2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar..

24 saatlik maraton sonunda normal baslayan dogumum 02.05.2010'da 00:30 da sezaryenle sonuclandi.. .

ayrintilar yakinda.....
hepinize sevgiler...

evet canım elde değil bir ara unutuyorum sonra tekrar aklıma geliyor üzülüyorum ya bişey olursa gibi olumsuz şeyler düşünüyorum Allahım korusun,sanada geçmiş olsun bahar geldi canım ondanda olabilir halsizliğin bebişinde gelmek istiyordur artık

canım aynı dert bende de var bacak arası kemiklerim kırılıyo sanki üzerine basamıyorum ayağa kalkınca kasığama bişey saplanıyo sanki benim kızım çok aşağıda.bazen çok baskı yapıyo doğuruyorrum sanıyorum.

evet sanki bacaklarımı kesmişler gibi hissediyorum bende içten içe bi ağrı var. kızlarımız demekki artık çıkmak istiyo aramızda 1 gün var ayı şeyleri yaşıyoruz işte aşağıya dayandılar. karnım iyice indi zaten ördek gibi yürüyorum

kızlar doğum tarihim belli oldu 19 mayıs olacak aslında ben daha geç olsun istiyordum ama drum burda olmayacakmış istediğim zamanda çok heyecanlandım

selamlar..

24 saatlik maraton sonunda normal baslayan dogumum 02.05.2010'da 00:30 da sezaryenle sonuclandi.. .

ayrintilar yakinda.....
hepinize sevgiler...

canım gozunaydın kurtulmussun bende senı merak edıyodum anlamıstım zaten dogurdugunu normal ock ıstıyodun ama hayırlısı boyleymıs napabılırsın sag saglın kurtulmussunuz ya tebrık ederım.allah analı babalı saglıklı buyutsun bebısını:Saruboceq:alkisalkisalkis

kızlar çok kötüyüm yaaa ateş basıyor hemde çok fazla ve fena. bayılcak gibiyim

özlemcim aynı ağrılar bendede var ama normalmiş,bugün doktordaydım,kanala bile girmemiş kızım,açılmada yok,ama ağrı çok dedim,normal baskı yapıyordur dedi...karnındaki sertleşmeler esnasında bebeğin hareket ediyor mu?

bende işte ikigündür şiddetli bu ağrılar canım normaldir tabi sonlardayız çünkü. çok baskı yapıyo ama doğurcam sanıyorum. karnımda sertleşmeler olduğunda hareketli bebeğim. bazen öyle bi tuhaf oluyoki göbeğim tek tarafa sivriliyo karnım eşim çok korkuyo

Son düzenleme:

normaldir canım benimde sabahları kalkınca tek tarafı çok sert ve sivri oluyor napsınlar bebişer sığamıyorlar artyık

biz geldik yine teyzoşlar...kuzum dibimde uyuo nemde size bakayım dedim..yarın benimde oğlumunda dr randevusu var dua edin bize..oğlumun sarılığı ilerlememiştir inş..benimde dikişlerin ilaçla çözümü olur inş..

ay maşallah annesi sarılığı geçmiştir merak etme ne güzel bak yanında bebeğin,
inşallah bizde yakın zamanda kucağımıza alırız

kızlar doktordan geldim uyudum uyandım şimdi yazayım doktor kanala inmiş dedi normal gözüküyo suyu eşi normalmiş akıntı var diye korkuyodum su diilmiş onun içinde fitil verdi kızımın kilosu 2900 zayıf bebek olcaka dedi çatıma bakmaya gerek bile duymadı zate küçük bebekmiş rahat doğum olurmuş inş haberlerim böyle artık hep beklicez gününü artık

maşallah tubacım kızına...aslında baksaydı keşke güya benim oğlanda zayıf olcaktı..çatıma bakıp dr. minyon zaten normal doğurtabilirim demişti..süpriz yaptı..inş..kolay bi doğumolur..
bu arada seninle birlikte herkesede demiş olayım doğum esnasında başınızda olan kişi nas felak okursa doğuma yardımı oluyomuş..birde sancı geldiği anda hasbin allah velilmel vekil demeyi unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…