saolasın canım,işte bugunlerde bir tuhafım gerginim tedirginim korku da var tabiCanım ben de seni merak ediyordum, bu kız hiç ortalarda görünmüyor diye düşünüyordummm... İnşallah canım sonuna yaklaşıyoruz... sağlıkla tamamlarız umarım hepimiz bu yolculuğu...
off gecicek inşallah be canım.tesekkur ederim saolasınselam Respi, çok geçmiş olsun... o keyifsizlik hali bende de var. ay evet hayırlısıyla bi doğursaydık :))
sen de kendine iyi bak, görüşürüz...
herkese selamlar kızlar, drdan geldim biraz moralim bozuk
suyu herşeyi normal ama kilosu fazla dedi 3. 960 gr şok oldum iki haftada 700 grm nasıl almış dedim
yanılma payıda olabilir ama en az 3. 700 dedi daraltarak göbek çevresini oyüzden haftaya gel seseryanle alalım bebeği dedi normalde boynu takılır felan dedi
ya ben normale kendımı çok hazırladım, sezaryen istemiyorum napicam iki haftadırda rejim yapıyorum sizce yanılmış olamazmı? başka dra bi gitsemmi acaba?
canım başka doktora gittiğinde tamam normal dogurturum seni derse? bu durumda o zaman doktorunu değiştirmen gerekecek
eger sımdıkı doktoruna guven duygusunda problem yasıyorsan aklında kalmasın devlete yada unıversiteye git bence
tam güvenemiyorum, başından beri biraz sezeryan yanlısı gibi geldi bana,
bide yanılma payı olabilir bu kadar kilo almış olabilirmi :S
bilmem ki canım.belki de dogrudur.benım kız da bir ara 2 haftada süper boy artısı yasamıstı.olmaz demiştim ama megerse olabiliyormus.tam güvenemiyorum, başından beri biraz sezeryan yanlısı gibi geldi bana,
bide yanılma payı olabilir bu kadar kilo almış olabilirmi :S
kızlarrrrr ben iyiyimmm....kontrolüm çok iyi geçti.doğum şekline yine karar veremedik.salı tekrar kontrolüm var o gün kiloya tekrar bakıp öyle karar verecez doktorum çok kolay doğum yaparsın diyor.o yüzden normale dönüyoruz ama bebişin kilosu korkutuyor salı ölçcez doktorun düşündüğünü geçerse hiç zorlamadan sezeryan olcezz tabii benimki beklerse şu an kasılmALARIM VAR DA
bu arada iki gündür açıyorum ama takip edemedim iş yerimdeyim bir arkadaşım bakacak yerime 2 gündür ona işimizi anlatıyorum uygulamaları diğer personelle tanıştırdım toplantılar falan bu günn çok yoruldum hemen sancım başladı....
salı günü netleşecek herşey hayırlısıyla 5 mayısta doğmasını istiyorum..sizleri özleyeceğim.kendinize bebişlere iyi bakın fırsat bulunca girerim yine...
gelişmelerden haberdar ederimm.....
herkes bebeğini hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallahhhh...........
suyu herşeyi normal ama kilosu fazla dedi 3. 960 gr şok oldum iki haftada 700 grm nasıl almış dedim
yanılma payıda olabilir ama en az 3. 700 dedi daraltarak göbek çevresini oyüzden haftaya gel seseryanle alalım bebeği dedi normalde boynu takılır felan dedi
ya ben normale kendımı çok hazırladım, sezaryen istemiyorum napicam iki haftadırda rejim yapıyorum sizce yanılmış olamazmı? başka dra bi gitsemmi acaba?
pankek benim ilk doğumum gecikecek gibiydi druma doğum sonrası izni sormuştum bana yatış falan gösteririz yada rapor veririz demişti sende druna bir sor şuanda sistemde değişti
Tenis topunu bilmiyorum ama evde ben buyuk pilates topunun uzerinde hareketler yapiyorum, pelvis kemigini guclendirici. Bakalim dogumum kolay olacak mi ! Merdiven inip cikmak da ise yariyormus. Ona baslicam simdi. 39+1 oldum, ben de Pazartesi'ye kadar gelsin istiyorum Pancake gibi.
eeee bayanlar napiyorsunuz ses yok?
baya heyecanliyim canim, bu haftasonu halletmek istiyorum artik :)))
insallah yaaa
baya heyecanliyim canim, bu haftasonu halletmek istiyorum artik :)))
insallah yaaa
kendisi gelir belki haftasonu,hayırlısı olsun ....
evet canım benim doğumun sezeryan olacak senin doğum şeklin belli mi
insallah canim ya, senin de fazla birsey kalmadi, son gunler hic gecmiyor ama...
azaldı gerçekten,bende sancı çıktı birde NST de heran bekliyorum,ama çok ta korkuyorum hayırlısı artık,pazartesi günü çatı muaynem var,herşey netlik kazanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?