2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya canım kafana takma allah askına hiç inanmıyorum ben. benim bebegim iri diye doktor diyet vermisti. 2 ay diyet yaptım. en son bebegime 33.haftasında 2560 gr dedi doktor. 2 hafta gecti 35 haftada aniden suyumun gelmesiyle dra gittim dogum baslamıstı. dr durdurmaya calıstı ve kontrol etti bebegin 2560 gr dedi yani 2 haftada 0 gr almıstı. sok oldum cok uzuldum... sonra hastaneye gittik ordada kontrol etti 2900 dedi bak ultrasondan ultrasona degişiyor uzulcek bişey yok dedi.
sonra dogum oldu bebiş 3500 gr dogdu??? sence nekadar dogru sonuclar??? hiç endişelenme hiççç hemde.

canım benimde gcen gttiğimde kilosu az dedi.bugün gittim 1hftada 150 gr flan almş
son hftalarda böyle mi oluyor blmiyorum ama bence canını sıkma sağlığı iyi olsunda inş..doğsun bkarız bebişlerimize..her bebek bir olmuyor..

bak ne güzel kendi ağzınla diyosun eğer kötü birşey olsaydı eminim bu zamana kadar belli olurdu bunları düşünmenin zamanı değil bebeğini kollarına alıcağın günleri düşün kötü düşünmeki iyilikler yanında olsun :1hug:

inşallah öyledir canım zayıf olsunda sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum

inşallah canım sağlıklı olsunda zayıf olsun kafama takılan Allahım korusun zeka geriliği olmasında

inşallah öyledir canım zayıf olsunda sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum
saglıksız olacagını nerden cıkarıyorsun ki??? lütfen yapma... kac gr ve kacıncı haftandasın bilmiyorum ama stres yapıpda erken dogum falan yapma .. bak bana gozum hala yollarda bebişimi bekliyorum... ((( 10 gün oldu solunum destegi alıyor hala cigerleri gelişsin diye bekliyorummmmm(( daha dokunamadım bile bebegime(

az kaldı canım allah beterinden saklasın sabret artık

topikte bir arkadaşımızın hayali vardı okumuşsunuzdur belki hani gece sancıları tutuyo eşine sen yat sabah işe gitceksin diyor ama sancıları şiddetleniyor hemen doktora gidiyolar fln diye başlayan bir hayal okuyanınız olmuşmuydu.benimde hayalimde öle bir doğum var nedense kaydirigubbakcemile3 birde diyorumki bende buraya işte şu tarihte normal doğum yaptım bebeğim şu kg boyu şu fln ayyy çok heyecanlandım bizde göreceğiz dimi o günleri ya senağlama

gelir annesi merak etme...kucağından indirmezsin geldinde...

ayyy okumamıstım:) ama benim oyle oldu. uyu dedim uyudu:)))) sabaha kadar kıvrandım yalancı sancı diye:))) sabah pat bebiş geliyomus meger apar topar hastaneye gittik:))) aslında dr dan utandım ararsam yalancı sancı der diye:)

bebeğin dünyaya geldi sanırım canım ALLAH sizlere bağışlasın,napıyım elimde değil 38 haftam bitti 2700 kg.ama 15 gün geriden geliyormuş bebeğim yani 36 haftalık gibi görünüyormuş

tabi görüceksiniz canım...sırası gelen gidiyoo..allah gönlüne göre bi doğum nasip etsin inş.

demekki bu yazılanlar hayallerde kalmıcak bizzat yaşayacağız:)))))) ayrıca o yalancı sancılar yokmu insanı yalancı durumuna düşürten bende ilk sancı geldiğinde bi ağrı sızıyla doğuruyorum diye doktora gitmiştim nst bağlamışlardı ayyyyy hiç sancı çıkmadı kendimi bir ezik bir ezik hissetmiştim hani doktor yoo sancı yok demişti eşimede ısrarla nedense valla çok ağrıyodu ama gibi açıklamalarda bulunmuştum ayyy yazık bize ya yalancı durumuna düşüyoz ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…