kızlar bugün baya kötüyüm ağrılarım şiddetli bacak arası felaket ağrıyo çok baskı var bide bende halsizlik mide bulantısı var neden böyle oldumki doğurcammı napıcam. bebeğimin hareketleri normal sadece karnımda toparlanmalar oluyo neolcak bakalım bekliyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
selamlar..
24 saatlik maraton sonunda normal baslayan dogumum 02.05.2010'da 00:30 da sezaryenle sonuclandi.. .
ayrintilar yakinda.....
hepinize sevgiler...
kızlar bugün baya kötüyüm ağrılarım şiddetli bacak arası felaket ağrıyo çok baskı var bide bende halsizlik mide bulantısı var neden böyle oldumki doğurcammı napıcam. bebeğimin hareketleri normal sadece karnımda toparlanmalar oluyo neolcak bakalım bekliyorum eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
selamlar..
24 saatlik maraton sonunda normal baslayan dogumum 02.05.2010'da 00:30 da sezaryenle sonuclandi.. .
ayrintilar yakinda.....
hepinize sevgiler...
canım aynı dert bende de var bacak arası kemiklerim kırılıyo sanki üzerine basamıyorum ayağa kalkınca kasığama bişey saplanıyo sanki benim kızım çok aşağıda.bazen çok baskı yapıyo doğuruyorrum sanıyorum.
kızlar doğum tarihim belli oldu 19 mayıs olacak aslında ben daha geç olsun istiyordum ama drum burda olmayacakmış istediğim zamanda çok heyecanlandım
selamlar..
ayrintilar yakinda.....
hepinize sevgiler...
kızlar çok kötüyüm yaaa ateş basıyor hemde çok fazla ve fena. bayılcak gibiyim
amin canım çok saol
özlemcim aynı ağrılar bendede var ama normalmiş,bugün doktordaydım,kanala bile girmemiş kızım,açılmada yok,ama ağrı çok dedim,normal baskı yapıyordur dedi...karnındaki sertleşmeler esnasında bebeğin hareket ediyor mu?
bende işte ikigündür şiddetli bu ağrılar canım normaldir tabi sonlardayız çünkü. çok baskı yapıyo ama doğurcam sanıyorum. karnımda sertleşmeler olduğunda hareketli bebeğim. bazen öyle bi tuhaf oluyoki göbeğim tek tarafa sivriliyo karnım eşim çok korkuyo
biz geldik yine teyzoşlar...kuzum dibimde uyuo nemde size bakayım dedim..yarın benimde oğlumunda dr randevusu var dua edin bize..oğlumun sarılığı ilerlememiştir inş..benimde dikişlerin ilaçla çözümü olur inş..
ay maşallah annesi sarılığı geçmiştir merak etme ne güzel bak yanında bebeğin,
inşallah bizde yakın zamanda kucağımıza alırız
kızlar doktordan geldim uyudum uyandım şimdi yazayım doktor kanala inmiş dedi normal gözüküyo suyu eşi normalmiş akıntı var diye korkuyodum su diilmiş onun içinde fitil verdi kızımın kilosu 2900 zayıf bebek olcaka dedi çatıma bakmaya gerek bile duymadı zate küçük bebekmiş rahat doğum olurmuş inş haberlerim böyle artık hep beklicez gününü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?