2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay maşallahhh annesii allahım korusun bütün bebişleriii. gözünüz aydın hadii

hakkaten ya normalde kızlar geç gösterir erkekler erken derler ama maşallah bu topiğin kızları fena olucak heralde hemenden gösterdiler

hakkaten ya normalde kızlar geç gösterir erkekler erken derler ama maşallah bu topiğin kızları fena olucak heralde hemenden gösterdiler

gerçekten öyle kızlar hep geç belli olur çevremdekiler öyle en azından mesela yiğenim 6. ayda bize kızım dedi :))))

gamzecim gözün aydın darısı başımıza inşallah ne kadar güsell duru kızımıza maşallahhhh

ne güzel canım gözün aydın maşallah sağlıkla al kucağına inşallah

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah....a.s.

hcg değerlerin kaç çıkmış canım

Gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin. Evet darısı bize çok sağol

hadi gözünüz aydın, darısı başımıza :Saruboceq:

he ya ankaradan annem gönderdi bana da ama duruyo şimdi çıkanlar daha güzel sulu oluyo bari biraz

çıkıyo tabi, katı meyve sıkacağı aldık bitane, eşim hergün bişe sıkıyo bana :)

havuç suyuda sık taze taze iç çok faydalı

gözün aydın canım tebrikler....

kaydirigubbakcemile2
gözün aydın maşallah Allah böylece tamamına erdirsin
bizim kasıma kaldı heycanımız

ya ne güzel, darısı bize inşallah :Saruboceq:

bu hcg sonuçlarına göre kız erkek diolarya 50 ye kadar olana erkek üstüne kız diyorlarmış merak ettim tutuyormu die :)

kızlar benimde mesai bitti kaydirigubbakcemile2
haydi öptüm hepinizi yarın görüşürüzopuyorumnanaktan

maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin adına çok sevindim alkisalkisalkis

bugün ben de rüyamda ultrasonda bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kıpır kıpırdı hareketli böyle bir de erkek çocukmuş...Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…