bilmiyorum canım şuan okadar mutsuzumki anlatamam sana 1 hafta bir gerilik vardı şimdi 2 hafta kadar olmuş yani ben kilo alıyorum ama bebeğim sadece haftada 100 gram almış inşallah bende yavrumu sağlıklı sıhatli dünyaya getiririm
Feray,sultan cevaplarınız için sağolun dua edin olurmu bende kilosunda değilimde Allah korusun zeka geriliği falan olmasın bebeğimde ,ikili test zamanında ense pili ölçümü 2.8 çıkmıştı profösöre gitmişttik kan değerim normal çıkmıştı 3 lü testim de iyi çıktı 18.haftada erken detaylı ultrasonda bakmıştı doktorum oda iyi çımıştı ozmanlar çok korkmuştum ama doktorum herşey normal demişti şimdi aklıma o zamanlar geliyor elimde değil işte.
Feray,sultan cevaplarınız için sağolun dua edin olurmu bende kilosunda değilimde Allah korusun zeka geriliği falan olmasın bebeğimde ,ikili test zamanında ense pili ölçümü 2.8 çıkmıştı profösöre gitmişttik kan değerim normal çıkmıştı 3 lü testim de iyi çıktı 18.haftada erken detaylı ultrasonda bakmıştı doktorum oda iyi çımıştı ozmanlar çok korkmuştum ama doktorum herşey normal demişti şimdi aklıma o zamanlar geliyor elimde değil işte.
suna bak suna doğumunu yapmış bebeği kollarında neymiş korkuyomuş doktora gitmekten biz ne yapalım peki karnı burnunda daha son merdivende sayıp duruyoruz.herşey bitmiş işte oda geçiçek en zoru başardın bi dikişmi yıldırcak seni sırnaşık şey
ya canım kafana takma allah askına hiç inanmıyorum ben. benim bebegim iri diye doktor diyet vermisti. 2 ay diyet yaptım. en son bebegime 33.haftasında 2560 gr dedi doktor. 2 hafta gecti 35 haftada aniden suyumun gelmesiyle dra gittim dogum baslamıstı. dr durdurmaya calıstı ve kontrol etti bebegin 2560 gr dedi yani 2 haftada 0 gr almıstı. sok oldum cok uzuldum... sonra hastaneye gittik ordada kontrol etti 2900 dedi bak ultrasondan ultrasona degişiyor uzulcek bişey yok dedi.
sonra dogum oldu bebiş 3500 gr dogdu??? sence nekadar dogru sonuclar??? hiç endişelenme hiççç hemde.
canım benimde gcen gttiğimde kilosu az dedi.bugün gittim 1hftada 150 gr flan almş
son hftalarda böyle mi oluyor blmiyorum ama bence canını sıkma sağlığı iyi olsunda inş..doğsun bkarız bebişlerimize..her bebek bir olmuyor..
saglıksız olacagını nerden cıkarıyorsun ki??? lütfen yapma... kac gr ve kacıncı haftandasın bilmiyorum ama stres yapıpda erken dogum falan yapma .. bak bana gozum hala yollarda bebişimi bekliyorum...inşallah öyledir canım zayıf olsunda sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum
inşallah canım sağlıklı olsunda zayıf olsun kafama takılan Allahım korusun zeka geriliği olmasında
saglıksız olacagını nerden cıkarıyorsun ki??? lütfen yapma... kac gr ve kacıncı haftandasın bilmiyorum ama stres yapıpda erken dogum falan yapma .. bak bana gozum hala yollarda bebişimi bekliyorum...((( 10 gün oldu solunum destegi alıyor hala cigerleri gelişsin diye bekliyorummmmm (( daha dokunamadım bile bebegime (
slmlar herkese
doğuranların gözü aydın darısı başımıza
acayip korku başladı bende
az kaldı canım allah beterinden saklasın sabret artık
saglıksız olacagını nerden cıkarıyorsun ki??? lütfen yapma... kac gr ve kacıncı haftandasın bilmiyorum ama stres yapıpda erken dogum falan yapma .. bak bana gozum hala yollarda bebişimi bekliyorum...((( 10 gün oldu solunum destegi alıyor hala cigerleri gelişsin diye bekliyorummmmm (( daha dokunamadım bile bebegime (
topikte bir arkadaşımızın hayali vardı okumuşsunuzdur belki hani gece sancıları tutuyo eşine sen yat sabah işe gitceksin diyor ama sancıları şiddetleniyor hemen doktora gidiyolar fln diye başlayan bir hayal okuyanınız olmuşmuydu.benimde hayalimde öle bir doğum var nedense kaydirigubbakcemile3 birde diyorumki bende buraya işte şu tarihte normal doğum yaptım bebeğim şu kg boyu şu fln ayyy çok heyecanlandım bizde göreceğiz dimi o günleri ya senağlama
topikte bir arkadaşımızın hayali vardı okumuşsunuzdur belki hani gece sancıları tutuyo eşine sen yat sabah işe gitceksin diyor ama sancıları şiddetleniyor hemen doktora gidiyolar fln diye başlayan bir hayal okuyanınız olmuşmuydu.benimde hayalimde öle bir doğum var nedense kaydirigubbakcemile3 birde diyorumki bende buraya işte şu tarihte normal doğum yaptım bebeğim şu kg boyu şu fln ayyy çok heyecanlandım bizde göreceğiz dimi o günleri ya senağlama
sen benim idolümdün tuba şimdi korku başladıda ne demek aaaa yakışmıyo sana.
bekliyorum canım erken gelsin de demiyorum. sürekli dua ediyorum gec olsun dA güc olmasın canımmm...
ayyy okumamıstım:) ama benim oyle oldu. uyu dedim uyudu:)))) sabaha kadar kıvrandım yalancı sancı diye:))) sabah pat bebiş geliyomus meger apar topar hastaneye gittik:))) aslında dr dan utandım ararsam yalancı sancı der diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?