2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar herkese.. ben bişey merak ediyorum sezeryan olucak anneler neye göre karar verdiniz?
ben normal doğum istiyorum ama doktorum sezeryan olsun diyor. çatı muayenesi de olmadım henüz.
neden sezeryanda diretiyor anlamadım fazla zorlamak ta istemiyorum açıkcası
eşim de doktordan yana o ne derse doğrudur öyle yapalım diyor.

canım bende fıtık oldugu ıcın bebegım ırı oldugu ıcın sezeryana karar verdık.. ama senın saglık problemın yoksa bebekte normalse normal yapmaman ıcın neden yok gıbı gorunuyo.. ama doktoruna sor bence kımılerı sırf para ıcın yapıyolar.. guvenıyosan doktoruna sorun yok..

herşey normal seyrediyor sadece kan akışı biraz üst noktaydı ne kadar problem onu bilemiyorum.
doktorum para için yapmaz sanmıyorum beni zora sokmak istemiyormuş sandığın kadar kolay bişey değil dedi
cesaretim baya bi kırıldı anlıycağın o kadar yürüyüş yaptım kilo almadım hepsi boşa gitmiş gibi geliyor
neyse hayırlısı olsun diyelim çarşamba günü kontrolüm var sezeryan diye tutturursa zorlamıycam hiç .

izmirde hangi dr gidiyorsun canım

benim drumda bebeğimin kilolu olucağını oyüzden normal doğum zor olur omzu takılır risk alamam diyor, ama normali başından beri konuşmadı benimle çatı muayenesi ol ondan sonra karar ever canım eğer çatın müsaitse normale zezeryan olma derim

bizimki çok kilolu değil en son 2640tı 3 kiloyu anca geçer
doktor çatı muayenesi yapmıcakmış gibime geliyor baya bi kararlı sezeryanda
artık kısmet diyorum ben de bebek sağlıklı olsun da ben kat kat kesilirim napalım:)

özeline gidiyorsun sanırım. güveniyorsan bilemem ama hemen kabul etme sezaryen doğumu bence neden öyle istediğini sor

evet cnm zaten ben de bornovada oturduğum için rahat oluyor gidip gelmek
çarşamba günü sorucam artık netleşir durumum
sen nereye gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…