2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün ben de rüyamda ultrasonda bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kıpır kıpırdı hareketli böyle bir de erkek çocukmuş...Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...
annenin rüyasında gördüğü çıkar diyorlar ama hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin

bugün ben de rüyamda ultrasonda bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kıpır kıpırdı hareketli böyle bir de erkek çocukmuş...Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...

canım ne güzel rüyan dediğin gibi allah hayırlara çıkarsın inşallah. bende rüyamda kızım olucağını gördüm :) hayırlısı olsun

sağolun kızlar..darısı başınıza inşallah...1 gün yazmışım, yanlış yazmışım 2 gün önden gidiyormuş bebeğim bugün 12 haftalık olmuş meğerropuyorumnanaktan

eğer gösterirse ben cinsiyetini 20 kasımda öğrenicem:kedi:

maşallah size canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin adına çoksevindim darısı bizim başımıza :asigim:

merhaba kızlar ben 2009 mayıs annesıyım bı bakayım dıye gırdım 2010 annelerınede herkezı cınsıyet öğrenme telaşı sarmış çok cabuk gecıyor gunler hoooppp bı bakmıssınız bebişler kucagınızda bol bol tadını cıkarın hamılelıgın
allah herkeze saglıkla bebeğini kucagına almayı,o müthiş duyguyu tatmayı nasıp etsın inşallah

geçen yıl kız kardeşim hamileydi kızı olacağını gördüm rüyamda arada birkaç gün geçtikten sonra kızı olacağını öğrendim...bu gece de kendimi görünce...hayırlısı olsun inşallah...eşim de erkek istiyor...bizim dr.la randevumuz da 7 kasımda ay çok merak ediyorum...inşallah bebişim sağlıklıdır...tüm hamile adaylarının bebişlerini Allah bağışlasın....

Gözün aydın canım, Allah tamamına erdirsin. Evet darısı bize çok sağol

sevgili pıhtıdaşım, benim de gebelik kesemin içinde iki tane minik kese göründü, kahverengi kanamalarım oldu 10 gün kadar son bi haftadır hafif akıntı dışında bişey yok çok şükür

iki farklı doktora gittim ilki gebelik kesesinin içinde iki farklı hematom alanı var ve sürekli kontrol etcez dedi, bi haftayı dar ettim sonraki kontrole kadar benden epey bişey gittiği için ben temizlendim herhalde demiştim ki dr muayenede hematom alanında hiç azalma yok sürekli yatcan dedi bu arada bebişin kalp atışları felan gayet iyi durumda, ben dayanamayıp iki gün sonra başka dr a gittim, kesenin içinde gözüken alanlar bebeğin plesantası oluşuyor hematom falan kalmamış dedi, pek bişey anlayamadım, bebeğin plesantası oluşunca kesenin içinde yeni kesecikler mi oluşuyo yani, seninki nasıl olmuştu anlatsana az birazCADIARZU

tebrikler canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

inşallahhh teşekkür ederiz saolll.. biran önce gelsin o günler :Saruboceq:

Ben seninkini tam anlayamadım canım, benimki ikiz gibi iki farklı kese var birinin kalbi atıyor normal gelişiyo diğeri boş gebelik, doktor bundan dolayı bişe olmaz dedi. Baya bi kanaman olabilir demişti 10 gün önceki kontrolde, progestan kullandığım içinmi bilmiyorum, Kanama olmadı. Bugün tekrar kontrolüm var, bakcaz bakim içerde neler olmuş, sende mayıs annesimiydin canım kaç haftalık seninki?

10merve inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...

hepinize iyi akşamlar kızlar doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah :Saruboceq:
bebişlere ve kendinize iyi bakın :)

bende çıkıyorum arkadaşlar, doktorum beni bekler :)
inşallah yarın sabah çok güzel haberler verebilirim size.

kelebek inşallah güzel haberlerle gelirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…