cok guvenme nst sancilarina, benim 37+2 de duzenli sancilarim cikti, her an bekliyordum hala bekliyorum bak
slm kızlar nasılsınız internetim olmadığı için çoktandır giremiyodum sonunda açıldı..8 mayısta sezaryanla doğum yapıcam inşallah 1 haftam kaldı çok heyecanlıyım ozamana kadar sancım olur diye de korkuyorum.bazen kızım hareket ederken canımı acıtıyo alt taraflarda çok oynuyo çiziyo sanki içimi benim gibi olan varmı aranızda??
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakıım,herkes gün sayıyor kısmetse benimde kontrolüm var yarın bakalım bebeğim kaç kg olmuş 35 haftada 2500 kg dı az gibiydi şimdi sat a göre yarın tam 38 haftalık olacağım çok merak ediyorum
hayırlı haberlerle gel inşallah canım yarın bende SAT a göre 38 olacağım,pazartesi benimde kontrolüm,
inşallah canım ,demekki hemen hemen aynıyız
canım sen sezeryan mı olacaksın.normal değilmiydi senin
Gecmis olsun. Seni anliyorum. Peki bu ilaclar emzirmene engel mi?
kızlar biraz önce pembe renkli bir sıvı geldi sanırım nişan,ay ben ne yapıcam,hem çok heycanlıyım hemde çok korkuyorum...dua edin kızlar...
ay canım korkma nişan olabilir evet. sakin ol bekle bakalım. doktorun bişey demişmiydi nişan gelince hemen gel falan diye. kaç haftalıktın sen.
doktorum nişan gelirse gelme demişti, 38 haftalık hamileyim.çok canım yanacakmı ,nasıl olacak .bilmiyorumkismile
canım bilinmezlik çok korkutuyo insanı haklısın bu durumda yapmamız gereken şey sakin olmak sanırım çok elde değil ama sakin ol canım. dua edelim bol bol.
canım çok teşekkür ederim yanımda olduğun için dualarınızı bekliyorum.umarım bu süreci çok kolay atlatırım.
tTLIM KORKUNU ANLIYORUM AYNI ŞEYLERİYAŞIYORUZZ HEPİMİZ VE İLK HAMİŞLİĞİMİZ BENCE DOKTORUNU ARA BANA DOKTORUM KANAMA OLURSA GEL DEMİŞTİ NİŞANDA OLABİLİR BENCE İHMAL ETME YARIN GİDEBİLİYOSAN GİT DOKTORA CANIMkızlar biraz önce pembe renkli bir sıvı geldi sanırım nişan,ay ben ne yapıcam,hem çok heycanlıyım hemde çok korkuyorum...dua edin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?