tatlıcım aklıma geldi bakkk dün doğal doğum sitesinde okudum, doğum koçu doğumu gecikmiş bi hamileye tenis topuna oturma egzersizi vermiş. valla nasıl yapıldığını bilmiyorum ama araştırsana onu da bir. çok kolay doğum yapmış kadın.
Tenis topunu bilmiyorum ama evde ben buyuk pilates topunun uzerinde hareketler yapiyorum, pelvis kemigini guclendirici. Bakalim dogumum kolay olacak mi ! Merdiven inip cikmak da ise yariyormus. Ona baslicam simdi. 39+1 oldum, ben de Pazartesi'ye kadar gelsin istiyorum Pancake gibi.
feray senle aynıymışız biz:)
selam kızlar. bizde doktordan geldik şimdi. moralim bozuk biraz. geçen hafta gittiğimizde 4 mayısda bebeği alalım demişti. bugün nst çok problem oldu benim için 3 kez girdim en sonuncusu ancak normal çıktı. iğne yaptılar bana. 5 mayısda kontrole çağırdı henüz almıycam dedi. geçen hafta bebek 3ü geçmiş artık doğurabilirsin demişti şimdi biraz daha dursun küçük daha dedi.
çıktığımdan beri ağlıyorum çok canım sıkıldı ne oldu acaba ya ciğer geliştirici iğne yaptılar sordum neoldu diye korkma normal dedi hemşire. bilmiyorumkismile mafoldumben
ipeknil senin çatı muaynesindemi karar verdi sezeryana?
slm kızlar nasılsınız..canım çok sıkkın bugün...güya rahat olsun hemen ayağa kalkayım die normal doğum yaptım..ama başıma bela olucak gibi...geçen kontrolumde dış dikişler enfeksiyon kapmış dedi dr.um 2 ayrı antibiyotik yazdı mutlaka kullan yoksa açıp tekrar d,kmek zorunda kalırız dedi..tam acısı geçiyo iyileşiyo derken bugün baktım hala iltihaplı..salı günü randevum var çok korkuyorum..ağla ağla bihal oldum...okadar özene rağmen düzelmiyo
evet canım, muayeneye girerken normal deneyelim falan diyordu, sonra sezeryan daha uygun dedi... hayırlısı inşallah hepimiz için...
hayırlısı tabii canım,benimde pazartesi netlik kazanacak,,,
Nur, yazdiklarin icin tesekkur ederim. Seni cok iyi anliyorum benim de epidural korkum var. Daha once de soyledigim gibi burada normal doguma zorluyorlar, herkes epidural al diyor. O aciyla evet diyebilirim artik.
bende doğum yapacağım hastanenin odasında gördüm pilates topu,demekki işe yarıyor,ayy ben korkuyorum vallahi,eskiden çok hareketliydim 9 ayın 7 sini yata kalka,otura otura geçirdim,Allah tan ev,m merdivenli de hergün bir sürü merdiven inip çıkıyorm...
benim doktorum epidural mecbur kalmadıkça tavsiye etmiyor,aslında normalde istiyordum ama gerek yok dedi,neden diyede sormadım,eskiden yapıyordum şimdi yapmıyormuş,,,Nur, yazdiklarin icin tesekkur ederim. Seni cok iyi anliyorum benim de epidural korkum var. Daha once de soyledigim gibi burada normal doguma zorluyorlar, herkes epidural al diyor. O aciyla evet diyebilirim artik.
boşver canım yaa,ordada herşey çok gelişmiş,hatta doğal ve normal doğum konusunda en iyiler arasında ingiltere var diye biliyorum,sorun olsaydı onşlar zaten söylerdi,,,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsinKizlar size cok ozeniyorum, ne guzel doktorunuzu duzenli goruyorsunuz, NST, cati muaynesi falan. Burada hic oyle birsey yok. 2 haftada bir ebe muaynesi o kadar. Ulrasona da en son 27 haftalikken (ozel) girmistim. Insallah bir sorun yoktur, ozele mi gitsem acaba. Ama gec de kaldim herhalde, bugun yarin dogacak zaten.
evet canım, muayeneye girerken normal deneyelim falan diyordu, sonra sezeryan daha uygun dedi... hayırlısı inşallah hepimiz için...
benim doktorum epidural mecbur kalmadıkça tavsiye etmiyor,aslında normalde istiyordum ama gerek yok dedi,neden diyede sormadım,eskiden yapıyordum şimdi yapmıyormuş,,,
boşver canım yaa,ordada herşey çok gelişmiş,hatta doğal ve normal doğum konusunda en iyiler arasında ingiltere var diye biliyorum,sorun olsaydı onşlar zaten söylerdi,,,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?