benim dr un normal doğum taraftarı ama ben 2 yıl önce ilk bebeğimi kalp atışları çok zayıfladığı için acil sezeryana alındım o yüzden şimdide sezeryan olmak zorundayım aslında sezeryan hiçde kolay değil ben çok zor ayağa kalktım
esranil dr un sezeryan diye diretmesi garip belkide kendi içn kolaya kaçıyordur
ben de ilk defa sezeryan diye direten bi doktor görüyorum ondan size sordum aslında
ama doktorumu çok seviyorum hamileliğimin bu kadar kolay geçmesini ona borçluyum
o yüzden o ihtimali sildim kafamdan
egepol hastanesine gidiyorum fatma hanıma normal diyor ısrarla
şanslısın cnm inşallah doğumun çok çok kolay olur:)
neden rahat gecmesını ona borçlusun anlamadım
ben amniyosentez oldum cnm kendisi yaptı karar verme aşamasında ve sonrasında yardımı oldu çok
bi de aile dostumuz olduğu için ne zaman arasam ulaşabiliyorum ne zaman hangi saatte istesem yanına gidebiliyorum.
aynen öyle o yüzden fazla zorlamıycam biraz da güvenmek lazımaile dostumuz demişsin zaten en çok bu yüzden güvenmelisin. sanırım bu yüzden kolayına kaçıyor olamaz. içini ferah tut bence
doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın olsun rabbim bizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bende 37+3 oldum kaşınıyorum diye bahsetmiştim gebelik kolestazı çıktı artık psikolojim iyice bozuldu hayırlısıyla bebeğimin doğmasını sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?