kızlar doktordan geldim uyudum uyandım şimdi yazayım doktor kanala inmiş dedi normal gözüküyo suyu eşi normalmiş akıntı var diye korkuyodum su diilmiş onun içinde fitil verdi kızımın kilosu 2900 zayıf bebek olcaka dedi çatıma bakmaya gerek bile duymadı zate küçük bebekmiş rahat doğum olurmuş inş haberlerim böyle artık hep beklicez gününü artık
canım inşallah ilerlememiştir oğlunun sarılığı,seninde dikişlerin en kısa sürede iyi olur....biz geldik yine teyzoşlar...kuzum dibimde uyuo nemde size bakayım dedim..yarın benimde oğlumunda dr randevusu var dua edin bize..oğlumun sarılığı ilerlememiştir inş..benimde dikişlerin ilaçla çözümü olur inş..
kızlar doktordan geldim uyudum uyandım şimdi yazayım doktor kanala inmiş dedi normal gözüküyo suyu eşi normalmiş akıntı var diye korkuyodum su diilmiş onun içinde fitil verdi kızımın kilosu 2900 zayıf bebek olcaka dedi çatıma bakmaya gerek bile duymadı zate küçük bebekmiş rahat doğum olurmuş inş haberlerim böyle artık hep beklicez gününü artık
ne bilim tatlım bidahaki gidişe 17 sine yani doğmazsa ozaman bakarım dedi çatıya napım hayırlısı dualar içinde saol inş unutmammaşallah tubacım kızına...aslında baksaydı keşke güya benim oğlanda zayıf olcaktı..çatıma bakıp dr. minyon zaten normal doğurtabilirim demişti..süpriz yaptı..inş..kolay bi doğumolur..
bu arada seninle birlikte herkesede demiş olayım doğum esnasında başınızda olan kişi nas felak okursa doğuma yardımı oluyomuş..birde sancı geldiği anda hasbin allah velilmel vekil demeyi unutmayın..
maşallah tubacım kızına...aslında baksaydı keşke güya benim oğlanda zayıf olcaktı..çatıma bakıp dr. minyon zaten normal doğurtabilirim demişti..süpriz yaptı..inş..kolay bi doğumolur..
bu arada seninle birlikte herkesede demiş olayım doğum esnasında başınızda olan kişi nas felak okursa doğuma yardımı oluyomuş..birde sancı geldiği anda hasbin allah velilmel vekil demeyi unutmayın..
çarşamba doktora gittiğimde hadi alalım dese ya.artık doğsun kızım
korkuyorum bi anda sancılanıcam suyum gelicek falan diye.
inş...canım allah gönlüne göre versin..bende çok istemiştim açılma çoğalsında hemen doğuma alsın die randevudan 1 gün sonra doğuma aldı dr.um..
kızlar doğum tarihim belli oldu 19 mayıs olacak aslında ben daha geç olsun istiyordum ama drum burda olmayacakmış istediğim zamanda çok heyecanlandım
amanın canım benım aynı gun dogum yapcaz ınsallah.. satımızda aynı bızım allahım hakkımızda hayırlıısnı versın ınsallah... bayram bebeklerı olacaklar ınsallah..
belki aynı saattede doğum yaparız ben bugün gittim dr abebeğim sata göre 10 gün küçük çıkıyor şuan için kilosu 2600gr 3-3,5kg doğar dedi
benım bebısım bıraz ırı ıkı hafta once 2800 du bızde yarın gıtcez kontrole bakalım nekadar olmus.. bızımkınede 4 kılo olur demıstı doguma..benım dogumum buyuk ıhtımal sabah olur 9 gıbı yarın kesınlesır saatıde..
benimde sabah olur gibi geliyor anestezi şeklini nasıl düşünüyorsun ben spinal olacağım ilk doğumumda öyledi rahat ettim
selam kızlar moralim çok bozuk doktordan geldim geçmişte yazmıştım sata göre 38 haftalığım bebeğim 2 haftadır az kilo almış 36 haftalıkla eşdeğermiş birden oldu önceden normaldi herşey bugün tekrar çağarmıştı doktor renkli doblere girdim 38 haftalık olması gerekirken 36 haftalık bebeğim çok moralim bozuk 2700 kg.aminiyo sıvım normal damarlarda bir sorun yok ama bebeğim kilo almıoyor ölçümleri 36 haftalık duruyor kısmetse cuma büyük ihtimalle sezeryan olucam karnında beslenmiyorsa tutmanın bir anlamı yok dedi doktorum
herkes sustu kızlar kısmetse doktorum cuma günü sezeryan dedi sata göre 39 hafta oluyor bebeğin hareketlerini mutlaka takip et dedi bir aksilik olmazsa 07/05/2010 tarihinde oğlum dünyaya gelicek teyzeleri
Çok sağol canım.evet plesanta yaşlanmasıda deniliyormuş sanırım.Şimdi araştırıyorum.ayrıca yaşayan varsada onların fikirlerini almak istiyorum.Umarım bebiş sağlılklı şekilde doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?