iğne falan yapınca tedirgin oldum kilosu boyu nasıl bilmiyorum bende.
belki 5inde gelir senin bebiş hayırlısı canım.

ben de hemen o moda girdim valla, hepimiz için hayrlısı neyse o olsun inşallah. en azından doğum şeklim kesinleşmiş oldu...

valla ben de burada anlatınca biraz rahatladım...

takma kafana fazla 2 gün önce bende nst ye girdim hemşire dediki bebeğin uyuyor dedi uyandıralım dedi bana oksijen verdi 5-10 dakika hakikatende uyandı olurmuş böyle şeyler sen cevabını alamadığın için moralin bozulmuş canım sıkma canını Allah izniyle alırız kuacağımıza yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…