2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben Allah nasip ederse haziran annesi olcam şekercim, ama mayıs da olabilir sezeryan olursa.

bugün 7*6 bitiyor yani yarın inşallah dokuzuncu haftamızın ilk günü olacak(8*0)
benim gebelik kesemin içinde iki küçük kese görünüyordu 5 haftalıkken hatta yolk kese görünmüştü ama bebek tam görünmeyince endişelenmiştik bu arada kahverengi kanama ve de pıhtılar devam ediyordu 2 hafta sonra kontrole gittim işte yukardaki sreci aynen yaşadım, ben seninki de buna benzer sandım ama farklı sanırım seninki?

iyi bari ben size mutlu bi haber vereyim ikili test sonucumuzu aldık
risk grubunda değilmişiz zaten üç kısım varmış
çok riskli az riskli hiç riski olmayan
biz hiç riski olmayanyerdeyiz 1:10000 riski var
rabbim yüzümü güldürdü sizlerinkinide böyle güldürür inşallahhhhhhhhhh

ya çok sevindim, darısı başımaaa, darısı başımaaa :Saruboceq:

günydın kızlar dün bebişimin kontrolü vardı tam gittim doktorumun acil hastası geldi doğuma gitti göremedim bebişimi bu sabahta kahvaltımı yaptım çok rahat dişlerimi fırçalarken çok kötü oldum ilk defa kusacak gibi oldum çok iğrençti bu zamanlar azalması gerekirden ben sanki yeniymişim gibi öğürdüm bir de dün taetıldım 67,5tan 65 ed düştüm çok sevindim yoksa çok kilo alacaktım

günaydın kızlar.....
dün öğleden sonra yoğundum kusura bakmayın cevap yazamadım. 4 - 5 tane hastane aradım. şimdilik kolan hastanesi uygun geldi ama o da çok uzak bana.. bakalım hala araştırmadayım. ilgilenen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. hepinizi çok seviyorum... a.s. :1hug:

sabah diş fırçalamak çokk kötü oluyo hakkaten
bende bu sabah tam öğürtü geldi kusucak gibiydim ama kan geldi tam kanda denemez ya kan pıhtısı gibi her öğürtümde geldi
bi kaç gündür öksürüyorum heralde boğazım tahriş oldu:çok üzgünüm:

günaydına.s.
iyi sevindim bi hastane bulabilmene kolan hastanesinin bağcılarda da şubesi var sen nerde oturuyosun:uhm:

günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
bugün sizlere misafirsiz ve sorunsuz günler diliyorum kaydirigubbakcemile3
bu arada ben çok kötü oldum dün ondan gelemedim geçmişide şimdi okumadım vaktim yok 11:30 da randevum var bu gece bebeğimin olduğu yerde dayanılmaz bi acıyla kalktım bu sabah çok korkmaya başladım dr gidince görücem kötü kabuslarda gördüm inşallah bebeğime bişey olmaz bana dualarınızı eksik etmeyinde sağlıklı göreyim bebeğimi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydın tatlımmm
iyi gözün aydın bak ne güzel görücen bugun bebişini
bu kadar endişelenme

yer açsa neden sancısın onu anlamadm ki sanki bişiler saplanıyo karnıma ayy inşallah b-işey çıkmaz rüyamdada bebeğimi kaybediyordum bugün psikolojim dr gidip sağsalim görene kadar bozuk olucak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…