senden sonra başladı zaten ,doğumun zor olmuş bi de dikişler problemli daha ne olsun ,benim bebiş zaten kocaman bişiy nasıl doğurcam ya offffffffffffff((((((((((
benim gibi ödlek olmıcaksın nosnormal doğurcaksın...şimdi diyorum kendi kendime dr.u ve ebeleri dinleyip epidural olmasaydıım dahamı kolay olurdu acaba die..epiduralde bu zorluklarla karşılaşılıyomuş hep..dikişlerde benim tenimle alakalı çocukluktan olan dikişli yaralarımda böle geç iyileşirdi..
bu arada çatlaklara dikkat edin, sona dakka golü yedim bebiş aşağı inince alt taraf çatlamış((((((((( banyoda kese yaptım soğuk su tuttum falan kremledim ,bakalım azaltabilecek miyim?
ah canım benim nasıl moral vermeye çalışıyorsun ,çok saol canım inş herşey iyi olur kolay doğururum bakalım kısmet
senin bebiş uslu galiba çok şikayet etmiyosun ,fotoları koymuşsunuz ben hep kaçırdım,koyunda silmeyin artık ya
ah canım benim nasıl moral vermeye çalışıyorsun ,çok saol canım inş herşey iyi olur kolay doğururum bakalım kısmet
senin bebiş uslu galiba çok şikayet etmiyosun ,fotoları koymuşsunuz ben hep kaçırdım,koyunda silmeyin artık ya
bende gördümde çok uğraştım ama olucağı kadar oluyo valla sol tarafım çatlak...bide göbiş var az çok çirkin duruyo şuanada doğum çizgiside geçmedi..nezaman geçicek bakalım
bu arada maş.uslu sayılır kuzum durmadan memede durmak istiyo ama olsun doysun süt gelsinde yeter...
bebeğin dünyaya geldi sanırım canım ALLAH sizlere bağışlasın,napıyım elimde değil 38 haftam bitti 2700 kg.ama 15 gün geriden geliyormuş bebeğim yani 36 haftalık gibi görünüyormuş
krem falan al kese yap ,soğuk su tut kan dolaşımını hızlandırıyomuş işe yarıyomuş ,ay ne bilim işte uğraş azcık belki işe yarar kırmızıyken uğraşalım da geçmesze geçmesin napalım
bence son haftalarda ultrasonda tam net ölçülemiyo bu kilo boy olayı..34 haftalıkken gittigimde 2500grmdı 36. haftada gittim 3100 dedi ne yani iki haftada 600 gr nasıl alcak ben fazla inanmadım açıkcası.Üzme kendini canım.Arkadaşım 38.haftada doğum yaptı 2700 gr dı.şimdi maaşallah büyüdü.Emer büyür annesi merak etme.
resim sitesi açmıyo yaaa..benim çatlaklar doğumdan hemen sonra rengi açıldı bile..bide yine şanslısın alttaymış benim tam göbek deliğimin sol tarafı orta yerde..bakalım şimdilik tam olaraka normal hayata dönemediğimden takmıyorum ama sonra ne olur bilemiyorum..
herkes sustu kızlar kısmetse doktorum cuma günü sezeryan dedi sata göre 39 hafta oluyor bebeğin hareketlerini mutlaka takip et dedi bir aksilik olmazsa 07/05/2010 tarihinde oğlum dünyaya gelicek teyzeleri
Meraba kızlaaa.Bebeişini kucaklarına almış olanlar bebeklerini sağlıcakla büyütsünler.Bebişini kucağına alaca olanlarda hayırlı bi şekilde bebişlerine kavuşurlar inşaqllah.Bende nasipse haziran sonu doğum yapacağım.32 haftalık hamileyim aranuzda plesentada kireçlenme yaşayan var mı.Hamilelerden haberler ve sorularada yazdım am pek cevap veren yok.Eğer yaşadığsanız bebiş kilo aldı mı
bu konu hakkında burada pek duymadım ama daha önce nette araştırmıştım, plesenta yaşlanması denilen şey değil mi? çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin kilo alır ve Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder...
Çok sağol canım.evet plesanta yaşlanmasıda deniliyormuş sanırım.Şimdi araştırıyorum.ayrıca yaşayan varsada onların fikirlerini almak istiyorum.Umarım bebiş sağlılklı şekilde doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?