2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tenis topunu bilmiyorum ama evde ben buyuk pilates topunun uzerinde hareketler yapiyorum, pelvis kemigini guclendirici. Bakalim dogumum kolay olacak mi ! Merdiven inip cikmak da ise yariyormus. Ona baslicam simdi. 39+1 oldum, ben de Pazartesi'ye kadar gelsin istiyorum Pancake gibi.

bende doğum yapacağım hastanenin odasında gördüm pilates topu,demekki işe yarıyor,ayy ben korkuyorum vallahi,eskiden çok hareketliydim 9 ayın 7 sini yata kalka,otura otura geçirdim,Allah tan ev,m merdivenli de hergün bir sürü merdiven inip çıkıyorm...

Bosuna kendini uzuyorsun. Zaten 38 haftalikken bebisler 9 aylik oluyor. Normalde de 9 ay 10 gunluk dogmuyor mu bebisler. Daha zamani var, buyuyecek tabi bebisin. Muz bebegi buyutuyormus bu arada.

Gecmis olsun. Seni anliyorum. Peki bu ilaclar emzirmene engel mi?

Nur, yazdiklarin icin tesekkur ederim. Seni cok iyi anliyorum benim de epidural korkum var. Daha once de soyledigim gibi burada normal doguma zorluyorlar, herkes epidural al diyor. O aciyla evet diyebilirim artik.

hayırlısı tabii canım,benimde pazartesi netlik kazanacak,,,

Nur, yazdiklarin icin tesekkur ederim. Seni cok iyi anliyorum benim de epidural korkum var. Daha once de soyledigim gibi burada normal doguma zorluyorlar, herkes epidural al diyor. O aciyla evet diyebilirim artik.

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah... vakti zamanı gelse biz de doğursak artık, belirsizlik insanı heyecanlandırıyor :)

Bakalim bu hareketler ise yarayacak mi :) Hergun yarim saat yuruyus yapiyorum, merdiven evin icinde oldugu icin dedigin gibi inip cikiyorum ama artiricam sayisini artik. Bir ara hamilelik yogosuna da gidiyordum, son iki hafta biraktim asagiya dogru zorlanmalarim olunca. Butun hamilelere kolay dogum insallah.

Kizlar size cok ozeniyorum, ne guzel doktorunuzu duzenli goruyorsunuz, NST, cati muaynesi falan. Burada hic oyle birsey yok. 2 haftada bir ebe muaynesi o kadar. Ulrasona da en son 27 haftalikken (ozel) girmistim. Insallah bir sorun yoktur, ozele mi gitsem acaba. Ama gec de kaldim herhalde, bugun yarin dogacak zaten.

benim doktorum epidural mecbur kalmadıkça tavsiye etmiyor,aslında normalde istiyordum ama gerek yok dedi,neden diyede sormadım,eskiden yapıyordum şimdi yapmıyormuş,,,

boşver canım yaa,ordada herşey çok gelişmiş,hatta doğal ve normal doğum konusunda en iyiler arasında ingiltere var diye biliyorum,sorun olsaydı onşlar zaten söylerdi,,,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

dün gece acayip bir vajinal ağrım oldu,sanırım kızım doğum kanalına inmeye başladı yada açılma başladı ;;;onun sancısı bile kötüydü,doğumunki nasıl acaba???ayy çok heyecanlanıyorum....eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Su is hayirlisiyla biter insallah. Umarim onlarin dedigin gibi sorun yoktur.

herkese selamlar kızlar, drdan geldim biraz moralim bozuk
suyu herşeyi normal ama kilosu fazla dedi 3. 960 gr şok oldum iki haftada 700 grm nasıl almış dedim
yanılma payıda olabilir ama en az 3. 700 dedi daraltarak göbek çevresini oyüzden haftaya gel seseryanle alalım bebeği dedi normalde boynu takılır felan dedi
ya ben normale kendımı çok hazırladım, sezaryen istemiyorum napicam iki haftadırda rejim yapıyorum sizce yanılmış olamazmı? başka dra bi gitsemmi acaba?

selam kızlar
topikte heyecan had safhada
bebeklerini kucagına alanlar olmuş yine,Rabbim analı babalı buyutsun ,biz bekleyenlere de kolay doğumlar versın inşallah :Saruboceq:

ben de bugun dogum yapacagım hastaneye gittim emzirme hakkında eğitim verdiler.
eğitim için beni aldıkları oda muhtemelen dogum sonrası kalacagım oda olacak .o yuzden çok kendımı veremedım gerçi akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…