Çok sağol canım.evet plesanta yaşlanmasıda deniliyormuş sanırım.Şimdi araştırıyorum.ayrıca yaşayan varsada onların fikirlerini almak istiyorum.Umarım bebiş sağlılklı şekilde doğar
meriba kızlar doktorda geliyorum
kalp atışları 2dir yüksek çıkıo bebeğin
altan muayne yaptı doktor 1 cm açılma var ve rahim çok dar dedi normal yapsan çok zor olur dedi,nts de sürekli sancıda çıkınca
sezeryana karar verdik yarın sabahki kontrolden sonra sezeryana giricem allah nasip eder bi aksilik çıkmasssa allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş
Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... güzel haberlerini bekliyoruz :)
Eda, hayırlısı olsun, sağlıkla kavuşun inşallah kaydirigubbakcemile5
bilmiyorum canım şuan okadar mutsuzumki anlatamam sana 1 hafta bir gerilik vardı şimdi 2 hafta kadar olmuş yani ben kilo alıyorum ama bebeğim sadece haftada 100 gram almış inşallah bende yavrumu sağlıklı sıhatli dünyaya getiririm
Merhaba,,,,
Geçmişi ancak bitirdim,doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
EDA canım kilosunu takma kafana,çok önemli birşey olsa söylerdi doktorun,hem zayıf denilen bebekler kiloluda doğabiliyor,sağlıklı olsun yeter....Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Merhaba,,,,
Geçmişi ancak bitirdim,doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
EDA canım kilosunu takma kafana,çok önemli birşey olsa söylerdi doktorun,hem zayıf denilen bebekler kiloluda doğabiliyor,sağlıklı olsun yeter....Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
saol canım,yiğenim sünnet oldu evet şimdi evdeler bende görmedim henüz,uzun sürer diye beni götürmediler,eşimi bekliyorum gelsin ablamlara gideceğiz bizdeDevrimim, doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce a.s.
bugün yeğenin sünnet olacaktı değil mi? ona da geçmiş olsun ve Allah başka mürüvetlerini de göstersin inşallah...
amin canım çok saoldevrimim nice yıllara inşallah eşinle bebişinle
canım maşallah sanada bebişinede daha vaktin vr senin hayırlısıyla gelsin bakalım bebişin canım. benimki az kaldı eyvahedigeldismileSelam kızlar;
Geçen hafta cuma kontrolüm vardı. NST ye girdim, benim hiç sancım gözükmüyomuş, doktorum doğurmaya niyetin yok sanırım dedi:) Bebeğim gayet iyiyimiş. Kilosu 2630 gr boyu da 45 cm.miş. Fazla yürüme dinlen bolca dedi. Alışveriş merkezlerinde akşama kadar gezme sakın dedi:) Akıntımı sordum, ona da çok normal doğumdan sonra göreceksin hepsi geçecek dedi. Her an gelebilir bekle artık, birşey olursa hemen beni arayıp buraya gelin dedi. Bide bebişim daha yerleşmemiş doğum kanalına.
canım hiç moralini bozma haklısın elde olmuyo ama napalım benimde hemen hemen aynısı oldu. yarın sezeryan olucaktım ama bebğin küçük dedi birden sanki bir haftada küçüldü bebğim almayalım dedi bende çok üzüldüm moralim bozuldu ama napalım mecburen dua edip bekliycez. ultrasonada çok güvenmemek lazım çok örneğini gördük burda hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla doğsunlar inşallah canım :Saruboceq:selam kızlar moralim çok bozuk doktordan geldim geçmişte yazmıştım sata göre 38 haftalığım bebeğim 2 haftadır az kilo almış 36 haftalıkla eşdeğermiş birden oldu önceden normaldi herşey bugün tekrar çağarmıştı doktor renkli doblere girdim 38 haftalık olması gerekirken 36 haftalık bebeğim çok moralim bozuk 2700 kg.aminiyo sıvım normal damarlarda bir sorun yok ama bebeğim kilo almıoyor ölçümleri 36 haftalık duruyor kısmetse cuma büyük ihtimalle sezeryan olucam karnında beslenmiyorsa tutmanın bir anlamı yok dedi doktorum
meriba kızlar doktorda geliyorum
kalp atışları 2dir yüksek çıkıo bebeğin
altan muayne yaptı doktor 1 cm açılma var ve rahim çok dar dedi normal yapsan çok zor olur dedi,nts de sürekli sancıda çıkınca
sezeryana karar verdik yarın sabahki kontrolden sonra sezeryana giricem allah nasip eder bi aksilik çıkmasssa allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?