2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hakkımızda hayırlısı olsun umarım kolay geçer bu seferki ameliyatın
ben de öyle umuyorum sezeryan olsa da epidural gibi bi şansımız var
kızımı ilk ben görücem diye çok direttim:)

esranil dr un sezeryan diye diretmesi garip belkide kendi içn kolaya kaçıyordur

ben de ilk defa sezeryan diye direten bi doktor görüyorum ondan size sordum aslında
ama doktorumu çok seviyorum hamileliğimin bu kadar kolay geçmesini ona borçluyum
o yüzden o ihtimali sildim kafamdan

ben de ilk defa sezeryan diye direten bi doktor görüyorum ondan size sordum aslında
ama doktorumu çok seviyorum hamileliğimin bu kadar kolay geçmesini ona borçluyum
o yüzden o ihtimali sildim kafamdan

neden rahat gecmesını ona borçlusun anlamadım

neden rahat gecmesını ona borçlusun anlamadım

ben amniyosentez oldum cnm kendisi yaptı karar verme aşamasında ve sonrasında yardımı oldu çok
bi de aile dostumuz olduğu için ne zaman arasam ulaşabiliyorum ne zaman hangi saatte istesem yanına gidebiliyorum.

ben amniyosentez oldum cnm kendisi yaptı karar verme aşamasında ve sonrasında yardımı oldu çok
bi de aile dostumuz olduğu için ne zaman arasam ulaşabiliyorum ne zaman hangi saatte istesem yanına gidebiliyorum.

aile dostumuz demişsin zaten en çok bu yüzden güvenmelisin. sanırım bu yüzden kolayına kaçıyor olamaz. içini ferah tut bence

arkadaşlar iyi geceler hepinize...bende 37 haftalığım ama bebek iriymiş iri olunca sezeryan mı oluyo bilginiz var mı lütfen cvp verin

günaydın güzel annişler. topik kapattım sabahta geldim açtım. nerdesiniz hepiniz doğurdunuz mu yoksa

Ya arkadaŞlar bende mayıs annesıyım sat 10 aĞustos Şuan 38+1 gÜnlÜk hamıleyım normal doĞum dÜŞÜnÜyorum oĞluŞum (yıĞıt) olacak. DÜn Çatı kontrolÜm vardı
galıba nıŞanım geldı vede 2cm aÇıklık varmıŞ ya nezaman doĞum olur Çok heyecanlıyım..... Bu arada muhtemel doĞum tarıhım 17 mayıs

selam kızlar, kayınvalidemler geldi, artık pek giremem buraya. yarın sabah dra gideceğim belki duruma göre sezeryana alacak ya da 6 sı 7 si için gün verecek. çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile
bu arada geçmişe pek bakamadım, doğum yapanların gözleri aydın, tarihleri belli olanların da hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Devrimim doğum yaparsam sana haber veririm canım, sen de kızlara haber verirsin :))

günaydın kızlar çok halsizim her yerim ağrıyor kahvaltı yaptım yatışa geçiyorummm....

Ayni sey mi bilmiyorum ama benim de cok acayip kasintilarim oluyordu. Annemin tavsiyesiyle (emekli ebe), Vitamin hapini once kesip sonra gun asiri almaya basladim. B Vitaminin karacigerde olan etkisinden dolayi ve kasintim kesildi. Kan testim de normal cikmisti zaten. Gecmis olsun.

günaydın kızlarrr

bugün dr randevum vardı ama pazartesiye kadar izinliymiş drum yeni doğum yaptı oda hastaneden aradılar

geceleri hiç uyuyamıyorum bir doğursamda rahatlasam

bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyormu sizde aynı adet sancısı gibi ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…