2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok guvenme nst sancilarina, benim 37+2 de duzenli sancilarim cikti, her an bekliyordum hala bekliyorum bak

benimde sadece sancı var,açılma için baktılar hiç yok,bırak açılmayı yumuşama bile yok dedi ebe bakalım ne zaman keyfi gelecek kızımın...

slm kızlar nasılsınız internetim olmadığı için çoktandır giremiyodum sonunda açıldı..8 mayısta sezaryanla doğum yapıcam inşallah 1 haftam kaldı çok heyecanlıyım ozamana kadar sancım olur diye de korkuyorum.bazen kızım hareket ederken canımı acıtıyo alt taraflarda çok oynuyo çiziyo sanki içimi benim gibi olan varmı aranızda??

hayırlı olsun canım günün belli olmuş,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin;
benim kızımda öyle canım,hatta dün öyle oynadıki,kasıklarımı parçalayacak zannettim,sanırım doğum kanalına iniyor....

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakıım,herkes gün sayıyor kısmetse benimde kontrolüm var yarın bakalım bebeğim kaç kg olmuş 35 haftada 2500 kg dı az gibiydi şimdi sat a göre yarın tam 38 haftalık olacağım çok merak ediyorum

hayırlı haberlerle gel inşallah canım yarın bende SAT a göre 38 olacağım,pazartesi benimde kontrolüm,

kızlar selam

benim 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor daha doğrusu baskı hiissediyorum sizde de oluyormu

efltun gözün aydın
özlem geçmiş olsun bencede üzülnme bebek anne karnında ne kadar dursa okadar iyi sağlıkla gelsin zatenn ne kaldı şurda
bende sabah adet sancısı gibi ağrıyla uyandım ayağa kalktım bir akıntı geldi korktum kan diye ama akıntıymış çok arttı akıntım pazartesi gitcdem doktora inş iyi şeyler söyle hepimişzin hakkında hayırlısı olsun

kızlar bugun 1 gun daha yakladtık bebeklerımıze hergun daha bı heyecanlanıyorum ben.o gun gelsın ıstıyorum artık hem cok agırlastım artık hareker etmek cok zor hemde kızımı cok merak edıyorum bı an once onu gormek ıstıyorum..

merhaba güzel annişler
görüşmeyeli iisiniz iyişallah 24 doğum olmuş
1i küvezde diğerleri turp gibiymiş maaşallah darısı başımıza opuyorumnanaktan

kızlar biraz önce pembe renkli bir sıvı geldi sanırım nişan,ay ben ne yapıcam,hem çok heycanlıyım hemde çok korkuyorum...dua edin kızlar...

kızlar biraz önce pembe renkli bir sıvı geldi sanırım nişan,ay ben ne yapıcam,hem çok heycanlıyım hemde çok korkuyorum...dua edin kızlar...

ay canım korkma nişan olabilir evet. sakin ol bekle bakalım. doktorun bişey demişmiydi nişan gelince hemen gel falan diye. kaç haftalıktın sen.

doktorum nişan gelirse gelme demişti, 38 haftalık hamileyim.çok canım yanacakmı ,nasıl olacak .bilmiyorumkismile

canım bilinmezlik çok korkutuyo insanı haklısın bu durumda yapmamız gereken şey sakin olmak sanırım çok elde değil ama sakin ol canım. dua edelim bol bol.

canım bilinmezlik çok korkutuyo insanı haklısın bu durumda yapmamız gereken şey sakin olmak sanırım çok elde değil ama sakin ol canım. dua edelim bol bol.

canım çok teşekkür ederim yanımda olduğun için dualarınızı bekliyorum.umarım bu süreci çok kolay atlatırım.

canım çok teşekkür ederim yanımda olduğun için dualarınızı bekliyorum.umarım bu süreci çok kolay atlatırım.

burda hepimiz birbirimizin yanındayız iyiki yazıyoruz burda paylaşıyoruz herşeyimizi
inşallah canım hayırlısı olsun hakkında çok kolay atlatırsın ve güzel haberlerini alırız inşallah canım. :Saruboceq:

tTLIM KORKUNU ANLIYORUM AYNI ŞEYLERİYAŞIYORUZZ HEPİMİZ VE İLK HAMİŞLİĞİMİZ BENCE DOKTORUNU ARA BANA DOKTORUM KANAMA OLURSA GEL DEMİŞTİ NİŞANDA OLABİLİR BENCE İHMAL ETME YARIN GİDEBİLİYOSAN GİT DOKTORA CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…