2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalarrrr....
evet teyzeleri dün dr amcamıza gittik..ama oğluşum yüzünü göstermedi bize..( ayakları elleri ile kapattı...ancak ayağını ve orasını gördük bol bol...çişi de gelmiş kuzumun yazık..:)))
ama sağlığı sıhhati iyi çok şükür..2803gr olmuş tosunum..:))dr çantanız hazır olsun gelmeye kalkabilir dedi...hatta bugünlere geldik ya şükür dedi..bir ara az daha doğuruyordun atlattık dedi...
oğluş ters duruyor sezeryan dedi dr..15 gün sonra sezeryan için gün vericek...kız olsaydı erken alacaktım ama erkekler nazlı oluyor durabildiği kadar dursun dedi..karataşta doğum yaptıracakmış..oraya giden bilen var mı?bilgi verebilir mi bana??

slece17 canım nişanın gelmiş olabilir..sorunsuz kolay bir doğum olur inşallah...

günaydın benim gibi uyuyamayan var mı

günaydın kızlar.şimdiden uykusuzluğa alıştım ben ağrılardan..

olmaz mı, ben de uykusuzum ne zamandır, gece boyunca 10 defa kalkıp sersem sersem oturuyorum valla :))
herkese günaydın... güzel bir hafta sonu dilerim... opuyorumnanaktan

maşallah oğluna

maşallah oğluna desene keyfi yerinde beyefendinin

olmaz mı, ben de uykusuzum ne zamandır, gece boyunca 10 defa kalkıp sersem sersem oturuyorum valla :))
herkese günaydın... güzel bir hafta sonu dilerim... opuyorumnanaktan

maşallah oğluna

saol teyzesi...

valla ben uzun süredir bacak ağrısından ve sağa sola dönememekten dolayı geceleri 1-2 saat arayla evde turluyorum mecburi....bebek gelince gece uykusuzluğuna alışmış olucam...

özgekrd teşekkürler...bugüne kadar çıkacam diye diretiyordu şimdi keyfi iyi..:))

dün muayeneden sonra sezeryan dedi dr canım, tarihi kesinleştirmedi ama, 5 inden sonra karar verecek... senin normal mi olacak ?

benim normal canım salı günü yine kontrolüm var bundan sonra her an olabilir dedi hayırlısı olsun inşallah bizimle aynı SATA sahip bir arkadaşım var ona da dru 5 inden sonra bekle demiş

özgekrd teşekkürler...bugüne kadar çıkacam diye diretiyordu şimdi keyfi iyi..:))

vaktinde gelsin yakışıklı oğlun inşallah bu arada adın mehtap galiba :)

sağlıkla gelsin hepimizin yavrusu..
evet adım mehtap...

kızlar dün farklı bi dr a gittim suyun normal dedi bu dr ama kendi dr umda 2730 çıka n bebeğim bu dr da 2900 çıktı sizce hangisi doğruuu 1 günde 170 gr alabilir mii

bu arada merhaba herkesee
kafamçok karışık leyla gibiyim kusura bakmayın geçm,şe de bakamadım inş.herkes iyidr ve yolundadr herşey....

kızlar dün farklı bi dr a gittim suyun normal dedi bu dr ama kendi dr umda 2730 çıka n bebeğim bu dr da 2900 çıktı sizce hangisi doğruuu 1 günde 170 gr alabilir mii

ölçümler ve cihaz farklı olabiliyor canım..benimde salı günü 2500gr çıkan oğlum dün 2803gr çıktı..dr sordum cihaz ve ölçerken çizdikleri alanın milimlik oynaması bile farklı çıkarır dedi..sağlığının iyi olması önemli...
bu arada artık günde en az 20-30gr alıyor bebekler...

ultrason ölçümleri baya yanıltıcı oluyor canım, bunu doğum yapan arkadaşlarda da gördük, suyunun iyi olmasına sevindim, bebeğine de maşallah

gurbetten canım bebeğin kaç haftalık?

canım 36+5 im bugün..

ultrason ölçümleri baya yanıltıcı oluyor canım, bunu doğum yapan arkadaşlarda da gördük, suyunun iyi olmasına sevindim, bebeğine de maşallah

inşallah suyumuzu kendi dr um da beğenir pazartesi gideceğim...

evet canım 1 günde farklı ultrasonda farklı kilo çıktı enteresan valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…