takma kafana fazla 2 gün önce bende nst ye girdim hemşire dediki bebeğin uyuyor dedi uyandıralım dedi bana oksijen verdi 5-10 dakika hakikatende uyandı olurmuş böyle şeyler sen cevabını alamadığın için moralin bozulmuş canım sıkma canını Allah izniyle alırız kuacağımıza yavrularımızı
hareketleri takmıyorum zaten çünkü ben hissediyorm hareketleri bütün gece uyutmadı hatta cadım. herşeyden korkuluyo işte zaten panik bi insanm ayın 5ini bekliycem işte canım herşey iyi olur hepimiz için inşallah.
slm kızlar nasılsınız..canım çok sıkkın bugün...güya rahat olsun hemen ayağa kalkayım die normal doğum yaptım..ama başıma bela olucak gibi...geçen kontrolumde dış dikişler enfeksiyon kapmış dedi dr.um 2 ayrı antibiyotik yazdı mutlaka kullan yoksa açıp tekrar d,kmek zorunda kalırız dedi..tam acısı geçiyo iyileşiyo derken bugün baktım hala iltihaplı..salı günü randevum var çok korkuyorum..ağla ağla bihal oldum...okadar özene rağmen düzelmiyo
ant geçmiş olsun canım
hoşgeldin canım geçmiş olsun bak görüyormusun normal sağlıklı diye normal yaptın şimdide bunlarla uğraşıyorsun,ilaçlarını kullan faydası mutlaka olur acaba hast.mi iltihap kaptın yoksa evdemi gerçi çok hassas bölge ne kadar dikkat etsende
slm kızlar nasılsınız..canım çok sıkkın bugün...güya rahat olsun hemen ayağa kalkayım die normal doğum yaptım..ama başıma bela olucak gibi...geçen kontrolumde dış dikişler enfeksiyon kapmış dedi dr.um 2 ayrı antibiyotik yazdı mutlaka kullan yoksa açıp tekrar d,kmek zorunda kalırız dedi..tam acısı geçiyo iyileşiyo derken bugün baktım hala iltihaplı..salı günü randevum var çok korkuyorum..ağla ağla bihal oldum...okadar özene rağmen düzelmiyo
neyse ben çıkıyım biraz dinlneyim uyurum belki sağolun kızlar hepiniz rahatladım gerçekten. iyiki varsınız.
özlem,nilüfer bunun için sıkmayın canınızı,aksine ciddi bir sorun olsa tarihi öne çekerdi doktor,bırakın gelişsinler iyici,bebeklerin kalp atışları zayıflamışsa anında sezeryan yapılıyor,siz canınızı sıkmayın,belki kilosunu beğenmemiştir,çıkınca küvezde kalcağına,birkaç gün daha içinizde kalır,kötü bişey olsa haftaya kontrole gel diye göndermez hiç bir doktor,yarın der 2gün sonra der
yok canım hastanede değil 4.gün başladı sızlama..ilaçları kullanıyorum 1 günlük kaldı geçmemiş ama dr.umda makata çok yakın olduğu için oluyo dedi..çok korkuyorum tekrar açarsa die..
canım çok teşekkür ederimallah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. gözünüz aydın canım maşallah Ayaz Kaana
canım tebrık ederım gule gule saglıkla buyut bebısınıalkisalkisalkis
canım çok teşekkür ederim.darısı bekleyen annelereAllah sağlıkla huzurla byütmeyi nasib etsin.maşaallah..
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ....
çok teşekkür ederim canımgözün aydın hayırlı evlat olur inş sağlıkla büyüt bebişini
canım çok teşekkür ederim.rahatsızlık ne demek tabiki söylerim.ayrıntılı daha sonra yazarım kısaca anlatayım pazartesi sabah kasık ağrılarıyla uyandım.gün boyu geçmedi ve şiddetlendi ilk olduğu içinde telaşlandım.doktora gittik 2 cm açılma var dedi.ve beni bekletmeden hastaneye aldılar 4saat kadar hastanedede sancı çektim açılma 4cm oldu ama çocuğun kafası kanala inmediği için benim ağrılarımda şiddetlendiği için doktor sezeryana alalım dedi.ben o anın telaşı ve heycanı ile epidural olamıyacağımı söyledim korktum anlayacağın:))bu yüzden genel oldu.ama cesaretiniz varsa kesinlikle epüdüral olun inanın bebişimi yanıma getirdiler ama ben hayal meyal hatırlıyorum.o anın heyecanını yaşayamadım.buyüzden üzgünüm.Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun. Masallahi var oglusunun.
Neden normal dogum olmadi? Epidural yerine niye genel anestezi sectin? Sorularimla seni rahatsiz etmek istemiyorum yanlis anlama, senin deneyimlerden ogrenmek icin.
Nur 20, tebrik ederim, bebeğine maşallah
hayırlı uğurlu evlat olsun, Allah güzel yazılar yazsın bebeğine inşallah...
nur gözün aydın canım sağlıkla büyüsün yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?