2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meriba kızlar doktorda geliyorum

kalp atışları 2dir yüksek çıkıo bebeğin

altan muayne yaptı doktor 1 cm açılma var ve rahim çok dar dedi normal yapsan çok zor olur dedi,nts de sürekli sancıda çıkınca

sezeryana karar verdik yarın sabahki kontrolden sonra sezeryana giricem allah nasip eder bi aksilik çıkmasssa allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş

Çok sağol canım.evet plesanta yaşlanmasıda deniliyormuş sanırım.Şimdi araştırıyorum.ayrıca yaşayan varsada onların fikirlerini almak istiyorum.Umarım bebiş sağlılklı şekilde doğar

içini ferah tut, sonuçta hepimiz doktor kontrolünde geçiriyoruz hamileliklerimizi, Allah korusun kötü bir şey olsa doktorun uyarır seni. Amin, Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin, hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin... güzel haberlerini bekliyoruz :)

Devrimim, doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce a.s.
bugün yeğenin sünnet olacaktı değil mi? ona da geçmiş olsun ve Allah başka mürüvetlerini de göstersin inşallah...

Merhaba,,,,
Geçmişi ancak bitirdim,doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

EDA canım kilosunu takma kafana,çok önemli birşey olsa söylerdi doktorun,hem zayıf denilen bebekler kiloluda doğabiliyor,sağlıklı olsun yeter....Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

selna vallahi her mesajda zıplıyorum selin doğuruyor diye:) az kaldı:) kesin bi gün var mı? ben uzun süredir takip etmiyorum.

sağol canım inşallah

Devrimim, doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce a.s.
bugün yeğenin sünnet olacaktı değil mi? ona da geçmiş olsun ve Allah başka mürüvetlerini de göstersin inşallah...
saol canım,yiğenim sünnet oldu evet şimdi evdeler bende görmedim henüz,uzun sürer diye beni götürmediler,eşimi bekliyorum gelsin ablamlara gideceğiz bizde

devrim arkadaşım doğum gününmüş nice mutlu yıllara Allah eşinle bebeğinle uzun ömürlü yıllar nasip etsin

devrımım nıce mutlu saglıklı yıllara canım.
arkadaslar bende bugun doktordaydım cok sukur hersey yolunda catı muayenesı oldum bende doktor normal dogum yapabılırsın dedı acılmam da yokmus.benım oglan daha kanala ınememıs gırısınde dedı doktor yerınden memnun yanıgamyoncuiremsu bu arada arkadaslar catı muayenesınden korkmayın kendınızı sıkmaz rahat bırakırsanız acımıyo doktor 2 gun kanaman olabılır dedı ama rahat bıraktıgım ıcın heralde suanda bısey yok cok sukur sadece hafıf agrı var oda normal heralde

canım maşallah sanada bebişinede daha vaktin vr senin hayırlısıyla gelsin bakalım bebişin canım. benimki az kaldı eyvahedigeldismile
canım hiç moralini bozma haklısın elde olmuyo ama napalım benimde hemen hemen aynısı oldu. yarın sezeryan olucaktım ama bebğin küçük dedi birden sanki bir haftada küçüldü bebğim almayalım dedi bende çok üzüldüm moralim bozuldu ama napalım mecburen dua edip bekliycez. ultrasonada çok güvenmemek lazım çok örneğini gördük burda hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla doğsunlar inşallah canım :Saruboceq:

canım hayırlısıyla al kucağına bebeğini inşallah.

kızlar bugün baya kötüyüm ağrılarım şiddetli bacak arası felaket ağrıyo çok baskı var bide bende halsizlik mide bulantısı var neden böyle oldumki doğurcammı napıcam. bebeğimin hareketleri normal sadece karnımda toparlanmalar oluyo neolcak bakalım bekliyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…