2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallha canım doğana kadar 3000 kg.geçer sen merak etme kaç haftalıksın

canım inşallah ilerlememiştir oğlunun sarılığı,seninde dikişlerin en kısa sürede iyi olur....

maşallah canım,Hayırlısı olsun ,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin...

ne bilim tatlım bidahaki gidişe 17 sine yani doğmazsa ozaman bakarım dedi çatıya napım hayırlısı dualar içinde saol inş unutmam
özlem sertleşme içinde doktor ağrıda olcak dedi bu sertleşmeler geçer tekrar olur dedi ama doğum anındaki sertleşmeyle birlikte sancıda olcak canım

doğu söylüyorsun canım ultrason yanıltıcı oluyor,,,,

selna eda teşekkürşler 38+3üm bugğün benim çıkmam gerek görüşürüz kızlar

mşallah canm bebeğine bakalım ne zaman gelicek kanala inmiş

bizim bebişlere hep küçük dedi doktorlar merak ediyorum ne kadar doğucaklar 3 kiloyu geçerler inşallah

kızlar inş. sancı konusunda benim kadar şanslı olursunuz inanın hissetmedim bile çok hafifti...ama 2 cm bile 3.5 sa.te açıldı uzun sürüyodu

çarşamba doktora gittiğimde hadi alalım dese ya.artık doğsun kızım
korkuyorum bi anda sancılanıcam suyum gelicek falan diye.

inş...canım allah gönlüne göre versin..bende çok istemiştim açılma çoğalsında hemen doğuma alsın die randevudan 1 gün sonra doğuma aldı dr.um..

sağol canım inşallah hayırlısı bakalım. çok yoruldum artık hamilelkten ağrılardan bebeğimi biranönce kollarıma almak istiyorum tabi sağlıkla hayırlısıyla.

biran önce doğsun istiyorsunuz dimi aynen bende hayırlısıyla doğru zamanda dünyaya gelirler normal doğum yapıcak arkadaşlar hiç korkmayın suyunuz gelse bile bebek 24 saat anne karnında sağlıklı yaşarmış zaten anlaşılır bir durummuş tutamıyormuşsunuz

ben çıkıyorum kazlar hayırlı akşamlar size, bugün çok stresli bir gün geçirdim biraz uzanıyımda dinleniyim

kızlar doğum tarihim belli oldu 19 mayıs olacak aslında ben daha geç olsun istiyordum ama drum burda olmayacakmış istediğim zamanda çok heyecanlandım

amanın canım benım aynı gun dogum yapcaz ınsallah.. satımızda aynı bızım allahım hakkımızda hayırlıısnı versın ınsallah... bayram bebeklerı olacaklar ınsallah..

amanın canım benım aynı gun dogum yapcaz ınsallah.. satımızda aynı bızım allahım hakkımızda hayırlıısnı versın ınsallah... bayram bebeklerı olacaklar ınsallah..

belki aynı saattede doğum yaparız ben bugün gittim dr abebeğim sata göre 10 gün küçük çıkıyor şuan için kilosu 2600gr 3-3,5kg doğar dedi

belki aynı saattede doğum yaparız ben bugün gittim dr abebeğim sata göre 10 gün küçük çıkıyor şuan için kilosu 2600gr 3-3,5kg doğar dedi

benım bebısım bıraz ırı ıkı hafta once 2800 du bızde yarın gıtcez kontrole bakalım nekadar olmus.. bızımkınede 4 kılo olur demıstı doguma..benım dogumum buyuk ıhtımal sabah olur 9 gıbı yarın kesınlesır saatıde..

benimde sabah olur gibi geliyor anestezi şeklini nasıl düşünüyorsun ben spinal olacağım ilk doğumumda öyledi rahat ettim

benimde sabah olur gibi geliyor anestezi şeklini nasıl düşünüyorsun ben spinal olacağım ilk doğumumda öyledi rahat ettim

canım ben genel dusunuyorum bende bel fıtıgı var korkuyorum bısey olur dıye sakat makat kalırım allah korusun... ama problemım olmasaydı ısterdım bebegımın cıktıgı anı gormeyı ama hayırlısı bakalım...

herkes sustu kızlar kısmetse doktorum cuma günü sezeryan dedi sata göre 39 hafta oluyor bebeğin hareketlerini mutlaka takip et dedi bir aksilik olmazsa 07/05/2010 tarihinde oğlum dünyaya gelicek teyzeleri

canım bugün bende dr daydım suyumuz şimdilik iyi ama perşembe normal kontrolümz var eğer klo almadıysa bizde sezeryan olacağız tutmanın anlamı yok dedi..ama üzülmüyorum sende üzülme sağlıklı olsunlarda bizde aynen sağlıklı olalım da Allah yardım eder...

Çok sağol canım.evet plesanta yaşlanmasıda deniliyormuş sanırım.Şimdi araştırıyorum.ayrıca yaşayan varsada onların fikirlerini almak istiyorum.Umarım bebiş sağlılklı şekilde doğar

benimde plesantam yaşlanmışşş(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…