artık herkes yoruldu hamilelikten şahsen ben öyleyim o kadar sıkıldım ki şu koca göbeğimden hiç birşey yapamıyorum yatakta dönemiyorum heryerim ağrıyo.Allahım kurtarsın hepimizi benim 4 günüm kaldı ama bi türlü geçmiyo günler.
doğum yapan anneleri tebrik ederim sağ salim büyütmek nasip etsin allahım:Saruboceq:
darısı bize inşallah.bugünlerde o kadar çok ağrılarım varki suanda eklemlerim ağrıyo elimi kaldırmaya halim yok çok halsizim yorgunum bitkinim hımbılım offf .yarın kontrolum var çatı muayanesi olcam doğum şeklim belli olcak hep normal doğum istedim ama şuan deselerki sezeryan hiç düşünmeden evet derim gerçekten artık doğurmak istiyorum çok yoruldum senağlama senağlama
merhaba kızlar dün akşam hafif kanama oldu dedim ya 1cm acılma vardı.bugün için doktorum çağırdı gittim.daha tam doğum knalına inmemiş dedi.3.5klo flan olsaydı hemen alırdım sezeryanla ama şuan 3kilo 100gr flan dedi.biraz dha bekleyel,m dedi.benimkinin doğmaya niyeti yok.40hftaya girecem hla tık yok.bekliyoruz bakalım..
sultancım bende seninle aynı durumdayım.son 1 haftadır böyle isteksizlik yorgunluk sıkıntı halsizlik hali başaldı.ilk aylarımda böyleydim bide şimdi böleyim.heralde çokcuk son hamlelerini yapıyo.bide bu son ayda tekrar kansızlık başlıyo b12 vitamini eksksikliği yapıyomuş kasık ağrılarını takviye şart.bende çok zorlanıyorum özellikle yatakta diğer tarafa dönmeye çalışırken.ağırlığıda artıkça bacak ağrılarım oluyo.ama ağır çocukların normal doğumu kolay oluyor.tecrübelerimden biliyorum.bende normal istiyrum nasipse inşlah
geçmiş olsun canım.bol bol sol yanına yat kaşar peynir muz ye bari bebek kg alsında en azından sezeryan olursan kg artmış olur bebeğinin.biz 38 haftada yeter artık diyoruz sen 40 a gelmişşin tebrik ederim allah bir avazda kurtarsın :Saruboceq:
kızlar nie bukadar azız yaa..doğuranlar neysede doğurmayanlar nerde...koca topicte 4 kişi olurmu..
Selam kızlar;
Geçen hafta cuma kontrolüm vardı. NST ye girdim, benim hiç sancım gözükmüyomuş, doktorum doğurmaya niyetin yok sanırım dedi:) Bebeğim gayet iyiyimiş. Kilosu 2630 gr boyu da 45 cm.miş. Fazla yürüme dinlen bolca dedi. Alışveriş merkezlerinde akşama kadar gezme sakın dedi:) Akıntımı sordum, ona da çok normal doğumdan sonra göreceksin hepsi geçecek dedi. Her an gelebilir bekle artık, birşey olursa hemen beni arayıp buraya gelin dedi. Bide bebişim daha yerleşmemiş doğum kanalına.
selam kızlar moralim çok bozuk doktordan geldim geçmişte yazmıştım sata göre 38 haftalığım bebeğim 2 haftadır az kilo almış 36 haftalıkla eşdeğermiş birden oldu önceden normaldi herşey bugün tekrar çağarmıştı doktor renkli doblere girdim 38 haftalık olması gerekirken 36 haftalık bebeğim çok moralim bozuk 2700 kg.aminiyo sıvım normal damarlarda bir sorun yok ama bebeğim kilo almıoyor ölçümleri 36 haftalık duruyor kısmetse cuma büyük ihtimalle sezeryan olucam karnında beslenmiyorsa tutmanın bir anlamı yok dedi doktorum
selam kızlar moralim çok bozuk doktordan geldim geçmişte yazmıştım sata göre 38 haftalığım bebeğim 2 haftadır az kilo almış 36 haftalıkla eşdeğermiş birden oldu önceden normaldi herşey bugün tekrar çağarmıştı doktor renkli doblere girdim 38 haftalık olması gerekirken 36 haftalık bebeğim çok moralim bozuk 2700 kg.aminiyo sıvım normal damarlarda bir sorun yok ama bebeğim kilo almıoyor ölçümleri 36 haftalık duruyor kısmetse cuma büyük ihtimalle sezeryan olucam karnında beslenmiyorsa tutmanın bir anlamı yok dedi doktorum
bizi gaza getirip ortadan kayboldun zemuszemus
sezeryan olucaksın sanırım allah kurtarsın canım hepimizi.asıl sıkıcı olan şey belirsizlik şimdi normal doğum istiyorum ben bi aksilik çıkmazsa 38 haftadayım doğuranların haberi gelince bi hevesleniyorum sorma.illaki doğurcam karnımda kalmıcak bebek ama insan ne zaman doğurcağını bilmeyince dahada sıkılıyoo 9 ay durdum su son günlerde beklemek beni çıldırtıyor :sinifsinif::sinifsinif:
hayırlısı olsun canı sıkma canını..ben dopplere falan girmemiştim ama son girdiğimde 10 kadar geri çıkmıştı oğlum...ama hepinizinde bildiği gibi 3570 gr doğdu..rahat ol bence stres yapma...
bilmiyorum canım şuan okadar mutsuzumki anlatamam sana 1 hafta bir gerilik vardı şimdi 2 hafta kadar olmuş yani ben kilo alıyorum ama bebeğim sadece haftada 100 gram almış inşallah bende yavrumu sağlıklı sıhatli dünyaya getiririm
kızlar yaa yarın konrolum var..çok korkuyorum doğuma giderken bile korkmamıştım ama şimdi durup durup ağlıyorum dikiş enfeksiyonu yüzünden dr.napcak ne dicek bilmiyorum umarım canımı yakmaz..
maş..bebeğine canım...kocaman olmuş..valla ben 39+1 de doğuma girdim ogün bile sancım yoktu...bana senin zamanında yani 37. haftamda artık yürü doğumuda kolaylaştırır demişti dr.um sana nie yürüme dediki...gerçi hemencik gelmesin die demiştir..sıra sizde artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?