annenin rüyasında gördüğü çıkar diyorlar ama hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinbugün ben de rüyamda ultrasonda bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kıpır kıpırdı hareketli böyle bir de erkek çocukmuş...Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...
bugün ben de rüyamda ultrasonda bebişimi gördüm çok sağlıklıydı kıpır kıpırdı hareketli böyle bir de erkek çocukmuş...Allahım hayırlara çıkarsın inşallah...
öpüldün tatlımm ii akşamlarrkızlar benimde mesai bitti kaydirigubbakcemile2
haydi öptüm hepinizi yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
ense kalınlığı ölçüldü ve ikili tarama için kan verdim...
babası ilk kez gördü kuzucuğumu çok duygulandık...kaydirigubbakcemile3
Tam 5,5 cm olmuş ve 1 gün önden gidiyormuş gelişimi, ense kalınlığıda çok iyiymiş..(maşallah)
ama göstermedi kız mı erkek mi..benim ki 1 ay sonraya kaldı kızlar:gitme:
kendine dikkat et canım ii istirahatlerkızlar ben yarın yokum şimdi fiizik tedaviden geldim yarın izin aldım bugün çok yorucuydu dinlenicem öbürgün görüşürüz
Gözün aydın canım,Allah tamamına erdirsin. Evet darısı bize çok sağol
kızlarrrrrr anca eve geldim anca yazıyorumm. bugün 2li testimin kan sonuçlarını aldımm. doktorum çok çok çok düşük risk çok güzel sonuçların dedi. ne 3lü nede 4lüye girmeme gerek yokmuş. test sonucum şu 1/36581darısı hepinize inşallah
inşallahhh teşekkür ederiz saolll.. biran önce gelsin o günler :Saruboceq:merhaba kızlar ben 2009 mayıs annesıyım bı bakayım dıye gırdım 2010 annelerınede herkezı cınsıyet öğrenme telaşı sarmış çok cabuk gecıyor gunler hoooppp bı bakmıssınız bebişler kucagınızda bol bol tadını cıkarın hamılelıgın
allah herkeze saglıkla bebeğini kucagına almayı,o müthiş duyguyu tatmayı nasıp etsın inşallah
aminnn cnm çok sağol hepimize inşallahh
sevgili pıhtıdaşım, benim de gebelik kesemin içinde iki tane minik kese göründü, kahverengi kanamalarım oldu 10 gün kadar son bi haftadır hafif akıntı dışında bişey yok çok şükür
iki farklı doktora gittim ilki gebelik kesesinin içinde iki farklı hematom alanı var ve sürekli kontrol etcez dedi, bi haftayı dar ettim sonraki kontrole kadar benden epey bişey gittiği için ben temizlendim herhalde demiştim ki dr muayenede hematom alanında hiç azalma yok sürekli yatcan dedi bu arada bebişin kalp atışları felan gayet iyi durumda, ben dayanamayıp iki gün sonra başka dr a gittim, kesenin içinde gözüken alanlar bebeğin plesantası oluşuyor hematom falan kalmamış dedi, pek bişey anlayamadım, bebeğin plesantası oluşunca kesenin içinde yeni kesecikler mi oluşuyo yani, seninki nasıl olmuştu anlatsana az birazCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?