günaydın benim gibi uyuyamayan var mı
günaydın kızlar.şimdiden uykusuzluğa alıştım ben ağrılardan..
merhabalarrrr....
evet teyzeleri dün dr amcamıza gittik..ama oğluşum yüzünü göstermedi bize..( ayakları elleri ile kapattı...ancak ayağını ve orasını gördük bol bol...çişi de gelmiş kuzumun yazık..:)))
ama sağlığı sıhhati iyi çok şükür..2803gr olmuş tosunum..:))dr çantanız hazır olsun gelmeye kalkabilir dedi...hatta bugünlere geldik ya şükür dedi..bir ara az daha doğuruyordun atlattık dedi...
oğluş ters duruyor sezeryan dedi dr..15 gün sonra sezeryan için gün vericek...kız olsaydı erken alacaktım ama erkekler nazlı oluyor durabildiği kadar dursun dedi..karataşta doğum yaptıracakmış..oraya giden bilen var mı?bilgi verebilir mi bana??
merhabalarrrr....
evet teyzeleri dün dr amcamıza gittik..ama oğluşum yüzünü göstermedi bize..( ayakları elleri ile kapattı...ancak ayağını ve orasını gördük bol bol...çişi de gelmiş kuzumun yazık..:)))
ama sağlığı sıhhati iyi çok şükür..2803gr olmuş tosunum..:))dr çantanız hazır olsun gelmeye kalkabilir dedi...hatta bugünlere geldik ya şükür dedi..bir ara az daha doğuruyordun atlattık dedi...
oğluş ters duruyor sezeryan dedi dr..15 gün sonra sezeryan için gün vericek...kız olsaydı erken alacaktım ama erkekler nazlı oluyor durabildiği kadar dursun dedi..karataşta doğum yaptıracakmış..oraya giden bilen var mı?bilgi verebilir mi bana??
olmaz mı, ben de uykusuzum ne zamandır, gece boyunca 10 defa kalkıp sersem sersem oturuyorum valla :))
herkese günaydın... güzel bir hafta sonu dilerim... opuyorumnanaktan
maşallah oğluna
ipekcim senin normal mi sezeryan mi doğumun kesinleşti mi canım
dün muayeneden sonra sezeryan dedi dr canım, tarihi kesinleştirmedi ama, 5 inden sonra karar verecek... senin normal mi olacak ?
özgekrd teşekkürler...bugüne kadar çıkacam diye diretiyordu şimdi keyfi iyi..:))
benim normal canım salı günü yine kontrolüm var bundan sonra her an olabilir dedi hayırlısı olsun inşallah bizimle aynı SATA sahip bir arkadaşım var ona da dru 5 inden sonra bekle demiş
vaktinde gelsin yakışıklı oğlun inşallah bu arada adın mehtap galiba :)
benim normal canım salı günü yine kontrolüm var bundan sonra her an olabilir dedi hayırlısı olsun inşallah bizimle aynı SATA sahip bir arkadaşım var ona da dru 5 inden sonra bekle demiş
hepimizin hakkında hayırlısı inşallah canım... hayırlısı ile doğurup şu belirsizlikten kurtulsaydık
kızlar dün farklı bi dr a gittim suyun normal dedi bu dr ama kendi dr umda 2730 çıka n bebeğim bu dr da 2900 çıktı sizce hangisi doğruuu 1 günde 170 gr alabilir mii
kızlar dün farklı bi dr a gittim suyun normal dedi bu dr ama kendi dr umda 2730 çıka n bebeğim bu dr da 2900 çıktı sizce hangisi doğruuu 1 günde 170 gr alabilir mii
gurbetten canım bebeğin kaç haftalık?
ultrason ölçümleri baya yanıltıcı oluyor canım, bunu doğum yapan arkadaşlarda da gördük, suyunun iyi olmasına sevindim, bebeğine de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?